Translate

2019/01/16

КАК МАГНИТИТЕ СЕ ОТРАЗЯВАТ НА ОРГАНИЗМА?

КАК МАГНИТИТЕ СЕ ОТРАЗЯВАТ НА ОРГАНИЗМА?

Магнитното поле смекчава различните болкови синдроми, като започнем от главоболие…,
мигрена, костни болки, дисменорея. Това се обяснява както с ускореното премахване на възпалителните медиатори и с подобряване­то на циркулацията като цяло, така и с блоки­рането на т.нар. „врата на болката,,
Когато чрез магнитното поле се активират нервните влакна, се стига до блокада на клет­ката, която пренася болката и по този начин болковият импулс не достига до по-високите части на централната нервна система.
Как действат магнитите на кръвта?
Магнитната стимулация в течностите на организма ни предизвиква бурни реакции, особено в кръвта. Инициират се различни процеси. Йонизацията е един от ефекти­те, които се основават на това, че моле­кулите се разбиват на положителни и отрицателни йони. Кръвната плазма, пълна с йони, и кръвните елементи, еритроцити­те (които в себе си съдържат около 4% желязо), преминавайки през магнитното поле, бързо се намагнитизират. След про­мяна на вискозитета, температурата, електрическата проводимост и повър­хностното напрежение, протокът на кръв на ниво артерии, Вени и капиляри значител­но се увеличава, а с това и снабдяването на тъканите с кислород и хранителни вещества.
Кой и кога трябва да носи медна гривна?
Още от древността е известно, че медта има определени антибактериални свойства. С нейни соли се пръскат лозята срещу болести, а с медна тел доматите се развиват по-добре. В Древен Рим са задължавали младите момичета да носят медни накити за здраве и красота (за по-добър тен, но и като средство против туберкулоза, уринарни инфекции, за което са писали и руснаците).
Тъй като в днешно време няма достатъчно мед в хра­ната ни, защото вече не използваме медни съдове, организмът ни изпитва недостиг на медни соли. Тези, които носят медни гривни, често забелязват, че от тях им позеленява китката, особено в началото, кога­то почнат да ги носят, но също и когато са болни. Трябва да се знае, че това е нормално явление, дори е и желателно, защото по този начин киселината от потта разтваря медта и тя прониква през кожата в тялото ни, където много бързо въздейства на някои бактерии, особено на MRSA (метилицин резистентен стафилокок), който е причинител на множество тежки нелечими инфекции, възпаление на ушите и вътреболнична смърт (в САЩ). Носенето на медни гривни е задължително при различни артрити, заболявания на кости­те, при слаби стени на кръвонос­ните съдове, за предпазване от аневризъм, диабет, епилепсия (действа на развитието на миелина), а тъй като има дей­ствие и на Ко ензим. В множество процеси, освен другите - и в изграждането на схема, е задължи­телно при упорити анемии, които не се повлияват от приемане на желязо. Също така е задължително при упорити уринарни инфекции, причинени от essherichiom colli, при упорити младежки пъпки и др.
Трябва да се носи десетина дни от деца, когато имат анемия, някакви възпаления, възпаления на ушите и др., а от възраст­ни - задължително след 30-та им година. Когато медта оцветява ръката, това показва, че е необходима и действа. Достатъчно е да си избършете ръката сутрин, а медната гривна понякога можете да почиствате с паста.


No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...