Translate

2018/07/27

АСТРАГАЛ КОРЕН РЯЗАН ИЛИ МЛЯН

АСТРАГАЛ КОРЕН РЯЗАН ИЛИ МЛЯН


астрагал, билка астрагаластрагал млян коренастрагал, билка астрагал, рязан

АСТРАГАЛ КОРЕН РЯЗАН ИЛИ МЛЯН

Astragalus Merabranaceus
Описание: Корените на астрагала съдържат тритерпенови сапонини-астрагалозиди, алкалоиди (трихонелин), флавоноиди, полизахариди и др.

Действие: Астрагалът притежава общоукрепващо и тонизиращо действие, води до повишаване на физическата работоспособност. Поддържа нормалната функция на имунната система при чести простудни заболявания, големи физически и умствени натоварвания, вторични имунодефицити ( стимулират функцията на NK- и Т -клетките, спомага за работата на интерферона). 
При остри и хронични инфекции има могъщо имуностимулиращо действие. Въздействието на астрагала върху тимуса и далака, повишава активността на тироидните клетки, като по този начин стимулира имунитета.
Традиционната китайска билка астрагал се използва за бързо възстановяване при хронични вирусни инфекции и за изграждане на имунитет срещу вируси и инфекции. Китайска поговорка гласи: „Ако искаш да станеш и да тръгнеш, използвай астрагал”

Приложение: при атеросклероза, болки в бъбреците, проблеми със стомашно-чревния тракт, при хипертонична болест, сърдечна недостатъчност, ендокринна патология,благоприятно спомагателно средство в диетата при захарен диабет ( има хипогликемично действие). Благоприятно също така при безплодие, прееклампсия и еклампсия, като средство, ускоряващо отделянето на плацентата при раждане. 

Начин на употреба:
1/ Астрагал на прах - препоръчват да се вземат по 1,5 - 3 грама дневно / 1/2 чаена лъжичка дневно /сурова билка на ден, директно на прах на езика. Традиционно в Китай билките се ползват на прах, като дневната доза се разделя на три части и се изсипва върху езика 15 минути преди хранене. 

Вариант 2 - Много удобно е 25 гр да се объркат в 250 гр мед. Приема се сутрин и на обед, 10 минути преди хранене по 1 чаена лъжичка мед с астрагал. Количеството е достатъчно за 20 - 25 дни. Курсът на употреба е 40 дни, 10 дни почивка, 40 дни повторение.
2/ Рязан корен - дневната доза отвара от рязан корен се приготвя, чрез варене на  1 с.л. корен във 700 мл. вода за 10 минути. Оставя се похлупен за 15 минути. Прецежда се. Дозата се разделя на 3 части и се изпива на гладно преди хранене. Курсът на употреба е 40 дни, 10 дни почивка, 40 дни повторение.
3/ Тинктура от рязан корен - 25гр билка се поставят в 150мл домашна ракия, водка или 50% - 60% спирт на тъмно. Разклаща се ежедневно. След 14 дни тинктурата е готова, прецежда се и добре се отцежда от билката през тензух. Приема се по 20 капки 3 пъти дневно преди хранене в половин чаша вода.
Препоръчителният курс на употреба е един месец. Десет дена почивка и отново може да се повтори приема на капките.


Prim Oil

Prim Oil


Prim Oil от Herba Medica

Маслото от вечерна иглика съдържа две важни Омега 6 ненаситени мастни киселини: линолеинова (алфа-линолеинова) и гама-линоленова киселина (GLA)

В PRIM OIL съдържанието на GLA e 10%, което го прави единственият продукт с максимално високо съдържание на гама линоленова киселина на фармацевтичния пазар. Специалната технология за извличане на маслото и съхранението му в SOFT GEL капсули, гарантира запазване на всички полезни вещества. 

За положителното влияние на маслото от вечерна иглика PRIM OIL спомага и допълнително добавеният витамин Е /d-alphatocopherol/ - 4 IU, в качеството си на мощен антиоксидант, който освен, че предпазва маслото от окисляване, също така има редица научно доказани оздравителни ефекти върху здравето на човека, като: подпомага функцията на сърцето и кръвоносните съдове, значително подобрява артериалното, венозното кръвообращение и това в малките кръвоносни съдове и капиляри, регулира нивото на кръвната захар, подпомага функцията на мозъка и нервната система, спомага за лечението на редица кожни проблеми и много други. 

Маслото от вечерна иглика е официално лицензирано при лечение на болки в гърдите (масталгия) в Англия. Широко приложение намира при нарушения на менструалния цикъл, предменструален синдром (ПМС - болезнен цикъл, нервност, болезненост на гърдите), климакс (горещи вълни, раздразнителност, отпадналост, болки в гърдите и главоболие) и кистозни процеси в гениталиите. Редуцира кожните проблеми, като екземи, дерматит и акне. Определя се като успешно допълващо средство при лечението на диабет, като спомага да се поддържат стабилни нива на инсулин в кръвта и намалява появата на диабетна ретинопатия и диабетна атеросклероза. 

PRIM OIL
 и предменструален синдром /ПМС/: 

Гамма линоленовата киселина
 спомага за производството на простагландин Е1, вид хормон, който намалява възпалителните процеси в организма. Това свойство е много полезно при неприятните симптоми на ПМС, отнасяйки се към физичните и физиологичните му аспекти. Използването на масло от вечерна иглика допълнително спомага за намаляване на тежестта в корема, главоболието, чувствителността и болката в гърдите, увеличаването на теглото, болката в гърба, повдигането, диарията или констипацията, уринарните проблеми, различните проблеми с кожата, като изсушаване, акне или лабиален херпес, симптоми, изключително характерни за дните, предшестващи менструалния цикъл. 

От гледна точка на физиологичните аспекти PRIM OIL намалява депресията, раздразнителността, агресивността, чувството на безпокойство и т.н. Използването на това олио представлява алтернатива без контраиндикации за използването на простагландинните инхибитори или хормони. 

Противопоказания: 
➡ PRIM OIL може да промени ефекта на някои лекарства. Ако се лекувате с някои от следните лекарства не трябва да използвате PRIM OIL. 
➡ Phenothizines - взимащите от класа на phenothiazines (such as chlorpromazine, fluphenazine, perphenazine, promazine, and thioridazine) за лечение на шизофрения не трябва да приемат вечерна иглика, тъй като при взаимодействие се крие риск от припадъци. 
➡ Други възможни взаимодействия - нестероидни противовъзпалителни средства, антикоагуланти и antiplatelet лекарства и билки. 
➡ Макар и значително рядко, биха могли да се появят някои странични ефекти, като повдигане, стомашна болка, разстройство или главоболие. 
➡ Омега 6 мастните киселини не трябва да бъдат използвани при епилепсия или единични епилептични припадъци, тъй като биха могли да ги индуцират. 
➡ Да не се приема при проблеми с кръвта. 

Продуктът не се препоръчва за употреба по време на бременност и кърмене.

Cordyceps 500 mg

Cordyceps 500 mg


Cordyceps 500 mg от HAYA Labs

HAYA LABS Cordyceps пpeдcтaвлявa xpaнитeлнa дoбaвĸa cъc cъдъpжaниe нa екстракт oт гъбатa Кордицепс синенсис, ĸoятo e пoзнaтa oт тpaдициoннaтa ĸитaйcĸa мeдицинa. Tя yвeличaвa издpъжливocттa пo вpeмe нa физичecĸи нaтoвapвaния, cтимyлиpa имyннaтa cиcтeмa и имa блaгoпpиятнo дeйcтвиe въpxy респираторната и cъpдeчнo-cъдoвaтa cиcтeмa. 

➡ Повишава издpъжливocттa 
➡ Moщeн имyнocтимyлaтop 
➡ Подпомага диxaтeлнaтa cиcтeмa 
➡ Укрепава cъpдeчнo-cъдoвaтa cиcтeмa 
➡ Πoдoбpявa чернодробнатa фyнĸция 
➡ Имa блaгoпpиятнo дeйcтвиe въpxy бъбpeцитe 
➡ Πpитeжaвa cилeн дeтoĸcиĸиpaщ eфeĸт 
➡ Повишава eнepгиятa 
➡ Haмaлявa нивoтo нa xoлecтepoлa 
➡ Cъc cилнo пpoтивoвъзпaлитeлнo дeйcтвиe 

Кордицепс синенсис пoдoбpявa дeйнocттa нa чepния дpoб, бъбpeцитe и бeлитe дpoбoвe, cъдeйcтвa зa дeтoĸcиĸaциятa нa opгaнизмa и eлиминиpa вpeднoтo дeйcтвиe нa cвoбoднитe paдиĸaли. 

HAYA LABS Cordyceps yвeличaвa пpoизвoдcтвoтo нa eнepгия в ĸлeтĸитe, пoдoбpявa oбмянaтa нa ĸиcлopoд в opгaнизмa и peдyциpa нивoтo нa вpeдния xoлecтepoл. 

Кордицепс синенсис пoвишaвa ĸaчecтвoтo нa ĸpъвтa, имa cилeн пpoтивoвъзпaлитeлeн eфeĸт и дeйcтвa ĸaтo нaтypaлeн антибиoтиĸ. Cъщo тaĸa, тaзи гъба имa мoщeн антиĸaнцepoгeнeн eфeĸт, имa блaгoпpиятнo дeйcтвиe пpи cъcтoяния нa cтpec и дeпpecия и пoдoбpявa ceĸcyaлнaтa фyнĸция. 

Haчин нa пpиeмaнe : Πpиeмaйтe пo 1 дoзa днeвнo. 

Погрижете ce зa здpaвeтo нa cвoя opгaнизъм и пopъчaйтe HAYA LABS Cordyceps нa гapантиpaнo нaй-дoбpa цeнa oщe ceгa!

Bio Reishi Mushroom Powder

Bio Reishi Mushroom Powder


Bio Reishi Mushroom Powder от Nutrisslim

Био Рейши гъби на прах са още наричани Lingzhi на китайски, което означава свръхестествени. Това е вид много-пореста гъба, и се отнася към рода на звонковите генодерма луцидум. Той е бил използван в традиционната китайска медицина повече от 2000 години. Смята се, че води до предотвратяване на ракови метастази и има антибактериални и антивирусни действия. Китайската медицина смята, че тези гъби притежават противотуморни, имуномодулиращи и имунотерапевтични свойства. Също така е установено, че инхибират тромбоцитна агрегация и понижават кръвното налягане, холестерола и кръвната захар. 

Био рейши гъбите са един нетоксичен продукт, т.е. дори ако се консумират ежедневно, няма да доведат до никакви нежелани реакции. Ако се приемат всеки ден, те са много полезни за нормалното функциониране на редица органи. Една от най-големите им ползи е, че помагат за регулиране на имунната система, като също така правят организма по-силен. Полизахаридите и тритерпените – два компонента съдържащи се в тези гъби, се смятат, че имат терапевтични свойства, т.е. те водят до намаляване на възпаления и помагат за увеличаване притока на кръв. 

Заболявания причинени от инфекция от вируса херпес зостер, както и други възпалителни състояния, като например невралгия, могат да бъдат лекувани с био рейши гъби. Приемът им от пациенти с дегенеративни болести, като например Алцхаймер и дори сърдечни заболявания се предполага, че води до минимизиране на техните симптоми. Рейши гъбите са известни със своите антиоксидантни свойства. Когато се приемат заедно с други антиоксидантни и витамини, те могат да бъдат изключително ефективни. Смята се, че могат да попречат на някои видове рак да се развива и могат да потиснат растежа на туморите. Рейши гъбите не са от полза само за тялото, те водят до намаляване нивата на ежедневния стрес, на който всички сме подложени. Те могат да допринесат за нормализиране на режима на спане при хора, страдащи от безсъние. Също така може да минимизират и симптомите на стрес от голяма надморска височина. Друга полза на този вид гъби е, че те спомагат при намаляване на дихателни проблеми при астма и бронхит. Био рейши гъбите водят до укрепване на бронхите и свеждат до минимум кашлицата. Едно от най-големите предимства на тези гъби, е че понижават нивата на холестерола и по този начин служат като много полезен тоник за важни органи, като например сърцето и черния дроб. 

Гъба на „безсмъртието“: 

➡ Без съдържание на глутен 
➡ Без промени в генетичната структура – не е ГМО 
➡ Спомага за регулиране на функциите на имунната система 
➡ Този продукт е с премиум качество 
➡ Поддържа имунната система 
➡ Подходящ за вегани 

Препоръчителното количество, което трябва да се консумира на ден е 1 до 3 чаени лъжички. Този продукт може да бъде разбъркан във Вашите сокове, с оризово или соево мляко, с кисело мляко или да го добавите към Вашите любими смутита. Може също така да го добавите към домашно приготвените Ви енергийни барове. 

Bio Neem Leaf Powder

Bio Neem Leaf Powder


Bio Neem Leaf Powder от Nutrisslim

Дървото нийм (Azadirachta indica) е свещено растение с централна роля в традиционната индийска медицина, аюрведа, както и в бита и културата на Индийските народи, с писмени доказателства за това датиращи от повече от 4500 години. 

Дървото нийм има над 130 различни биологично активни съединения, които могат да се използват като лекарство за превенция и лечение на различни здравословни проблеми. Всяка част от това растение, а именно листа, цвят, клони се използва при приготвянето на аюрведа лекарства. 

Като едно от основните растения на философията аюрведа, и нийм е известен в Индия като „sarva roga nivarin“ или лечител на всички болести. 

Нашите био листа от нийм на прах са суров продукт, от органично производство, като листата от нийм са биологично най-сложните листата на планетата. 
Съдържание 

100% сурови листа от нийм на прах от органично производство. 


Ползи за здравето 

Противоракови ползи: гликопротеин от листа от нийм (Neem Leaf Glycoprotein – NLGP), са една пречистена форма на протеин листата на дървото, която потиска растежа на туморните клетки. Вместо да се бори с раковите клетки директно, този протеин модулира имунните клетки, присъстващи в околната среда на рака и кръвта. Това от своя страна ограничава по-нататъшния растеж на тумора като по този начин играе ключова роля при лечението на рак. Това не само помага при лечение на рак, но също така и Ви предпазва от рак. 

Противовъзпалителните свойства: Нийм повишава температурата на тялото и енергийните нива, но най-вече генерира топлина в организма. В традиционната аюрведа философия, когато преобладаващата в тялото Ви енергия е sheeta или студена енергия, слузта в тялото Ви се увеличава. Излишната слуз в организма ни е свързана с различни състояния, от обикновена настинка и синузит до много други по-тежки състояния. Нийм променя енергийните полета на тялото ни към usha или топлина, топла енергия, „допълнително гориво“. Това помага на тялото да се бори с всякакъв вид възпаления. Използват се и от йоги в стиловете садхака и хатха. Поради способността им да стимулират имунната система, консумирането на листа от нийм може като хранителна добавка или под формата на чай може да помогне при възстановяване от обикновена настинка. 

Анти-микробни и анти-бактериални свойства: Нийм помагат в борбата срещу малария. Листата се използват при борба с проказа, очни заболявания, кървене от носа, глисти, разстройство на стомаха, загуба на апетит, кожни заболявания, заболявания на сърцето и кръвоносните съдове (сърдечно-съдови заболявания), треска, диабет, заболяване на венците (гингивит), както и при проблеми с черния дроб. Листата се използват също така за контрол на раждаемостта и да предизвикат аборт. Бременни жени не трябва да консумират листа от нийм. Доказано е, че помага при лечение на варицела, чрез прилагане на паста върху кожата или къпане с вода, в която са били варени листата. Практикуващите алтернативни лечебни техники и билки използват листата за лечение на подуване на ставите, подагра, болки в гърба и дори гонорея и сифилис. 

Анти-гъбични инфекции: Ако страдате от гъбични инфекции на краката от тип кел (athlete’s foot or tinea pedis), трихофития или друга гъбична инфекция можете ефективно да ги лекувате с масло или паста от листа от нийм. Нийм съдържа nimbidol и gedunin, лекарствени съединения, които притежават противогъбично действие и по този начин помогат в отстраняването на на гъбични инфекции. 

Детоксикиращ ефект: Листата от нийм са известни, че стимулират черния дроб и бъбреците, като спомагат за премахване на токсините бързо и водят до оптимизиране на метаболизма на организма. За да достигнете до детоксикиращите им свойства можете да използвате био листа от нийм на прах чрез директна консумация през устата или като паста върху кожата, или дори като баня с чай от листа от нийм на прах. 

Против пърхот: Благодарение на своите противогъбични и антибактериални свойства, листата от нийм на прах са много популярни при направата на шампоани и козметика за почистване на скалпа. Те хидратират кожата, премахват пърхота, като в същото време укрепват косата и космените фоликули, поради тяхното съдържание на антиоксиданти. В действителност дори се използват в традиционната медицина, за да се стимулират растежа на косата и предотвратяването на плешивост при мъжете. 

Кожни заболявания: Листата от нийм са много ефективни при лечение на акне. Пастата, поради своите детоксикиращи свойства, елиминира голяма част от бактериите по кожата, които могат да влошат състоянието, докато антибактериалния характер помага за предотвратяване на бъдещо развитие. Антиоксидантите помогнат да се намалят белезите и поддържат кожата свежа и чиста. Пастата има и стягащи свойства, които не позволяват на кожата да увисне или да покаже признаци на бръчки и стареене. Това се дължи на мастните киселини в масло от нийм, както и на високото съдържание на витамин Е. Листата също се използват при лечение на бръчки, пигментацията на кожата, черни точки, суха кожа и други кожни инфекции. 

Репродуктивно здраве и родилен-контрол: Листата от нийм се използват широко като природен агент спермицид и за контрол на раждаемостта, тъй като е вероятно да намали шансовете за зачеване както при мъжете, така и жените, без да ги уврежда по токсичен начин. Той понижава нивата на раждаемост, без да се отрази на либидото и дори може да помогне за лечение или предотвратяване на някои полово предавани болести. Не действа 100% от случаите. Забранена е консумацията при мъже и жени, които се опитват да заченат. 

Орално здраве: Клонките от нийм може да се използват като четка за зъби. Тъй като екстрактът от нийм има стягащи и анти-бактериални свойства, той има ефект при хора с проблеми на зъбите и венците. Пастата за зъби и водата за уста от нийм се борят кариеси. 

Диабет: Листата от нийм на прах понижават нивата на кръвната захар чрез повишаване на чувствителността на инсулиновите рецептори. Освен това те подобряват кръвообращението като разширяват кръвоносните съдове. Помогнат в осигуряването на по-добър контрол на кръвната захар чрез понижаване на зависимостта към лекарствата. 

Този продукт е една прекрасна суперхрана, която е: 

➡ 100% органично производство 
➡ Повишава нивото на енергия в тялото 
➡ Действа антибактериално и антигъбично 
➡ Поддържа жизнеността 
➡ Подходящ за вегани 
➡ Суров продукт 


Приложение и начин на употреба: Консумирането на сок от листа от нийм на прах рано сутрин премахва токсините от тялото. 

Чай: Препоръчителната максимална дневна доза е до 3 грама (1 чаена лъжичка). Добавете приблизително 1/4-1/2 чаена лъжичка прах, разбъркайте в чаша топла вода и консумирайте 30 минути преди хранене. Чаят се препоръчва да се пие сутрин.

Баня: Добавете 2-4 супени лъжици от листа от нийм на прах във вана с топла вода. След къпане го измийте добре от тялото си под душа. Ако имате алергии или сърбеж по кожата, използвайте по-висока доза (5 супени лъжици). 

Маска за лице: Помага при проблеми с акне, екземи и различни възпаления на кожата. Смесете прахта с вода докато направите паста и го приложете върху кожата. Оставя се за около 60-120 минути, след което изплакнете обилно с вода. Повторете в продължение на 3 дни подред. 

Маска за коса: Смесете прахта с вода до образуване на гел и го прилагайте върху кожата на главата веднъж седмично, като го оставяте за 30-60 минути. След което измийте обилно с вода косата си. 

ВНИМАНИЕ: 

➡ Препоръчителна дневна доза не трябва да се превишава; 
➡ Дръжте далеч от деца; 
➡ Бременни жени и кърмачки не трябва да приемат тази добавка; 
➡ Хранителните добавки не са заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот.

Astragalus Root 470 mg

Astragalus Root 470 mg


Astragalus Root 470 mg от SWANSON

Подсилете своята имунна система и дайте нова жизнена енергия на тялото си с "Корен от астрагалус" на Суонсън. Още преди повече от 2000 години китайските билкари са оценили тонизиращите качества на тази билка. Днес тя се използва предимно като средство за стимулиране на съпротивителните сили на организма, но освен това действа благотворно и върху здравето на черния дроб и сърдечно-съдовата система. Нашите удобни капсули съдържат 470 мг чист корен от астрагалус. 

Други съставки: желатин, може да съдържа една или повече от следните съставки: микрокристална целулоза (растителни влакна), магнезиев стеарат, силициев диоксид. 

Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте по една капсула на ден с вода. 

ВНИМАНИЕ: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, ако приемате лекарства с рецепта или ако имате автоимунно заболяване.

2018/07/09

Магическа рецепта с йод и чесън ми даде баба! Невероятна е

Магическа рецепта с йод и чесън ми даде баба! Невероятна е...

#

 Магичният йод е така нареченият йоден разтвор с чесън за забележителните му лечебни свойства. Поддръжниците на традиционната медицина са убедени, че йодът с чесън може да излекува огромно количество различни заболявания. Използва се при лечение на разширени вени, гъбички на ноктите, петна и дори за увеличаване на гърдите.

#

Тинктурата помага отлично на онези, на които тя помогна да се лекуват натъртвания и рани.

 Натъртванията изчезват само за няколко дни.

Ако говорим за ставни заболявания, тогава за максимален ефект е по-добре да комбинирате няколко метода за лечение наведнъж.

Лечение на ставите с народни средства.

#

Каква е основата за лечение на ставите с чесън и йод?

В народната медицина се оценява нейното регенериране с отстраняване на симптомите на подпухналост.

Йодната мрежа има противовъзпалителен и аналгетичен ефект при лечение на общи ставни заболявания – артрит, полиартрит, подагра, артроза.

И въпреки че официалната медицина недоверчиво третира лечебните свойства на йода, приложен върху кожата, свидетелствата на хората служат като доказателство за ефективността на лечението.

Йод за ставите Йодът причинява локално кожно дразнене, подпомага облекчаването на синдрома на болката.

Прониквайки през кожата вътре в кръвоносните съдове, тя се разпространява през тялото и има бактерицидно действие в капилярите.

Тинктура от йод стимулира вазодилатацията и намалява стагнацията на възпалените стави.

#

Що се отнася до чесъна , той съдържа алицин, който е естествен антибиотик.

Чесънът помага да се премахне възпалението и да се унищожат вредните микроорганизми.

Магически йод

СЪСТАВКИ 3-4 скилидки чесън 30 мл йод (приблизително 3 шишенца) контейнер от тъмно стъкло за крайния продукт

ПРИГОТВЯНЕ Нарежете чесън и го сложте в шишенцето. Прехвърлете го в приготвения контейнер.

 Разтърсете и настоявайте една седмица на тъмно място.

Йод с чесън се използва изключително външно.

Прилагайте го в зоната на възпаление не повече от 3 пъти седмично.

Преди да нанесете йод, почистете кожата със сапун и вода и избършете.

Не прилагайте непрекъснато течността, което може да причини силно дразнене.

Йодена мрежа

Това прекрасно решение може да се справи с всички проблемни области: колената, гърба, ставите, всякакви рани и натъртвания.

Болките и синините ще изчезнат много бързо.

Предимството на този инструмент е простотата и достъпността, тъй като необходимите компоненти могат да бъдат намерени във всеки дом.

СЪВЕТ НА РЕДАКЦИЯТА

Преди да продължите лечението с тинктура с йод, е необходимо да направите тест за поносимостта на този лекарствен продукт.

Нанесете върху чувствителната област на кожата (вътрешната повърхност на предмишницата, вътрешната страна на лакътя) 2-3 тънки линии с лекарството.

След 15 минути проверете кожата за дразнене, зачервяване, мехури.

Ако се появи, не можете да използвате йода за лечение.

Противопоказания са и проблеми с щитовидната жлеза, алергични реакции, повишена температура, бременност.

Опитайте тези инструменти, за да облекчите живота си и да излекувате досадните заболявания!

Учителят


Учителят: Ще пиете гореща вода, за да се разширят порите ви отвътре и да приемете праната отвън навътре. Не отвън порите да се разтварят, а отвътре. Това са методи за вас, а не за света! Аз ви давам съвети, казвате ги на света. Нека те отиват при лекарите, за да си платят. А вие сега ще приложите молитвата и след една година ще видите резултата. Ще очистите сърцето си да няма никакви киселини, отвън нека има: като минава водата през села, градове, омърсява се, но като влезе в океана, става чиста. Вашият извор трябва да бъде чист винаги. Най-малко два пъти в седмицата топли бани: 2-3 чаши топла вода, за да се изпотите и иначе пък да пиете ВОДА, ПЕЧЕНА НА СЛЪНЦЕТО. За децата ви: след залез слънце абсолютно никакво ядене. Смесване на храна никога да не правите. Например салата с яйца, чай и риба, риба и яйца, сирене и риба и пр. А най-добре е само една храна. После да имате спокойствие, сърцето да е сладко отвътре, киселините да останат навън. Трябва послушание и само послушание, за да имате успех в живота. Послушанието е принципиално - послушание на Бога! Вам ще дам едно правило да се държите винаги във връзка с живата природа, но трябва да поддържате едно строго държание с мене, без всякакво съмнение. 
Ще се държите с Любовта, която ще ви даде силата. 
Ще се държите с Мъдростта, която ще ви даде светлината. 
Ще се държите с Истината, която ще ви даде свободата. 
Така ще се свържете с други същества, които ще ви упътват, ще ви Подпомагат, ще ви подсещат и коригират в грешките ви. 
Който не слуша със сърцето, ще получи паралич в сърцето си. 
Който не слуша със стомаха си, ще получи паралич в стомаха си. 
Който поддържа недоволството в себе си, то ще ви даде склероза. 
Аз ще ви свържа със същества според вашето естество за всеки един от вас. Но всякога във всички непреривно ще пазите свръзката с мене и тогава ние ще наблюдаваме и ще коригираме. 
В духовното лекуване трябва да се спазва методът: можеш да лекуваш оня, който иска да се лекува, а който не иска да се лекува, не можете да го излекувате.
Храна, вода, топлина, светлина, „Тихият глас”, Извънредни беседи
23 април 1927 г.
Учителя Беинса Дуно

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...