Translate

2018/02/23

Излекувайте се от всички болести със силата на мисълта!

Излекувайте се от всички болести със силата на мисълта!

 Петър Дънов е известен лечител и философ, който създава система, чрез която могат да се прогонят всички болести на човешкия организъм чрез силата на мисълта.

Според него няма заболяване, което да не може да бъде излекувано. Той твърди, че думите крият в себе си сила, която може да влияе на човек както положително, така и отрицателно. В зависимост от значението на думата върху която концентрирате вниманието си, може да усетите ободряване или отпадналост. Ако човек си мисли, че ще се разболее, това несъмнено ще подейства на организма и той след време ще се разболее. Но както човек може да разболее сам тялото си, така може и да го излекува. Ако през деня болният си повтаря, че ще оздравее, той наистина ще се излекува. Ако човек съсредоточи мислите си само върху излекуването си, той по-лесно ще успее да го постигне . Само една дума, изречена правилно може да го изцери. Някои думи действат магически върху човека. Също така е важно да знае и кога да каже думата. Всяко нещо има своето време и място, което трябва да бъде направено. Болестите са в следствие от натрупването на чужди вещества в организма. Чрез силата на мислите и волята си , човек може да ги изхвърли от тялото си и да оздравее. Например настинките са причинени от вид микроби, които попадат в носа и при понижени вибрации, те намират условия, в които да се размножат и развият. Ако мислите на човека са положителни, те привличат жизнените сили към себе си, но ако те са отрицателни, жизнените сили се пръскат в различни посоки, отдалечават се от човека и той се разболява. Ако в организма ви се появи тумор не трябва да се плашите. Това е показател за събрала се в едно място излишна енергия, която трябва да бъде извлечена от тялото. Трябва да стимулирате здравите клетки в организма, които да прогонят енергията извън организма. Чрез силата на мисълта може да изкарате тумор от тялото си за едно денонощие. Чрез въздействието на вашите мисли може да премахнете тумора, всичко зависи от вас и колко силна и концентрирана ще бъде вашата мисъл. Ако някой ваш близък е болен, вие може да предадете вашите положителни мисли и емоции към болния. Когато той е заобиколен от добри мисли, той несъмнено ще поеме от тях и ще оздравее. Болестите могат да се лекуват както с хапчета, така и с мисли. Силата на мисълта е способна да пребори всяка болест в организма на човек. Мислите притежават мощна сила, която ако бъде използвана правилно може да подобри здравословното състояние на човек значително. Ако се разболеете, мислите за здравето си. Не спирайте да си повтаряте, че ще оздравеете, че всичко ще се оправи и не след дълго болестта ще изчезне. Не мислете за болести, които нямате, за да не ги привличате. Мислете само за здравето, за да го привлечете и да се освободите от болестта. Мислете положително, прогонете всички лоши мисли. Използвайте добри и положителни думи, с който да въздействате на вашето здраве.


No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...