Translate

2018/04/16

Подиграваха ми се, защото изглеждах като собствената ми майка.

Подиграваха ми се, защото изглеждах като собствената ми майка. Когато видяха как изглеждам след 38 дни, не можеха да повярват, че бях премахнала 99% от бръчките, а лицето ми изглежда с 20 години по-младо...



Мария Ковачева (на 53 г.) е първата българка, която проведе иновативната терапия против бръчки с натуралното козметично средство PTgE на проф. Алберт Стоунер. Това средство премахва токсините и спира процесите, отговорни за появата на бръчките по шията, лицето, около устата и очите. Тази терапия подмладява биологичната възраст на кожата с 20 години, подхранва ДНК-то и спира косопада.

Ще помня този кошмар до края на живота си!
„Онази вечер, която няма да забравя, бяхме с мъжа ми на вечеря в изискан ресторант по случай моя 50-ти рожден ден. По едно време спонтанно решихме да потанцуваме. Аз се чувствах изпълнена с младежка енергия, доволна от това колко хубава се очертава да е вечерта. Петдесет години, казах си, са нищо за една жена, която се грижи за себе си! Бях в чудесно настроение. Всичко се получаваше чудесно, докато не се появи келнерът, който...
Ме накара да се разплача!
С мъжа ми бяхме толкова унесени да си говорим, че даже не забелязахме присъствието на келнера. По едно време успя да привлече вниманието ни. Ангел избра бутилка хубаво вино и поръча нещо за ядене. Келнерът внимателно си записва всичко. След това ми се усмихна и ме попита: „И вие ли ще желаете същото вино като сина Ви?
Първоначално не можех да повярвам на това, което чух. Погледнах келнера, за да се уверя, че не се шегува. На младото му изражение се четеше единствено приятна усмивка - без никаква злоба. Той наистина ми мислеше, че съм майката на собствения ми мъж! Тогава осъзнах, че съм просто стара... Разплаках се. Всички наоколо гледаха с жален израз на лицето. Някои тихичко се подхилкваха. Това беше краят на „чудесната вечер“, бях унижена!
Нервно се запътих към тоалетната, за да си оправя грима. Погледнах се в огледалото и преживях истински шок. Разпознах лицето от отражението. Черната рокля с дълбокото деколте със сигурност е моя, обаче шията все едно е на някой друг - груба като шкурка, увиснала и гъсто покрита с бръчки. В очите ми се появиха сълзи. В отражението видях една стара и недоволна от живота стара жена...
От тогава шията ми създава най-големи комплекси. Започнах да я крия, носейки блузи и шалове. Прилагала съм десетки кремове, мазила, домашни методи и специални процедури. Всичко това не донесе никакъв резултат. Много неща си обещавах след всички опитани неща. Наистина вярвах, че ще ми помогнат и десетки пъти оставах разочарована!
Бях на крачка от това да полудея
Винаги, когато можех, крадешком поглеждах другите жени. Не гледах обаче лицата и ръцете им, гледах предимно шията и деколтето. Знаех, че точно там се крие истината за възрастта на жените. Добре направеният грим може да скрие дори и най-големите бръчки, следи по лицето или промяна в цвета на кожата, обаче шията винаги издава на колко си години.
Отлично знаех това, нали аз самата имах такъв проблем! Всеки ден си гледах шията, която приличаше като шия на пуйка и виждах как поредния крем не е в състояние да ми помогне. Всички тези мазила и балсами в цветни опаковки... Вече ми се плачеше само като ги погледна. Големи обещания и на практика никакво действие!
Толкова пъти съм стояла пред огледалото и съм стискала юмруци заради безпомощния гняв, който изпитвах. Същото се случваше и след козметичните процедури - някаква си инжекция никога няма да реши проблема с бръчките, само го пренася на различно място. Като краен вариант остава операцията, която е скъпа и опасна. Не го препоръчвам дори и най-лошия си враг!
От доста време на мъжа ми му беше писнало от постоянното ми мърморене и от „обсебването“ заради състоянието на шията ми. Аз обаче не можех да спра. Толкова дълго ме слушаше как казвам, че изглеждам стара и грозна, че накрая сам започна така да мисли за мен.
Това почти ми разби сърцето!
Това беше като забиването на последния пирон в ковчег. Надявах се поне той да не не усъмни в мен, че ще ми даде сили да продължа да се боря. Обаче стана обратното - постепенно престанахме да излизаме заедно. Преди ходехме заедно на кино, на кафе или на танци, а сега това беше заменено с мълчаливо седене пред телевизора. Отдалечихме се един от друг, всеки остаря в очите на другия.
Нямах големи надежди, че ще успя да променя това. Постепенно дори престанах да експериментирам с кремове против бръчки. Реално всичко кремове до момента ме бяха разочаровали и нямах желание да продължавам да се разочаровам. Почти се бях примирила с мисълта, че завинаги ще си остана с бръчките, с торбичките под очите, кривите линии около очите, носа, на челото и в краищата на устата. Пък да не говорим за грозната шия, като на пуйка!
Странна среща
Когато сега си мисля за това, ми се струва като някакво чудо на съдбата. Докато чаках за посещение при зъболекар, случайно се запознах с една жена. Нямаше нищо необичайно в нея - мила, по-възрастна от мен, добре облечена. Сигурно нямаше да си говорим толкова дълго, ако не беше нещо, което забелязах - шията й!
Докато ми разказваше за сина си - биохимик, който работи в британска лаборатория, аз не можех да откъсна поглед от шията й. Погледът ми постоянно се въртеше в областта на изпънатата, гладка и светла кожа под брадичката й. Чувствах се като някакъв маниак, който не може да мисли за нищо друго, освен за собствения си проблем.
Накрая не издържах. Нямаше да си простя, ако не бях попитала как така кожата й изглежда толков младолика?! Как така шията й изглежда като шия на 30-годишна жена?! Беше ми неудобно, обаче реших да питам.
Тази учтива жена ми разказа още веднъж за сина си, този път с подробности относно работата му. Оказа се, че синът й е част от изследователски екип, ръководен от известния британски професор биохимик Алберт Стоунър. Преди известно време учените постигнали революционен пробив, който премахва 99% от бръчките - този техен пробив един вид връща биологичния часовник назад и подхранва ДНК-то на кожата, като в същото време оказва силно въздействие върху кожата на шията и деколтето.
В резултат на това продуктът, който е дело на тези учени, в рамките на 38 дни премахва бръчките веднъж завинаги. Моята събеседничка беше участвала в тестовете на продукта преди да бъде пуснат в производство. Тя го наричаше „козметично средство“, което е комбинация на продукти с подхранващи и лечебни свойства. Също така предложи, че ще ме свърже със сина си и ще ми набави терапията с козметичното средство PTgE (така се нарича този революционен метод). След това нещата се развиха светкавично...“
Козметичен пробив на ниво за Нобелова награда
Г-жа Ковачева, като първа в България, изпробва новия метод за трайно премахване на бръчкитес козметичното средство PTgE на проф. Алберт Стоунър. Благодарение на този метод, в рамките на само 38 дни успя да премахне токсините и изцяло спря процеса, отговорен за появата на бръчките по шията, деколтето и лицето - около устата, очите и по челото. Г-жа Ковачева светкавично захрани ДНК-то на кожата си, доведе до възстановяването на клетките и запълни неравностите, линиите и нарушения по кожата.
Само след няколко дни кожата й изглеждаше много по-здрава, а бръчките значително намаляха. С времето бръчките започнаха да изчезват една след друга. Кожата на лицето, по шията и деколтето стана много по-гладка, по-светла и по-еластична.
„Когато след 38 дни терапия с продукта PTgE се погледнах в огледалото, в очите ми се появиха сълзи. Последно кожата ми беше толкова красива, гладка и светла като бях в гимназията! Докато прилагах терапията, всеки ден наблюдавах как бръчките тип „пачи крак“, грозните линии от носа до устните изчезваха пред погледа ми. Накрая всички бръчки напълно изчезнаха и шията ми претърпя невероятна промяна - стана гладка, светла и просто прекрасна! Най-накрая можех да я излагам на показ. Сега изглеждам все едно съм на 33 години! Мъжът ми отново ме гледа по много специален начин!“
Професор Алберт Стоунър обяснява
Помолихме Алберт Стоунър, ръководителят на екипа от учени, да изясни принципа на действие на метода за трайно премахване на бръчките (PTgE):
„Счита се, че за появата на бръчки е отговорна липсата на колаген и подхранващи кожата съставки, че когато организмът остарява, произвежда все по-малко подхранващи съставки, клетките умират, а кожата на лицето и шията се набръчква. От медицинска гледна точка това е пълна глупост!
Според проучванията на няколко реномирани научни института, колагенът и прекалено слабата хидратация на кожата са само на 33% отговорни за стареенето на кожата. Това означава, че дори да ползвате най-добрите кремове за лице и хидратация, въздействате само върху малък процент от проблемите. Най-новите проучвания не оставят място за съмнение - 70% от причините за бръчките са:
  1. Натрупаните в горния слой на кожата токсини;
  2. Частици тежки метали, като олово и живак, както и вредни химически съединения;
  3. Преди всичко - процесът на гликация, тоест свързването на белтъчни и захари, който процес допълнително е отговорен и за косопада!“.
Гликацията на белтъчините безвъзвратно унищожава клетките на кожата Ви. Лишава ги от възможността за възстановяване и води до появата на бръчки. Кожата Ви става по-отпусната, губи колаген, започва да се набръчква и пожълтява.

Гликация




Добър колаген Младежка кожа  ---   Свързване на колаген с токсична захар Застаряла кожа

Гликацията настъпва вследствие на съединение на частици захари (глюкоза, фруктоза или захароза) с белтъчини. Колкото повече захари консумирате, толкова по-голямо е нивото на гликация и толкова по-бързо се образуват бръчките, а косата става по-слаба.
За жалост, дори да престанете да консумирате захар (това означава да спрете да ползвате захар, да ядете шоколад или да пиете сокове), пак няма да спрете този процес. Спирането на гликацията е възможно единствено чрез въздействие на наноклетъчно ниво, като това въздействие:
  1. Ще спре гликацията на кожата, като по този начин стопира физиологичното й стареене;
  2. Ще преобразува токсините и вредните химически съединения от организма в неутрални фактори;
  3. Ще стимулира клетките на кожата към възстановяване и нов градеж, благодарение на което също така ще спре косопада и ще се стимулира производството на нова коса.
Излишните захарни молекули се свързват                Образуване на напреднала гликация
с протеини (например кожата)                                    Крайни продукти (A.G.E.s),
колаген и еластин                                                         възпаление и дехидратация



ЗДРАВА КОЖА                           ГЛИКИРАНА КОЖА


По този начин действа методът, изработен от нашия екип - козметичното средство PTgE - Permanent Toxins-glycation Exclusion (Трайно Премахване на Токсините и Гликацията). Проведените изследвания с участието на доброволци на възраст 45-79 години, потвърдиха, че нашият метод:

  • Ефикасно „изглажда “ дори най-дълбоките и най-видими бръчки;
  • Изпъва провисналата кожа средно с 81%;
  • Увеличава с 7 пъти гъвкавостта и еластичността на кожата на лицето;
  • Премахва бръчките тип „пачи крак“ около очите и мимическите бръчки още през втората седмица на терапията;
  • 16 пъти по-добре хидратира и прави кожата по-еластична;
  • Изпъва кожата на деколтето;
  • Премахва 97% от сенките под очите, бръчките, характерни за пушачи и бръчките в областта на носа;
  • По радикален начин изпъва кожата на шията и възстановява здравия й оттенък;
  • Прави кожата по-светла с 2-3 оттенъка;
  • Изцяло спира косопада и сгъстява косата с около 15% след 4-седмична терапия.

Безпрецедентна ефикасност
Методът с използването на козметичното средство PTgE на професор Алберт Стоунър изцяло промени начина, по който се гледа на спирането на процесите, пораждащи бръчки и премахването им от лицето, шията и деколтето. Според проучванията този метод е 30 пъти по-ефикасен от който и да е друг метод до момента. Независимо от това, трябва да знаете, че изработеният от професора продукт...
Не се предлага в магазините
Методът с използването на козметичното средство PTgE, което регенерира кожата, трайно премахва бръчките и спира загубата на коса, се предлага в България единствено чрез специален сайт. Няма как да го получите със стационарна продажба. Ограничено количество от продукта се предлага само чрез предназначения за това сайт.




No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...