Translate

2018/08/18

ЗДРАВЕ БЕЗ ЛЕКАРСТВА: ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...

ЗДРАВЕ БЕЗ ЛЕКАРСТВА: ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...

Центровете за контрол на отровите обявиха, че за 2009 година няма нито един смъртен случай от добавки. През същата година има 100,000 души починали от предписаните им лекурства и безброй хора - починали от болести.
Течният калций снижава високо кръвно незабавно, а е и дългосрочно решение за него!
Безсънието изчезва с течен калций.
Литият премахва биполярните синдроми.
Артритът, шиповете и проблемите със ставите изчезват след третиране с течен калций и глюкогел.
Можете да отидете в някой магазин за хранителни стоки и да си купите желатин на Knox (Knox Gelatine - животински желатин на кубчета). Жените го знаят, защото действа добре на ноктите, косата и кожата. Той се състои от суровини за пилешки хрущял, защото се прави от говежди хрущял и сухожилия от говеждо месо и ако вземате по две от тези малки пакетчета от по унция и половина на ден в портокаловия си сок заедно с една унция колоидни минерали на килограм телесно тегло, след 3 месеца ще ми се похвалите, ако имате артрит.
Селенът предотвратява сърдечните атаки и сърдечния удар, вероятно даже и рака.
Повечето от популярните витамини, които се вземат по един дневно, преминават направо през вас без да се усвояват. Освен това, в отсъствието на извлечени от растения минерали, така или иначе са неефективни.
Хромът и Ванадият отдавна лекуват диабет.
Маслото от чаено дърво убива Метицилин-резистентния стафилокок в ноздрите, както и гъбичките, бактериите или вирусите, с което решава множество проблеми в синусите.
Почти ВСЕКИ има дефицит на Магнезий (но ИЗБЯГВАЙТЕ аспартат и глутамат! Глицинатът е решението.)
Моля ви, НЕ вземайте редовно магнезий без калций (нито калций без магнезий!)
(Калцият без магнезий е безполезен, а магнезият без Калций причинява Кандида).
Алтернативите на рафинираната захар са:
-кленов сироп
-мед
-еритритол
-сироп от кафяв ориз
-стевия
-нектар от агаве
Алергиите могат да бъдат премахнати с продължителна употреба на Омега-3 дълговерижни, получени от рибено масло (EPA/DHA)
Зехтинът изчиства езика и устата от всички бактерии дори след като Пепто бисмолът (салицилова киселина) я оцвети в черно. Растителното масло разгражда някои шлаки, които не се разграждат от нищо друго. Ако поставите малко количество зехтин или нерафинирано олио под езика си и го оставите 20 минути там, то се просмуква в лимфните възли, които са разположени отдолу и разтваря шлаките.
Маргаринът се различава само с една молекула от пластмасата и дори мухите не кацат на него.
Диетичните напитки съдържат смъртоносния АСПАРТАМ! (повечето от тях съдържат и натриев бензоат - бензол!)
Маслата от риган и от лавандула лекуват гъбички!
Медта (Cu) връща тъмния цвят на побелялата коса, възстановява провисналата кожа и бръчките, предотвратява аневризмите - предлагаме два продукта, които решават тези проблеми. Недостигащата мед трябва да се набавя в комбинация с цинк.
Петната от черния дроб или т.нар. възрастови петна по кожата изчезват след продължителен прием на Селен.
Ако имате проблеми с щитовидната жлеза, установете дали функцията й е повишена или понижена - в първия случай задачата ви е да я понижите до нормалната, а във втория - да я повишите до нормалната. Това е орган твърде сложен, за да се опитвате да го регулирате с хормони. Създайте му нормални условия за работа - това е достатъчно - той сам ще се възстанови. Ако имате недостиг на йод, имайте предвид, че не можете да го попълните с йода от аптеките, който е химически и поради това - течен; трябва ви органичен йод.
Органичният йод е газ - можете да си го набавите посредством храни, съдържащи йод - например някои водорасли, но за целта е по-добре да смесите водораслите на прах с мед и да ги подържите под езика - така те се просмукват непосредствено в жлезата, докато при консумация на такива храни йодът преминава през целия организъм, черния дроб и т.н., докато стигне до щитовидната жлеза.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...