Translate

2018/05/13

КАК СЕ ЛЕКУВАТ ЛЕКАРИТЕ...

КАК СЕ ЛЕКУВАТ ЛЕКАРИТЕ... 

Когато се разболеем търсим помощ от лекарите. Но, как самите лекари поддържат своето здраве?
Всеки ден лекарите се срещат с болни пациенти. Грип, настинка, или просто тежък махмурлук – никой не е защитен от заразата. Но, въпреки това, самите лекари боледуват сравнително рядко, дори и семейните лекари, които ежедневно преглеждат болни хора. Сред представителите на белите престилки по-рядко се срещат и болни от рак. Защо? Има ли някаква тайна, която лекарите не ни казват?
Тайна няма. Има едно-единствено нещо, което лекарите правят по-често от пациентите, но не защото не са им казали. Напротив – всеки лекар знае и не спира да повтаря колко важна е профилактиката. Това е и тайната на лекарите – профилактика, и още няколко правила, които всеки, който е положил Хипократовата клетва спазва. И тези правила, както и непрекъснатото напомняне за това колко важна е профилактиката, не са тайна.
Медицинско издание Medical News Today накара десет лекари да споделят своите съвети за предотвратяване на рак и други тежки заболявания и ги събра в една публикация. Ако тези съвети се превърнат в ежедневна практика, те могат да донесат безценна полза в бъдеще.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...