Translate

2018/04/26

Counterpain Classic 100g обезболяващ крем при мускулни, ставни болки, болки в кръста

Counterpain Classic 100g обезболяващ крем при мускулни, ставни болки, болки в кръста

Counterpain Classic 100g обезболяващ крем при мускулни, ставни болки, болки в кръста, снимка 1

Обезболяващ крем използва се от професионални спортисти и най-вече от футболисти. Действа страхотно при мускулни, ставни болки, болки в кръста, успокоение на артритната болка и премахва синини.



Counterpain Classic 100gr.- обезболяващ крем при мускулни, ставни болки, болки в кръста 



100% гръцки от Pharma Swess Hellas дъщерна фирма към Valeant/Pharma Swiss (не е азиатски аналог)Counterpain Classic 100g /голямата опаковка/годно до 07. 2020 г.



Counterpain Classic - Обезболяващ крем, съставен от локални продукти от групата на аналгетиците за ставни, мускулни и скелетни заболявания. Мускулни болки, лумбаго, ишиас, ревматизъм,болки в гърба и кръста,артрит. Активните му съставки са метил салицалит 10.2%, евгенол 1.36% и ментол 5.44%.. . Има облекчаващ и загряващ ефект предизвикващ по-добра циркулация на кръвта с което и до отшумяването на болките в гърба,кръста,мускулни и ставни. Тубата е 100 гр. с бял крем и характерен мирис. Може да се нанася 2-3 пъти дневно втривайки с масажиращи движения докато абсорбира. От опит бих препоръчал да се маже най-вече вечер преди лягане или преди тренировка и да се покрие с вълнено или памучно парче плат. По този начин се запазва продължителността на затоплящият ефект, а и самото болно място е в покой.


No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...