Translate

2018/04/16

Как да се спасим и да забравим за болката в ставите и гръбначния стълб...

Как да се спасим и да забравим за болката в ставите и гръбначния стълб...

Проблемите със ставите това е прекия път към инвалидността! Как да се спасим и да забравим за болката разказва ортопеда-травматолог от гр. Атина, ръководител на отделението по ортопедия и травматология, д-р на медицинските науки, професор Димитър Василев
От редактора: според статистиката, всеки 8-и българин страда от различни заболявания на ставите (артроза, артрит, радикулит). На пръв поглед не е фатално, но... Първо, болния не живее, а съществува. А след това вече, поради ограничената подвижност се появяват съпътстващи заболявания като херния, нарушаване на обмяната на веществата и липса на възможност за ходене. За това, как да се отървем от болките в ставите и да станем здрави хора, ние потърсихме отговор от д-р на медицинските науки, професор Димитър Василев
— Здравейте, д-р Василев. Кажете: вярно ли е, че такива не смъртоносни на пръв поглед заболявания като радикулит и остеохондроза, могат да станат причина за по-сериозни заболявания? И вярно ли е, че всеки 8-и българин е болен?
— Добър ден, Кристияна. От самия артрит и радикулит не умират. Но има един важен момент — ако не се лекуват ставите и гръбначния стълб, буквално след половин година се появява букет от съпътстващи заболявания. Това е и увеличаване на теглото, и изкривяване на гръбначния стълб, и нарушение на обмяната на веществата. А което е най-страшното — в най-последните етапи в ставите могат да се появят неоплазми, които водят до рак.
Например, ако не се лекува хернията може да се превърне в злокачествен тумор. Да, тя може да се оперира, но... Това все пак е гръбнак. Можете да останете инвалид.
За статистика: за съжаление, да — артритни и радикулитни заболявания страдат повече от 27% от населението на България. И, което е най-страшно — тази болест става все «по-млада». Ако по-рано се лекуваха хора на възраст от 40 години, сега започнаха да идват и млади хора.
Така че, ако започнат да Ви болят гърба или ставите, не мислете, че това е само от умора. Най-вероятно до Вас е стигнала една от тези болести.
— Какво може да се направи в такава ситуация?
— Ще ви отговоря - да се лекувате. Само, че в това има два проблема.
Първи: в повечето болници няма специалисти-ревматолози-хирурзи, които биха могли навреме да се поставят диагноза и да предпишат лечение.
Вторият е: местните ревматолози-хирурзи често не се задълбочават в същността на проблема, тъй като тези заболявания се смятат за хронични и не опасни. Те просто препоръчват да правите упражнения. Т.е., в резултат човек остава сам със своят проблем и болка.
Разбира се, нашият институт, лично аз и моят екип се опитваме да решим тази ситуация. Но, за съжаление, ние не можем да даваме заповеди на областните поликлиники и да коригираме ситуацията.
Така че ние решихме да тръгнем по друг път и наскоро направихме истински пробив в рамките на международния проект «Не на Болката». Ние сме уверени, че това ще помогне да се промени ситуацията в страната и ще помогне на хората да водят пълноценен живот.
— Искате да кажете, че вече имате решение на проблема с болките в гърба и ставите?
— Да, има. В рамките на проекта ние получихме достъп до първия медикамент, създаден в рамките на тази програма — Hondrocream. Преди това средство не се импортираше в България, тъй като нямаше необходимите разрешения и мощности, а и всички налични партии се изкупуваха от другите страни на Европа и САЩ. Направихме това, за да вземем участие в разработването и изследването на третото поколение на този препарат, и сега той се предлага и в България!
— В какво точно се състои пробива, какво е това лекарство?
— Hondrocream просто рестартира тялото и включва регенерацията на повредените клетки. Това означава, че той премахва причината за самите болки и връща ставите, и гръбначния стълб, в първоначалното нормално състояние. В резултат болният не само премахва симптомите, а става напълно здрав човек.
В началото лекарството рестартира системата за регенерация на организма, като едновременно с това блокира болката. След две-три седмици лечението ще бъде завършено, най-важното е да не допуснете повторна поява на болката, за това ще трябва бързо да повторите курса.
— Лекарството само от артроза и остеохондроза ли помага ?
— Не само. С негова помощ може да излекува всяко заболяване, свързано с болестите на ставите или гръбначния стълб — артроза и артрит, ишиас, ревматизъм, радикулит и остеохондроза, разместване на гръбначните дискове. Също така, може да се използва при шипове и мазоли, за отстраняване на «холката» (мастните натрупвания в областта на четвъртия прешлен), контузии, фрактури, навяхвания и много други заболявания.
— Това е много интересно средство. И какво, то истината ли може да лекува всички тези болести, а не просто да премахва болката?
— Hondrocream и болката премахва (в началните етапи на лечението), и напълно ликвидира заболяването. Сега това е единственото по рода си средство, което наистина помага.
— Оказва се, че Hondrocream може да се купи в България, така ли? И, между другото, той къде се произвежда?
— Да, сега е кремът може да се купи и в България. Това стана възможно благодарение на факта, че ние се присъединиха към проекта и помагаме в неговото развитие. Производство на лекарството, сега е в Германия, точно там се намира лабораторията и има в наличност всички необходими вещества за производството на лекарството.
Плюс към всичко това, правителството реши да участва в програмата и да се компенсира разходите за доставка. За това кремът струва 4 пъти по-евтино, отколкото го продават в други страни.
— А от къде може да се купи този крем?
— Ние искахме да започнем мащабна реализация в мрежата от аптеки в страната, но, за съжаление, аптеките не желаят да продават крема по неговата себестойност и искат по-голям процент.
Така че ние се отказахме от тази идея и решихме да организираме продажба в интернет, за да се запази достъпната цена и да се даде възможност да се излекуват, колкото се може по-голям брой хора. Сега можете да купите Hondrocream на официалния сайт на проекта.
Доставката се извършва по пощата, с наложен платеж, а за да използвате крема не се нуждаете от контрол на специалист и странична помощ — лечението е максимално просто.
— Д-р Василев, Благодаря Ви за интервюто! Може би искате да кажете нещо на нашите читатели, преди да се разделим с Вас?
— Да, разбира се. Искам да обърна вниманието на читателите, към това, че болестите на гръбначния стълб и ставите стават все «по-млади», и дори най-слабите периодични болки са повод да обърнете внимание на проблема. Като при това спасението на здравето Ви пряко зависи само от Вас. Лекарят няма да Ви уговаря да Ви лекува. Всичко е във вашите ръце.
И при това трябва да помним, че заболявания, произтичащи от болки в гърба и ставите, не само, че доставят неудобство. Те Ви лишават от нормален живот и да, съкращават живота Ви с 10-15 години. А с Hondrocream-ът Вие ще можете и годините да запазите, и да ги изживеете нормално.
— Благодаря Ви, д-р Василев. А ние Ви напомняме, че в коментарите можете да зададете своите въпроси или да оставите мнение за Hondrocream.
— P.S.: След интервюто, ние се обърнахме с молба към д-р Димитър Василев. И читателите на нашият сайт вече имат възможност да поръчат Hondrocream с допълнителна отстъпка от 50% и завинаги да забравят за болестите, свързани със ставите и гръбначния стълб

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...