Translate

2018/07/27

Bio Reishi Mushroom Powder

Bio Reishi Mushroom Powder


Bio Reishi Mushroom Powder от Nutrisslim

Био Рейши гъби на прах са още наричани Lingzhi на китайски, което означава свръхестествени. Това е вид много-пореста гъба, и се отнася към рода на звонковите генодерма луцидум. Той е бил използван в традиционната китайска медицина повече от 2000 години. Смята се, че води до предотвратяване на ракови метастази и има антибактериални и антивирусни действия. Китайската медицина смята, че тези гъби притежават противотуморни, имуномодулиращи и имунотерапевтични свойства. Също така е установено, че инхибират тромбоцитна агрегация и понижават кръвното налягане, холестерола и кръвната захар. 

Био рейши гъбите са един нетоксичен продукт, т.е. дори ако се консумират ежедневно, няма да доведат до никакви нежелани реакции. Ако се приемат всеки ден, те са много полезни за нормалното функциониране на редица органи. Една от най-големите им ползи е, че помагат за регулиране на имунната система, като също така правят организма по-силен. Полизахаридите и тритерпените – два компонента съдържащи се в тези гъби, се смятат, че имат терапевтични свойства, т.е. те водят до намаляване на възпаления и помагат за увеличаване притока на кръв. 

Заболявания причинени от инфекция от вируса херпес зостер, както и други възпалителни състояния, като например невралгия, могат да бъдат лекувани с био рейши гъби. Приемът им от пациенти с дегенеративни болести, като например Алцхаймер и дори сърдечни заболявания се предполага, че води до минимизиране на техните симптоми. Рейши гъбите са известни със своите антиоксидантни свойства. Когато се приемат заедно с други антиоксидантни и витамини, те могат да бъдат изключително ефективни. Смята се, че могат да попречат на някои видове рак да се развива и могат да потиснат растежа на туморите. Рейши гъбите не са от полза само за тялото, те водят до намаляване нивата на ежедневния стрес, на който всички сме подложени. Те могат да допринесат за нормализиране на режима на спане при хора, страдащи от безсъние. Също така може да минимизират и симптомите на стрес от голяма надморска височина. Друга полза на този вид гъби е, че те спомагат при намаляване на дихателни проблеми при астма и бронхит. Био рейши гъбите водят до укрепване на бронхите и свеждат до минимум кашлицата. Едно от най-големите предимства на тези гъби, е че понижават нивата на холестерола и по този начин служат като много полезен тоник за важни органи, като например сърцето и черния дроб. 

Гъба на „безсмъртието“: 

➡ Без съдържание на глутен 
➡ Без промени в генетичната структура – не е ГМО 
➡ Спомага за регулиране на функциите на имунната система 
➡ Този продукт е с премиум качество 
➡ Поддържа имунната система 
➡ Подходящ за вегани 

Препоръчителното количество, което трябва да се консумира на ден е 1 до 3 чаени лъжички. Този продукт може да бъде разбъркан във Вашите сокове, с оризово или соево мляко, с кисело мляко или да го добавите към Вашите любими смутита. Може също така да го добавите към домашно приготвените Ви енергийни барове. 

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...