Translate

2017/12/18

Изпитано най-добрите рецепти срещу стомашни киселини

Изпитано най-добрите рецепти срещу стомашни киселини


стомашни киселини

Няколко лесни, но ефективни начини за борба със стомашни киселини

При стомашни киселини е редно да се потърси спасение, тъй като състоянието е особено неприятно. Дискомфортът е почти ежедневен и се засилва след прием на няколко групи храни. Киселините се получават след придвижване на храносмилателните киселини във възходяща посока, а именно от стомаха към хранопровода. Усеща се добре познатото чувство за парене.
То обаче не е единственото, с което се характеризира състоянието. Симптомите са няколко и трудно могат да се сбъркат с друго по вид болестно състояние. На лице са още: подуване на корема, горчив, кисел вкус в устата, газове, затруднено преглъщане, а понякога дори хрипове и дрезгав глас.
При положение, че стомашните киселини започват да се проявяват все по-често, състоянието преминава в болестно и се нарича рефлуксна 
болест. След време тя може да прерасне в рак на хранопровода, а такива случаи не са рядкост. Опасността е най-голяма, когато симптомите често се ингорират, а лечение така и не е стартирано.
Внимание: приемът на много и различни медикаменти води до странични ефекти върху организма на самолекуващите се. Най-приемлив е вариантът, при който нуждаещите се биват насочени към народно лечение, но все пак то трябва да е придружено от съветите на медицинско лице.

Бърза помощ при остри стомашни киселини

Оцет: той спомага за преодоляване на силните и остри симптоми, с които е известно, че протича състоянието при проява на киселини. За да бъдат премахнати по-скоро те, трябва да се вземе ябълков оцет и да се изсипе в малко количество вода.
Има много признания, че този вид лечение помага на нуждаещите се от бърза подкрепа. Съвет: подбира се органичен ябълков оцет за изпълнение на рецептата. Той трябва да е нефилтриран.
Сода: може би няма човек, който да не е чувал за този домашен лек, но ние сме длъжни да го посочим като един от най-ефективните за справяне със стомашните киселини.
Взима се само една супена лъжица сода за хляб и се изсипва не в цяла, а в половин чаша с вода. Счита се, че точно тази рецепта действа на момента след като бъде изпълнена, а течността изпита.
Важно: с лечението със сода не бива да се прекалява, а да се прави само при спешна нужда. Ако състоянието не се подобрява, трябва да се посети клиника, за да се назначи лечение от водещ специалист.
Алое: растението алое вера и по-конкретно сокът от него (непреработен) действа добре при стомашни киселини. Използват се 30 или 40 грама сок за контрол над симптомите.
Enjoyed this post? Share it!


No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...