Translate

2018/04/16

Това е човекът! Инвалиди прохождат, болни кръстове се оправят и всичко срещу толкова ниска цена!

Това е човекът! Инвалиди прохождат, болни кръстове се оправят и всичко срещу толкова ниска цена!


Добри Добрев прави велики неща и не иска много пари!

В с. Селиминово живее човек, който върши чудеса със здравето на околните. Неговото име е Добри Добрев и е на 70 г.
Като народен лечител, бай Добри показва завидни умения. Той успява да излекува своите пациенти от какви ли не заболявания на тялото.
Сред пациентите му идват предимно болни от дископатия, шипове, диабетно стъпало и др. Възрастният човек лекува всички болежки, свързани с тялото. Не оставя някой да си тръгне без пълно оздравяване.
При Добри Добрев идват на-вече хора с трудности в двигателния апарат. Те си тръгват облекчени и напълно доволни.
Най-големият успех на лечителя е, че той е успявал да вдигне хора от инвалидни колички. При него са идвали със счупени крайници, жестоки болки в кръста, не могат да ходят, но след посещението си при бай Добри се изправят на крака.
“Виждал съм с очите си как се случва чудо. Веднъж, докато чаках, влезе човек в инвалидна количка, след което излезе на крака. Беше нещо невероятно.” – разкрива един от пациентите на лечителя от Селиминово.
Добри Добрев има различни техники за лечение, с които постига своите резултати. Той прилага масаж, но и други лечебни прийоми, с които успява да отпусне максимално пациента.
Народният лечител не работи никак скъпо за това, което прави. Цените при него варират между 20 и 40 лв., зависи колко е сериозен проблемът. Обикновено взима минималната сума от 20 лв. При по тежки състояния може да струва малко повече.
При бай Добри обаче записването става малко трудно. Понеже има голям брой желаещи, той е определил само два дни за записвания. Това са понеделник и сряда, като и в двата дни трябва да се звънне между 07:00 и 07:30 ч. сутринта. Телефоните за записане са: 0884 438 806 и 0888 847 987.
Това е лечителят, помогнал на самата Станка Златева. Легендата ни в свободната борба го е посещавала неведнъж след някой мач, когато тялото й е било пострадало. Този факт говори достатъчно за възможностите на Добри Добрев.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...