Translate

2017/12/06

Освободете се от стреса само за 1 минута – ето как!

Освободете се от стреса само за 1 минута – ето как!


Всеки носи стрес в себе си, но не всеки знае как може да се освободи от него!

Наистина е жалко, когато не можеш да бъдеш пълноценен, защото имаш твърде много стрес в себе си. Това пречи на работата ти, а оттам и на здравето ти.

Не е тайна, че стресът е най-големият бич на днешното човечество. Той е в основата на почти всяко заболяване, което е наистина покъртително.

Доказано е, че именно чрез стрес може да се отключи диабетът. Така може да се стигне и до рак, различни тумори, както и още един куп свръх опасни болести.

В наши дни обаче почти няма човек, който да не е стресиран за едно или за друго. Причината е, че животът, който живеем, е прекалено динамичен и изпълнен с множество изпитания.
Мнозина са изправени до стената от финансовата си немощ, други имат любовни проблеми, а трети просто не са щастливи заради едно или друго. Всичко това им докарва стрес, който от своя страна отключва болести.
Затова гледайте да се оттървете от стреса, когато можете. Начинът е чрез един специален трик, който ще ви накара да се почувствате преродени.
Първо трябва да си намокрите целите китки със студена вода. Слагате мокрите си китки точно зад ушите и стоите така в продължение на 1 минута. След това повтаряте всичко още веднъж и пак стоите така 1 минута.
Така стресът ще си отиде от вашата аура и ще се спасите от напрежението си в главата и в цялото тяло. Веднага ще се сдобиете с енергия и желание за живот.
“Работя много и като се прибера, съм направо смазан. Работата ми е свързана с много стрес, защото ръководя цял екип и имам много отговорности. Затова вечер трябва да се освободя от всичко това и с тази практика успявам да го направя.” – споделя един от тези, които сами са проверили начина за освобождаване от стрес.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...