Translate

2018/04/02

Лек за снижаване на кръвната захар и триглицеридите! Резултатите ще ви впечатлят!

Лек за снижаване на кръвната захар и триглицеридите! Резултатите ще ви впечатлят!

Image may contain: food

Ако често сте гладни, имате стомашни проблеми или сте напълнели макар и да държите нещата под контрол, това са само някои от признаците, показващи високи нива на кръвна захар.
Най-често срещаните допринасящи фактори за високи нива на кръвната захар са: нездравословен начин на хранене, прекомерно излагане на стрес, някои лекарства, заседнал начин на живот, някои здравословни проблеми и т.н. Високата кръвна захар е преддиабетно състояние. С други думи, високите нива на кръвна захар означават, че сте в преддиабетно състояние.

Пригответе си сами домашен лек за контролиране на диабета!
За жалост хората често не знаят, че нивата на кръвната им захар са високи, като най-честите симптоми са:
сухота в устата,
чувствате жажда през цялото време,
стомашни проблеми,
импотентност,
бавно зарастване на порязвания и рани,
усещане на глад през цялото време,
суха и сърбяща кожа,
често уриниране и уриниране през нощта,
липса на съсредоточаване,
проблеми с нервите,
замъглено зрение,
чести инфекции,
прекомерни стомашни тлъстини/напълняване, и
хронична умора или много силно изтощение.
Тук ви препоръчваме естествен лек, който е изключително полезен за регулирането на нивата на кръвната захар, както и за снижаването на нивата на триглицеридите. Той се приготвя много лесно!
Съединение в плодовете и ядките премахва болестта на Алцхаймер, рака и диабета
Лек при високи кръвна захар и триглицериди
Какво ви трябва:
1 литър вода
60 грама карамфил
4 пръчки канела
Как да го приготвите:
Смесете всички съставки и дръжте лека в хладилника 5 дни, докато се смесят добре и полезните вещества се освободят във водата. Пийте по 100 мл на гладен стомах всяка сутрин веднага след събуждане. Когато дозата свърши (след 10 дни), направете още една и изпийте и нея. Трябва да я направите пет дни преди да изпиете първата доза. След като изпиете и втората доза, направете почивка от 15 дни.
Този подсилващ здравето лек не само ще снижи нивата на кръвната ви захар, но и ще подобри здравето ви цялостно и ще ви накара да се чувствате отлично! Много скоро ще почувствате резултатите!
Как канабисът лекува диабет
Вижте сами колко ефикасен е този лек и положителната разлика в показателите в следващата си кръвна картина. Нивата на кръвната захар и на триглицеридите ви ще са снижени,а вие ще сте пълни с живот. Ще сте изпълнени с енергия и ще възстановите здравето си.

Както винаги, преди да опитате нов лек, непременно първо се консултирайте с лекаря си. Той най-добре познава състоянието ви и най-точно ще ви насочи.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...