Translate

2018/10/16

Руското чудо, направено по рецепта на феноменалната билколечителка Елена Зайцева

Руското чудо, направено по рецепта на феноменалната билколечителка Елена Зайцева

УНИВЕРСАЛЕН ЛЕК 



Съществува ли универсален лек, към който да посегнем при всякакви неразположения и болежки? 
Да, колкото и невероятно да звучи – лек има. При това съставът му идва от природата, на една ръка разстояние от нас. Това е руското чудо на Елена Зайцева, наречено Биоактал. 

Биоактал поддържа всички органи и системи в тялото в нужното здравословно състояние и предотвратява поява на тежки заболявания. 

Доказано укрепва имунната система, подпомага организма при възстановяване от прекарани вирусни заболявания, прочиства тялото от токсини, преборва упоритите псориазис и екземи. Отлично повлиява хранителни разстройства и анорексия, подобрява апетита. Особено ефективен е при: 

Заболявания на опорно-двигателната система: 

Ревматизъм, подагра, артрит 

Сърдечно-съдови заболявания: 

Високо кръвно налягане, атеросклероза 

Белодробни заболявания 

Камъни в бъбреците и жлъчката 

Хепатит 

Диабет 

Цистит 

Чревни заболявания 

Кожни заболявания 

Ракови заболявания 

Само след месец прием на Биоактал организмът се зарежда с нови жизнени сили, прочиства се и се подобрява външният вид. 

Състав: 

Корен от глухарче, корен от троскот екстракт, корен от репей екстракт 

Д-р Костова 

Като кардиолог с дългогодишна практика, горещо препоръчвам Биоактал на своите пациенти. Продуктът има общо укрепващо действие, подобрява състоянието на кръвоносните съдове и
регулира кръвното налягане. Самата аз го ползвам. 

Наум Котев 

След тримесечен прием няма и следа от болките в ставите. Помогна ми Биоактал. Това е любимият ми продукт, при най-малкото здравословно оплакване се доверявам на него. Препоръчвам го на всички. 

Биоактал поддържа всички органи и системи в тялото в нужното здравословно състояние и предотвратява поява на тежки заболявания. 

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. Биоактал има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. 

Този неповторим екстракт се съхранява в специално стъклено шишенце, произведено във Франция. 
Разработено е с мисълта и грижата да запази напълно ценните вещества от нежелано въздействие на светлината и въздуха. 


Искате да сте в отлично здраве? Не пийте лекарства! Oткритието на годината ще Ви шокира.




Проблеми, стрес, безсъние, умора, ниско настроение, депресия и накрая – разболяване. За да се предпазим от тези проблеми имаме нужда от сила. Получаваме я чрез нещата, които приемаме в организма си. Като лекар в медицински център „Здраве“, моят съвет е един невероятен имуностимулатор. Прочетете историята на моя пациентка, която подобри живота си и разберете как да спестите пари от лекарства!


 Веселина Филипова( 43г. ) разказва:
„Имам син тийнейджър и работя на половин работен ден. Вкъщи аз се грижа да има комфорт и (някакъв) ред. Много „обичам“, когато някой ми каже колко ми завижда че, разполагам със свободно време. В желанието си да жонглирам работа, дете, семейство, забравих че, и аз имам нужда от грижа и време за самата себе си. Чудех се да се наспя ли, да се погрижа за външния си вид ли или най-накрая да изляза и просто да изпия едно кафе на слънце с приятели – като нормален човек. Една сутрин се погледнах в огледалото и ми се доплака. Всичко във външния ми вид отразяваше лошото ми физическо и психическо здраве – торбичките под очите, неравния тен, сухата коса, сцепените нокти. Учудващо, макар и в този ми вид, мъжът ми не беше загубил желание за близост, но аз нямах никакво – бях като зомби. И това ме изплаши.
Като се замислих осъзнах че, дори най-малката настинка ме поваляше за няколко дни с температура и нетърпими болки по цялото тяло. Имах хипертония. Не исках да взимам лекарства за кръвно, а да махна причината за проблема. Нямах никаква енергия сутрин се будех като бита дори да спях по 8 пълни часа. Стресът ми само растеше от чувството за безсилие да смогна и да изплувам над ежеднежните задължения и да си поема въздух на спокойствие. Заради физическите си слабости започнах да се депресирам.
Единственото, за което си мечтаех тогава беше да се почувствам нормално поне за един ден! Само на 42 години се чувствах като възрастна жена. Здравето е нещо, което човек оценява тогава, когато го загуби.
Лекарят ми ми изписваше лекарства и хранителни добавки. В резултат на това всеки месец давах около 100 лева за всякакви таблетки, капки, прахчета, капсулки, хапчета, пълни главно със захар и напразни надежди. Излишно е да казвам, че нищо не помагаше. Баба ми беше от тези жени, които вярваха твърдо в лечебната сила на билките и природата и ме учеше от малка, че човек може сам да се излекува, ако слуша тялото си (Впрочем баба ми се доверяваше само на народни лечения с билки и доживя до 97 години).
Преди
След

Промяната за мен дойде в неочакван момент и от неочаквано място, когато братът на мъжа ми се прибра от Германия за Коледните празници. Човекът е на 65 години, a младее като двайсет годишен. Или животът в Германия му се отразяваше много добре или имаше някаква тайна. Сутрин ставаше преди всички други, свеж като краставичка, правеше закуска и излизаше да бяга на студа. Не се задъхваше, не пиеше лекарства, не можеше да се чуе оплакване от него. Една сутрин го забелязах, че преди кафето пие някакви капки, които разтваря в малко вода и се поинтересувах какво е.
„Това е Биоактал, Веси. Имуностимулаторът, който ме направи млад мъж пак.“
„Чак пък толкова…“- вече бях станала пълен скептик.
„Сериозен съм. Излекува безсънието ми, спрях да се будя нощем от стрес, не вдигам кръвно повече и не купувам всичките лекарства, от които зависех преди. Личният ми лекар в Германия не можа да повярва, когато си направих изследвания след 3 месеца на Биостим. Хипертонията ми не съществуваше. Тръгнах си от кабинета му без рецепта за пръв път от 15 години. В него има екстракти от три корена, които са най-мощните растения, познати на народната медицина.“
Питах моя приятелка медик за съставките. Тя веднага ме попита дали не става въпрос за продукта Биоактал. Беше чувала за него от свои колеги, както и от пациенти, които го хвалели. Посъветва ме веднага да започна прием и да не се замислям, тъй като комбинацията от тези три корена била много добра, а и познава качеството на влаганите субстанции на фирмата производител. Това окончателно ме убеди, че Биоактал е моят продукт и още същия ден си го поръчах онлайн от сайта на произодителя, за да не обикалям по аптеките да го търся.
Започнах да го пия всеки ден – два пъти по 60 капки. Признавам, че понякога капвах и повече, за да възстановя по-скоро загубеното си здраве.
След една седмица прием забелязах промените и не се съмнявам, че се дължат на БиоАктал. Бях спряла да пия всички други добавки, не пиех аспирини, обезболяващи, не се будех като пребита и не заспивах в 8 часа вечерта на дивана. Към края на първия месец кожата ми се изчисти от възпаления и обриви благодарение на анти бактериалното действие на съставките, след това спряха хроничните болки в ставите, които лекарят ми беше обявил за „доживот“. Спрях да задържам течности и да се чувствам постоянно подута, което ми свали кръвното по естествен начин – без лекарства бях преборила хипертонията.
На втория месец кръвната ми захар се регулира без лекарства и спрях да ям толкова много сладки неща, благодарение на което свалих няколко килограма по здравословен и естествен начин – без дори да разбера какво се случва. Постоянното напрежение и чувство за безпокойство просто не се появи една нощ. Почувствах се спокойна и щастлива за пръв път от много години. Нещо друго, което винаги е било проблем за мен бяха постоянно ледените ръце и крака. На края на първия месец пиене на Биоактал този проблем изчезна. Вече нямам нужда да пия аспирини, хапчета за гърло, капки за нос и други подобни. След работа не се чувствам изтощена – отдавам го на Bioactal, понеже работата ми не е намаляла. И най-приятното- отново имах желание за секс! Сякаш се събудих и се почувствах отнова млада, красива и щастлива!
Препоръчвам Ви да се убедите сами в действието му, не губите нищо.

Знаете ли че:
Руските воиници дължат силата и успехите си на комбинацията от тези три корена от глухарче, троскот и репей. Добре документирано е, че комбинацията от корените на тези три растения е бил източникът на издръжливост и здраве за руската армия през Втората световна война. Зимите са били брутално студени с температури стигащи до -40 градуса, а униформите им са били оскъдни, заради липса на ресурси. Въпреки това немците се изплашват от силата и енергията, с която полуголите, недохранени руснаци им се противопоставят на бойното поле.




No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...