Translate

2018/03/01

КУПУВАШ СИ ЛЕКАРСТВО ДА СЕ ЛЕКУВАШ,А ТО...НЕ ЛЕКУВА, САМО ПРЕМАХВА СИМПТОМИТЕ, А НЕ БОЛЕСТИТЕ Т.Е. ЛЕКУВАШ СЛЕДСТВИЕТО, А НЕ ПРИЧИНАТА...

КУПУВАШ СИ ЛЕКАРСТВО ДА СЕ ЛЕКУВАШ,А ТО...НЕ ЛЕКУВА, САМО ПРЕМАХВА СИМПТОМИТЕ, А НЕ БОЛЕСТИТЕ Т.Е. ЛЕКУВАШ СЛЕДСТВИЕТО, А НЕ ПРИЧИНАТА... <<Трябва да знаете, че ние разработваме лекарства за премахване на симптомите, а не за тяхното лекуване.Ние не лекуваме>>Ето това ще чуете на интервюто за работа във фармацефтичните компании...
Бившият химик Шейн Елисън разказва истината за производството на лекарствата.
Аз съм химик. Обичам научния подход, и винаги съм го обичал.
И когато работех във фармацевтичната промишленност, открих ,че там няма наука.
В фармацевтичните компании при интервю за работа, не се смущаваха да казват:
«Трябва да знаете, че ние разработваме лекарства за премахване на симптомите, а не за тяхното лекуване. Ние не лекуваме».
Така че, това е бизнес-модел, позволяващ пожизнено да се продават препарати на хората. И ако се премахнат симптомите, следващото ниво в рекламите на лекарства ще е — изобретяване на болести.
Ако няма вече симптоми - клиентелата свършва, остава само да се измислят болести. Със психиатрични лекарства можете да измисляте болести без край.
ИМА ДВЕ ДУМИ, ОТ КОИТО СЕ СТРАХУВАТ ПСИХИАТРИТЕ. ДВЕТЕ ДУМИ СА: ДОКАЖЕТЕ ГО!
И ако докторът не може да докаже диагнозата , а те не могат в девет от десет случая, да докажат нищо, — не приемайте лекарството.
Пациентът е този ,които взима окончателното решение.
Като химик, се учудвах, че произвеждам препарати, чиято способност да убиват се открива в нашата лаборатория , в други лаборатории .Лекарства опасни и неефективни, предизвикващи симптоми , за които са предназначени да лекуват.
И КАК СЕ ИЗХИТРЯТ ДА ГИ ПРОДАВАТ?
Те имат отдели по маркетинг. Фарма-гигантите имат най-добрите отдели по маркетинг в света. Направо са гениални.
Те просто плащат на професионалистите: лекари, професори и психиатри да напишат отчети, че изследването е открило позитивни резултати.
Просто си купуват наука.
НЕ ПО-МАЛКО ОТ 125 ХИЛЯДИ УМИРАТ ЕЖЕГОДНО ОТ РЕЦЕПТУРНИ ПРЕПАРАТИ, И АКО СТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ЛЕКАРСТВА, МОЖЕ ДА ИЗГУБИТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ИЗСЛЕДВАНИЯ, ЗА НАМАЛЯВАНЕ НИВОТО НА СМЪРТНОСТТА.
Вие продължавате търговията. Рекламирате, рекламирате, рекламирате, и хипнотизирате населението.
Хипнотизирате ги и им изписвате лекарства, насочвайки ги към психиатрите, за да глътат тихо поредния Прозак, Цимбалт или каквото и им предложите.
Така се създава индустрия за милиарди долари, която прави твърде много хора болни, и затова процъфтява.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...