Translate

2018/12/30

МОБИЛНИЯТ ТЕЛЕФОН - ВОЕННА ТАЙНА

МОБИЛНИЯТ ТЕЛЕФОН - ВОЕННА ТАЙНА
Какво е общото между микровълновата печка и най-новото оръжие - принципът на действие; оказва се, че невидимите свръхчестотни излъчвания са в състояние да изпепеляват хората отвътре и да не оставят външни следи, както и да извеждат от строя всички електронни системи на противника.
По-подробно за последните разработки на свръхмощно оръжие за масово поражение
В Русия почти 8 милиона души използват клетъчни телефони, а още 30 милиона живеят на територии, обхванати от мобилни връзки. Малцина знаят, че мобилния телефон може да стане идеално оръжие за убийство, а в бъдеще - даже оръжие за масово поразяване наравно с атомната бомба. Убиват свръхчестотните вълни, които телефонът излъчва. Апаратът ги генерира дори в изключено състояние. Дори в малки дози свръхвисокочестотните излъчвания причиняват гадене и халюцинации.
СВЧ излъчването е електромагнитно поле, състоящо се от радиовълни; при разговор по мобилния телефон вълните проникват в тялото на човека и се поглъщат преди всичко от кожата, ухото и отчасти - от главния мозък. Всяка секунда мобилният телефон прави СВЧ излъчване със сила 10 микровата, което само по себе си не е опасно за човека, но след известно време възниква ефект на натрупване и в организма се натрупват все повече ватове - това е излъчването на нашите микровълнови печки и на нашите мобилни телефони - това е излъчване с честоти от мегахерц до гигахерц - от милион до милиард колебания в секунда; за сравнение - лампата, която свети, е с 50 херца колебания в секунда, а тук те са - от милион до билиард - това е свч. Учените са изчислили, че да убива в буквалния смисъл на думата телефонът започва след 15-20 години, но и това не е най-страшното.
Малцина знаят, че мощността на излъчването на мобилния телефон може да се повиши изкуствено - тоест - да убие неговия собственик за значително по-кратък срок. Всичко е в технологията за предаване на данни. Основните компоненти на клетъчната връзка е непосредствено телефона и базата, която позволява непосредствено да се лови мрежата. Всяка секунда те обменят информация за местоположението на апарата посредством радиовълни. При желание мощността на тези вълни може да се усили в пъти - жертвата умира от кръвоизлив в мозъка за една нощ. Никой не би заподозрял мобилния телефон. Аутопсията би показала обисновен инсулт.
За пръв път успяват да покорят свч-излъчванията американците; разработеното от тях СВЧ-оръжие е на етап последни изпитания. Резултатите са потресаващи -
Това основно се прави основно за съпровождане на конвоя - за да се подтисне наоколо всичко, което може да увреди конвоя - ако там са заложени някакви устройства, а също и за да се въздейства на електросистемата на двигателя на колата.
Тази пушка стреля с микровълново излъчване - принципът й на действие е прост - генераторът изработва енергия, кояато постъпва в системата за управление; след няколко секуди пакета преминава през огледалото за фокусиране и попада в целта - далекобойност на изстрела - 500 метра, което превъзхожда показателите на множество стрелкови комплекси; с един изстрел тази пушка може да убие петима войника, защото диаметърът на лъча е 5 метра, с което не могат да се похвалят например лазерните винтовки. Но най-любопитното е, че свч-пушката е универсално оръжие; в зависимост от задачата, то може и да убива или да осакатява противника - всичко зависи от това колко секунди се държи лъча. Например за изгаряне първа степен стигат и 5 секунди престой в зоната на поражение; а над 10 - въздействието е вече смъртно опасно.
Когато подобно излъчване попада на кожата на човека, на дълбочина 0,4 мм се предизвиква рязко нагряване на кожата, например за 3-5 секунди температурата се повишава с 10 градуса, 43 градуса вече е болестно, 60 градуса - изгаряне;
Още едно предимство на свч-излъчването - то може да изважда от строя не само пехотата, но и техниката - радиовълните могат да действат на принципа на умните ракети - трябва само да се изстреля, а след това пакетът енергия ще блуждае, докато не намери някаква електроника - след това буквално ще стопи всички микросхеми - излиза, че свч-пушката може да изведе от строя всеки електронен прибор - от мобилен телефон до компютърна мрежа на министерството на отбраната.
За разлика от обчайното, свч-излъчването много лесно прониква през черния вход, защото ако даже само един кабел влиза или излиза от този уред, свч-излъчването може да попадне в него, а сега - както всичко е компютъризирано и с чипове, то може да повреди тази система, да наруши системите за радиовръзки, комуникации и т.н. Ако в устройството има поне един компютърен чип или проводник, то микровълновата пушка ще го унищожи - даже автоматът в ръцете на войника може да се окаже безполезен - на всички е езвестно, че цялото вносно оръжие е пълно с електроника
при защитаван от подобна система обект ракетата, която се насочва по сигнал от спътник GPS при излитане тази система за насочване спира да работи
всяко битово устройство в дома ни е мини-излъчвател - всички битови прибори, които използваме всеки ден, са потенциални убийци - учените не изключват в бъдеще да бъдат измислени магнити или генератори развиващи излъчването на приборите до максимална мощност. Това означава да могат да ни убиват посредством микровълновата печка, телевизора и електрическия нагревател - последните възможности все още не са реалност (макар че военните нито ги отричат, нито ги признават), докато свч-пушката вече е на етап бойни изпитания. Тази година американците планират да създадат няколко батальона снабдени със свч-комплекси. Русия също не изостава, макар всичко да е строго засекретено - което показва, че първите резултати вече са налице.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...