Translate

2018/04/02

Минала карма и настоящи заболявания

Минала карма и настоящи заболявания



Модерната медицина се е развила до състояние, в което постоянно се появяват нови методи за лечение и лекарства. Въпреки това хората все още се разболяват и болестите им са доста странни.
След като някой се разболее, отива на доктор, взема предписаните му лекарства, бият му инжекции или се подлага на операция. Модерната медицина смята, че за всяка болест има съответен начин за лекуване. В подкрепа на тази теория бяха открити антибиотици, които да се борят със смъртоносни заболявания и ваксини, за борба с вирусни заболявания. Въпреки това всеки път, когато болестта или вирусът стане устойчив на прилаганото лекарство, трябва да се проведе ново изследване в търсене на лек.
А що се отнася до странните и трудни за лечение болести, не съществуват надлежни методи за лечението им. Пациенти, които страдат от подобни, изглеждащи неизлечими заболявания, често търсят друг вид лечение като традиционна китайска медицина, акупунктура или Чигонг. Те обикновено помагат за облекчаване на симптомите. Как може съвременната медицина да не е способна да излекува тези заболявания, а тези традиционни методи да са способни да го направят? В крайна сметка какви са причините за заболяването?


Image may contain: text

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...