Translate

2019/05/29

Содата отстранява плесента и паразитите от организма на човека

"НОРМАЛНИТЕ хора се лекуват с храна, ПОЛУ-НОРМАЛНИТЕ ходят на лекар, а БЕЗУМНИТЕ се лекуват при хирург"..
Проф. д-р .А.Т. Огулов - ЛЕКЦИИ ЗА ЛЕКАРИ
Содата отстранява плесента и паразитите от организма на човека
.
Сега, с по-съвременната апаратура, наблюдаваме една интересна особеност – деминерализация на организма. Когато кръвта е постоянно кисела, организмът се опитва да компенсира това за сметка на алкалните компоненти. Компенсацията става за сметка на това, че (за да поддържа определен баланс на буферната система на кръвта) организмът започва да извлича от тъканите тези алкални елементи. Така губим магнезий, мед (при чийто дефицит косата ни побелява, появяват се хернии, отпускане на органите, зле работи мозъка, влошава се паметта) и ако състоянието ацидоза трае продължително време, ние ставаме готови за различни заболявания. И веднага става ясно коя е била слабата ни система.
При работа с такива пациенти ние използваме сода за хляб. Знаете, че ако функцията на бъбреците се снижи, каквото и да правите, кръвта винаги остава гъста. Тогава ги караме да изпият половин чаша гореща вода с половин чаена лъжичка сода. Пациентът залива тази сода с горещата вода, изчаква я да прекипи (тя кипи при температура над 60 градуса и е важно да бъде угасена). След това изпива течността и след 10 минути му проверяваме кръвта – в нея вече можеш да се влюбиш. По принцип тази сода не се натрупва в организма, затова опасности от предозиране няма. Но все пак лекарството от отровата се отличава по дозата. Затова и содата може да бъде и отрова и лекарство.
Поради това ние предлагаме на пациентите да проверят първата си сутрешна урина с лакмусова хартия – сутрин тя винаги трябва да е кисела, защото през нощта върви интензивно възстановяване на организма. След половин час отново измервате – сега, след като сте започнали да се движите, урината трябва да е алкална и нейната рН трябва да е 7,5 – само при това условие човекът е здрав. (Можете вместо сода да вземете натриев цитрат на хапчета - важното е киселинно-алкалното равновесие на пациента да се приведе в норма).
Ако левият бъбрек страда, обаче, той задължително ще върне закисляването, загубата на заряда в еритроцитите. Еритроцитите започват да се слепват, започва агрегация и затова някои мои пациенти през деня започват да пият сода − така постигаме по-високи резултати от лечението.
Пример – пациентът беше с рак на пикочния мехур – натиснах пикочния мехур, той беше напрегнат и болезнен – още първото изпиване на сода успокои пациента, използвахме Биммунал – много добър йоден препарат. В резултат пациентът се усмихваше, нищо не го болеше, вече нямаше кръвотечение. След това започна да си проверява урината. Ако сутрин тя не е кисела, значи не се възстановявате достатъчно нощем.
При здравия човек стойностите на рН на урината варират от 7 до 7,5. Ние допълнихме нашата терапия и със содени вани. Имахме такъв случай – при прием на такава содена вана червеите започнали да излизат от пациента през кожата му. Всички били в шок. Твърди се, че кожата трябва да е кисела, но не трябва да забравяме, че тя е отделителна система. И тя винаги ще бъде кисела защото токсините и отровите се отделят през кожата. И когато обработваме корема, за да улесним излизането на токсините, тогава такава вана със сода става целесъобразна. Тогава давате на пациента такава задача: на 200 литра вода да сложат 7 супени лъжици сода. След това проверявате с лакмус рН стойността на тази вода, лягате в нея за 1 час (а ако има патология на кръвоносните съдове, може да останете и час и половина). Ще видите, че рН на тази вода постепенно спада – от 8,5 спада до 7 или по-ниско, защото ваната започва да събира токсини от горните слоеве на кожата и лимфната система. Температурата на водата във ваната трябва да започва от 41 градуса. Отначало трябва да се поизпотите, порите да се отворят, след това кожата става мека и пигментните петна изчезват. А какво представляват пигментните петна – плесенна гъбичка, която се заселва на нашата кожа и предизвиква различна неприятна миризма на тялото.
Ние използваме сода винаги, когато за лечение трябва да се прилага ужилване с пчели (апитерапия), за да сме сигурни, че няма да има алергични реакции. Знаем, че пчелата много добре въздейства на плътните образувания, на костната структура, на херпесните патологии. Затова е много добре да имате такъв терапевт, който слага пчели и няма никакви отрицателни ефекти от това. Реакции от страна на пациента под формата на отоци, анафилактичен шок не трябва да има. На здрав човек вземаме кръв, слагаме пчела и проверяваме – в първия момент се извършва агрегация на формените елементи , затова първите пациенти със страничен ефект са тези с гъста кръв. Ако сле процедурите дадете на пациента гореща вода и половин (или 1 ) чаена лъжичка сода, проблемът изчезва.
Интересното е, че на височина 1800 метра над морското равнище кръвта винаги е алкална. Практически при тези, които се качват в планината, след 1800 метра започва планинска болест – прекомерно алкализиране на кръвта. А колкото по-ниско е морското равнище там, където се намираме, толкова по-киселинна е кръвта. Ако кръвта е киселинна, сме подложени на плесенни гъбички, паразитози – ставаме проблемни хора. Организмът започва да изразходва минералните вещества от мускулите , тъканите, органите и тогава органите започват да се озвучават с болка и като пипнете корема – всичко боли. А когато всичко боли, това се дължи на деминерализация на организма. Щом преди процедурата дадете на пациента чаша гореща вода със сода и той я изпие, ако видиш кръвта му под микроскоп – се влюбваш в нея. След като му обработиш корема – даваш му още една чаша вода със сода и пациентът се отива щастлив, защото всичко се оправя, но има и един недостатък – твърде бързо оздравява. J
Бременната жена трябва да пие содена вода, всеки онкоболен трябва да пие содена вода. Даваме на пациентите такива материали, за да не се поддават на внушенията на лекари, които им казват: „Абе как ще пиеш сода – ще ти изгори стомаха!“ − Такива лекари не разбират, че ако стомаха е празен, ако в него няма храна, содата се всмуква и не предизвиква никакви отрицателни ефекти.
Благодарение на тази сода много мои пациенти започнаха редовно да ходят в тоалетната, лесно да понасят различни алергични реакции. Защото какво е алергията – преди всичко, гъста кръв. Затова, когато иска да дойде при мен пациент с алергия, а това може да стане чак след седмица, му казвам: „започни да пиеш сода и след седмица ми се обади“. И понякога след два дни той звъни и казва: „всичко се оправи, алергията ми мина“. Яде каквото си иска, а алергия няма. Но за сметка на това − по-често пие сода. Посъветвал съм го да пие сода сутрин и вечер, а той я пие и през деня, защото това му харесва.
Много деца сами си вземат сода. Една пациентка дойде с детето си. Съветвах я да пие сода заради алергията си и сгъстената си кръв, казах й, че има патология на бъбреците и че докато не оправим бъбрека й трябва да пие тази сода. А детето каза: „Мамо, а аз тази сода я обичам – аз я ям“. Майката се шокира: „Как така я ядеш?“ – „Ами така – с лъжичката“. На майката обяснявам, че трябва да взема сода, а детето интуитивно яде тази сода. Затова винаги трябва да имате под ръка лакмусова хартия и да съветвате пациентите да си проверяват урината. Сутрн тя трябва да е кисела, защото организмът се очиства и възстановява, което става донякъде именно посредством известна степен на деминерализация. Освен това содата позволява да се икономисат тези алкални основи в тъканите – тогава организмът няма нужда да премества рН на кръвта към алкализиране, доколкото содата вече е направила това и е изменила състоянието на кръвта. Затова в известна степен при човека, вземащ сода, се нормализира обмена – особено при спортистите. Ако пият сода преди и след тренировка – в резултат техните постижения много се подобряват и то благодарение само на содата и лакмусовата хартия. Така треньорът определял на кого му трябва сода и на кого – не. След това започнал да проучва въпроса с вегетарианството. За сметка на вегетарианството на теория се поддържа киселинно-алкалното равновесие. Но на практика това не винаги е така, защото всички ние сме различни – имаме различен тип обмен. Затова на един вегетарианството му подхожда, а на друг – не.
Имахме програма за определяне на количеството оксиданти по тъканите посредством лъч – може да се определи бързо ли старееш − всичко зависи от антиоксидантната защита. В група от 40 човека изследвахме 30 от тази група − само 5 човека влязоха в нормата, защото лекарят най-малко се грижи за своето здраве при все, че на другите помага. В групата имаше няколко вегетарианци – при всички стойностите бяха под нормата. Най-добри показания имаше една лекарка-стоматолог, вегетарианка, занимаваща се с фитнес, но използваща и хранителни добавки, и микроелементи. Тя се беше записала в семинара, а имала диагноза, че никога няма да роди поради хормонални нарушения. Обработиха й корема, а след месец дойде и каза, че е забременяла.
Нормалните хора се лекуват с храна, полу-нормалните ходят на лекар, а безумните се лекуват при хирург.
Аз имам достатъчно заснет материал за излекуване на хора, които са били отписани от медицината. Последният случай беше с един много известен човек, който беше толкова зле, че не можеше нито да седи, нито да стои прав. Имаше такъв оток на сигмовидното черво, че ми отне половин час да снема поне малко напрежението в него. Изтеглих му 40 кубика кръв и я инжектирах подкожно тук-там в долната част на корема. На другия ден дойде усмихнат – нищо не го болеше, макар че отокът продължаваше да го има.
Изпратих го на онкомаркери и му казах – вземи резултатите и ела направо тук – не ходи другаде. Той отишъл и там като видели, че онкомаркерът му превишава 80 пъти нормата, му казали, че има рак на простатата и веднага трябва да се оперира и професорът, с умен вид, веднага му назначил операция. Беше платил и много пари, защото го оперирал самия професор. След две седмици идва при мен, а стойността си останала каквато била.
Казах му: „Нали ти казах да дойдеш направо тук“. – „Ама ти не ми каза, че имам рак“. – „Не можех да ти го кажа – те щеше още тук да припаднеш, при това трябваше да съм сигурен и да проверя чрез онкомаркера“. – „Ами сега какво да правим?“
Казах му: „Сега ще направим така, както съм правил вече няколко пъти. Започваш да пиеш сода по три пъти дневно по 2 чаени лъжички. Ако искаш да живееш – направи го“.
Той го направи 12 дни – 3 пъти дневно по 2 чаени лъжички сода, а през следващите 10 дни – по 1 чаена лъжичка 3 пъти дневно и проблемът си отиде. PSA стойността спадна на 1,5. Ако не се беше оперирал, съвсем всичко щеше да му е наред.
Какво направихме ние – ами просто му изменихме киселинно-алкалното равновесие. Разбира се това беше придружено и с добавяне на минерални компоненти, и с манипулации на корема, вкарвахме сода и венозно и когато му изследвахме кръвта, там имаше огромно количество плесенни гъбички – плесента беше запълнила всичко. Но с течение на времето тази плесен ставаше все по-малко и по-малко.
Поначало содата се използва в реанимацията. Когато човек попада в безсъзнание някъде, първо му вливат сода. Содата се използва и в наркологията, и в геникологията. Ако си миете лицето със содена вода - кожата става мека. След като си измиете зъбите може да си изплаквате устата със содена вода - рН в устата също трябва да е висока, това е от полза за зъбите. Ние използваме аптечна сода (продават я в аптеките на пакети от 1 кг за инфузионни разтвори), в която процентното съотношение е 4-5; обикновено осмица вливаме, когато вече поражението е толкова явно − тялото се очиства, човекът започва да се чувства по-добре, туморите започват да си отиват. Разбира се, не изключвам възможността и в някой да се получи преалкализиране на кръвта, но аз досега не съм срещал такъв – срещал съм само закисляване.
Самият аз вече 3 години всяка сутрин пия по 1 чаена лъжичка сода. Содата окислява киселините – тя неутрализира киселините и се образуват неутрални соли. И тази неутрална сол се натрупва в нашите мускули и тъкани. Нашата задача е след като започнем да пием сода, да започнем да се занимаваме с физическа активност, за да се потим. За да може организмът заедно с потта и урината да извежда отпадъците – нужни са физически движения, за да се изкарат тези соли и да не остават в мускулите, мускулите да не стават твърди.
Ако се занимаваме с възстановяване на киселинно-алкалното равновесие, не бива да забравяме да препоръчваме на пациента и двигателен режим, защото тези неутрални соли трябва да отидат някъде. Можем да го възстановяваме и посредством ванни процедури. Относно дозата – пригответе разтвор с половин чаена лъжичка на 1 чаша.
Когато човек има температура и изпие сода, кръвта му става по-рядка , заряда на еритроцитите се възстановява, температурата спада, алергизацията се премахва. Процентът на оздравяване рязко спада и процентът на сложните болни се снижава.
Много препоръчително е да се използва сода при терапията на корема. За някои хора вегетарианството не е препоръчително – всичко зависи от неговия обмен. Затова при някои пациенти има преокисляване на организма въпреки, че са вегетарианци и че би трябвало да е обратното. Разбира се, идеалният вариант е суровото месо, но в такъв случай рискуваме да се заразим с паразити. Иначе суровото месо – това са белтъци, витамини, микроелементи, хормони и хормонът на дълголетието се получава от суровото месо.
Вана със сода – 7 супени лъжици на 200 литра дават рН на водата 8,5. Този разтвор е подобен на околоплодната вода на бременната жена, тоест това е рН средата на детето в утробата на майката. Затова с тези вани се очиства организма и той преминава на ново ниво.
Когато в лимфната система започнат да постъпват токсини и отрови, част от тях премахвате с карамфил, а на следващия етап вземете такава вана и на следващия ден ще се чувствате много добре.
Водородният прекис (кислородната вода) също е нещо добро, но има и отрицателна страна – бързо състаряване – човекът оздравява, но старее − затова не трябва да прекалявате с нея – 1-2 капки 3% кислородна вода на половин литрово шише са напълно достатъчни. Като окислител кислородната вода работи много добре.
Относно тези вани – 6-7 пакета морска сол са достатъчни да се създадат условия като в Мъртво море и да се изтеглят токсините за сметка на космоса и плюс 7 лъжици сода.

ПРОБЛЕМИ СЪС ЗАДСТОМАШНАТА ЖЛЕЗА...

ПРОБЛЕМИ СЪС ЗАДСТОМАШНАТА ЖЛЕЗА...
А.Т. Огулов

При патология на задстомашната жлеза се появява сухост, обилно пиене на течности, понякога даже повишена потливост и алергизация - появяват се различни алергии. Когато започнете да масажирате корема, се появява зачервяване на лицето и представителните зони стават по-ярки.

Ако вземем стерноклеидомастоидеус и ключицата, този ъгъл отдясно на шията е образуван и се явява представител на жлъчния мехур, а от лявата страна е представителството на задстомашната жлеза - ъгълът между лявата ключица и стерноклеидомастоидеус - тази мускулна област има отношение към задстомашната жлеза и ако задстомашната жлеза има някакво отслабване, до тази област не можете да се докоснете (толкова силно боли), а там излизат коренчетата, които управляват кръвоснабдяването на щитовидната жлеза, сърцето, раменете, ръцете. Този проблем причинява нарушения в нервните влакна и нарушения на кръвоснабдяването на тези участъци.
Руменината обикновено говори за проблеми с белите дробове, но може да се усилва от задстомашната жлеза. Обръщайте внимание и на устните - ако отвън устните са с нормален цвят, а от вътре - ярко червени, значи захарта на човека не е в норма, така става когато тя е повишена. Когато има патология на стомаха, това си личи от бялото по езика. Когато има проблеми със стомаха, това нарушава кръвоснабдяването на задстомашната жлеза и ако има такава разлика в цвета на устната, ние със 70-80% вероятност предполагаме проблеми в задстомашната жлеза.
Ако се появи ярка червена окраска на устните на пациента нека да направи някои упражнения, да насече или нацепи малко дърва, или да вземе стевия, или 20 грама спирт, за да дойде захарта му в норма.

При децата - въшливостта се появява само когато има проблеми с черния дроб. Такива животинки се появяват на нас, когато имаме дефицит на хитин. Когато работите с черния дроб, трябва да използвате хитиносъдържащи препарати. От какво можете да си набавите хитин? От скариди, но да ги ядете заедно с обвивката - вземете дребните, а не кралските, които не могат да се сдъвчат. Ако ядете от дребните, хитинът се усвоява добре от нашия организъм и се подобрява функцията на черния дроб. Като гледаме какво и къде ни се появява, можем да говорим за отслабване на функциите на даден орган. Когато започнем да работим с този орган, наблюдаваме обратно развитие на съответния признак. Бенките или намаляват, или се обезцветяват, или с тях става нещо друго в положителна посока. В центъра на челото (третото око) е представителството на тънките черва - ако там има пъпки, това показва ярко изразени застойни явления в червата, придружени и от дефицит на цинк. Ако на челото се появят пъпки, обикновено се появява и херпес на устните - дефицитът на цинк спомага херпеса да заема свои територии. Затова трябва да поддържате това ниво за сметка на консумацията на морски продукти, особено миди. За мъжете е полезно да ядат миди - при тях има и опасности от паразитите, които паразитират на тях, но трябва да избирате по-малката злина.

Какво представлява грипа? Той се появява тогава, когато сме готови да заболеем, когато в нас са се натрупали токсични вещества или продукти на метаболизма, които бактериите дояждат. Един от вариантите е да проведете очистителни мероприятия - например с микроклизми със собствената си урина. Както при птиците чрез урината става настройка на работата на черния дроб, бъбреците, задстомашната жлеза, така е и при човека. Когато работим с корема при сложни ситуации като захарен диабет, или кисти, удачно е да започнете да си правите микроклизми със собствената си урина - така се подобрява качеството на червата, започват да се премахват гъбичките, а често амонякът, който се съдържа в тази урина действа и глистогонно, тоест често излизат и паразитите и това ускорява процеса на възстановяването. Ние не караме всички да правят това - само който желае. Казват ми - „това са ми единствените пари - как да се излекувам с тях?”. Казвам: като правите каквото ви кажа. Такъв човек си прави микроклизми със собствената си урина по 3-4 пъти дневно и от него непрекъснато излизат гъбички. Обикновено казвам: докато не спрат да излизат пяна и бели отделения, не спирай микроклизмите. Щом спрат - спри и ти. Такива микроклизми се правят с по 150-200 милилитра. Въвеждате в правото черво това количество със спринцовка или с нещо друго. След 15 минути се получава позив - изхвърляте я. Ако нямате позив - значи се е всмукала и е била нужна на организма. Така всеки път като я правите вие забелязвате, че качеството на корема ви се променя. Дисбактериоза по този начин не може да се получи. От собствената си урина дисбактериоза не може да се получи. Няма да я варите - каквато е - такава я използвате. Имам пациенти, които правеха това по 2 седмици, или по 1 месец и тяхното състояние се подобри.

Често при пациента урината се отделя трудно.

Ако в червата има ярко изразена кандидоза, това се вижда и на езика - тогава е безполезно да го чистите само с механични средства - колкото и да стържете, - това е като да отрежете папилома на шията си - с това вие не решавате проблема с вируса - решавате само проблема с красотата, а причината си остава. Това важи и за езика. Да, по-добре да не е бял - при разговор, но трябва да ликвидирате причината - ако имате бял налеп на езика, изпийте чаена лъжичка карамфил и макар, че с това сте санирали само горната част - и тук сами си определете колко ви е нужно - дали да го вземате вечер, или през деня. За да решите проблема, понякога трябва организма ви да се адаптира - първата седмица пиете по 1 чаена лъжичка, а втората седмица - по 2 чаени лъжички. Ако сте имали склонност към диария - тя изчезва.

Обърнете внимание - при кастрация гласът на жената веднага се променя - същото е и когато има възпалителни процеси, когато има вътрешни изменения; ако е налице прекалена стимулация [в хода на лечението с висцерална терапия - масаж на вътрешните органи с ръце Б.пр.] - тя се възстановява отново чрез стимулация, но в по-щадящ режим - като направите всичко отново, но в по-щадящ режим, ще видите как всичко се възстановява. Затова, когато трябва да излизате на сцена, когато трябва да пеете, масажирайте долната страна на корема.

Колкото и да са ефикасни манипулациите и висцералната терапия, трябва да използвате и други средства при лечението, защото във всеки корем има и гъбички, и плесени и различни формирования. Нашата задача е да разберем от какво са формирани те и да я решим. Ако се формира нещо от гъбички, в никакъв случай не трябва да се прави биопсия, защото гъбичките отговарят с масово разпространение - щом направите убождане - те веднага започват да се делят. Организмът има начини да се бори с тях. Какво правим ние, когато дойде пациент с ярко изразен налеп на езика? Или когато натиснете корема, веднага започне да вони от устата - това показва, че там вече са дошли гъбички. Човешкото тяло мирише само от гъбички. В такъв случай е полезно да пиете по една чаша сода за хляб, угасена с гореща вода - след седмица спира да мирише.

Когато се появява рак на стомаха, той се появява на готова почва - едва когато коремът става вдървен, плътен, твърд, но човекът не чувства тази плътност. Стомахът спира да обработва хранителната купчинка и се превръща просто в място, където пада храната. Вашата задача е да го масажирате, а човекът да пие този соден разтвор и гъбичките изчезват, гъбичките си отиват и се появяват различни признаци, които ни говорят за изчезването на тези гъбички. Има ринг на здравето, а към него - пътища много. Ако не пиете сода, пийте чаена лъжичка разтворен прах от карамфил - той също притежава противопаразитни свойства.

Изследвано е количеството карамфил, което можете да изядене на ден, без да се отровите - можете да вземете максимум до три чаени лъжички на ден. Карамфилът можете да го смилате и с кафемелачка, но след това задължително трябва д ая почистите, защото той е толкова силен, че даже разтваря пластмаса. Може би с този карамфил помогнах на брат ми да се излекува от рак. Беше ял плесенясал хляб и оттам започна проблема му. Карамфилът е едно от средствата, които активно въздействат на стените на артериите - подобрява състоянието на артериалното русло. Когато има патология на артериите - например исхемия на коремната кухина, исхемия на сърцето, карамфилът помага на човека да излезе от това състояние. Практически цялата кардиология е в корема - това не го знае нито един кардиолог. А всичко това се управлява от мозъка, включително формирането на различни образувания, тумори, исхемията на аортата, хормоналното ниво - миоми, мастопатии - всичко това са нашите емоции, нашия стрес.

За да се преборите с хламидиите трябва много да вдигнете количеството на кислорода в кръвта.
[Хитин се съдържа в черупките на охлювите, мидите, твърдите части на твърдокрилите.Той е един от основните компоненти на клетъчните стени при гъбите, външния скелет при насекомите и другите членестоногии. Б.пр.]

2019/05/28

Goodbye Dental Implants, Dentist Grows New Teeth in Just 9 Weeks

Goodbye Dental Implants, Dentist Grows New Teeth in Just 9 Weeks



Goodbye Dental Implants, Dentist Grows New Teeth in Just 9 Weeks




If you’ve ever had the misfortune of losing a tooth, you may have considered 
dental implants in the past. You may also have been surprised to learn how 
expensive they are, and that oftentimes materials such as mercury or silver are 
used.
But what if we could actually grow our teeth back? Fortunately, there is an 
incredible new development in oral health that could change the game entirely.



Dr. Jeremy Mao and his team from Columbia University were able to regrow 
teeth using stem cells as a ‘scaffold’ for the new tooth to grow over.

Dr. Mao goes on to explain, “The missing tooth is replaced with stem cells from 
your body, and the tooth starts merging to the surrounding tissue on its own. 
This boosts the regeneration process and results in regrowth of the tooth in 
record time.” Essentially, this could mean the end of expensive dental surgeries 
used to replace damaged or missing teeth in the near future.
This would be a welcome change to the field of dental health, given the current 
risks that come with dental implants:
  • Research show they can increase the risk of vulnerability to illnesses in the 
  • future such as heart disease, liver disease, kidney disease and more [2].
  • Currently, implants are being done without any biocompatibility testing, 
  • which refers to the properties of materials being biologically compatible 
  • with the tissues in our body. This test ensures that materials that are being 
  • introduced to our bodies are safe for us [2].
  • Implants are often used in extraction sites where cavitations (inflammation) 
  • are already developing. Autoimmune diseases seem to be often aggravated or 
  • even start after receiving metal implants. Additionally, an event called oral
  •  galvanism occurs when you place two dissimilar metals in your mouth. You
  •  essentially create a battery that will serve to drive the ions of the metals out 
  • of the metal into your mouth and also generate electricity [2]. Our bodies 
  • rely on electric signals to operate biological systems, and when we introduce 
  • a new, foreign electrical signal, it can interfere with these processes and 
  • introduce imbalances that can contribute to health problems.


Currently, dentists are limited to the procedures that are available now, but 

Dr. Mao and his team are using new stem cell research to further their findings; 

this research could eventually be used to treat anything from broken bones to 

genetic disorders.


Although the process to regrow teeth takes 9 weeks, which is longer than if you 
were to receive a conventional procedure, it is plausible to assume that people 
would prefer to have a new tooth made up of their own DNA, rather than a 
foreign substance threatening their oral and overall health.

Dr. Mao says that the procedure is currently in the research stages and not 
available to the public yet, but it should be available in the near future. In the
 meantime, if you want to avoid conventional treatments that could be harmful, 
look for a good biological dentist.

Good oral health starts with good overall health, so take care of that body and it 
will take care of you!


БЪЛГАРСКИ ПРОФЕСОР ПРЕМАХВА 41 ВИДА БОЛКА - -БЕЗ ХАПЧЕТА, БЕЗ ИНЖЕКЦИИ, БЕЗ ЧАКАНЕ НА ОПАШКИ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ЛЕКАР И МОЛБИ ЗА ПОМОЩ...

БЪЛГАРСКИ ПРОФЕСОР ПРЕМАХВА 41 ВИДА БОЛКА - -БЕЗ ХАПЧЕТА, БЕЗ ИНЖЕКЦИИ, БЕЗ ЧАКАНЕ НА ОПАШКИ
ЗА ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ЛЕКАР И МОЛБИ ЗА ПОМОЩ...

Дали новият метод на професора за борба с болката ще съсипе бизнеса на производителите на болкоуспокояващи? Известни специалисти по фармацевтика нямат никакво съмнение, че това ще се случи. Заедно с развитието на естествения биомагнитен метод от страна на български професор се стигна до дългоочаквания пробив в борбата с болката.
Вече над 14 000 човека веднъж завинаги се отърваха от цели 41 вида болки, дегенерации и възпаления на гръбначния стълб, ставите, мускулите, сърдечно-съдовата система и вътрешните органи в рамките на 28 дни, независимо от причината. В резултат на това престанаха да тровят организма си с лекарства, да харчат цели състояния за рехабилитация и да чакат на опашка за лекар, за да получат помощ. Този метод в рамките на само 8 минути позволява да се възстанови нормалния начин на живот дори при тези, които са загубили надежда за премахването на болката. Как е възможно това?
Професор Мартин Терзиев (експерт по молекулярна биология и биомедицинско инженерство) реши да помогне на майка си да се отърве от ишиаса и тежките ревматични болки. Това даде началото на революция в борбата срещу болката. Професорът, след една година напреднали изследвания, разработи естествен, безопасен и лесен за използване метод с прилагането на биомагнитни.
Професионалните медицински списания вече нарекоха новия метод „пионерско ориентирано към здравето откритие“, а професорът бе номиниран за Нобелова награда за постиженията си. Неговият метод не само облекчава болката и напълно отстранява причините, но също така почиства тялото на токсините, инициира оксигенация и клетъчно хранене. Това означава, че методът напълно премахва всички възпаления, коригира функционирането на органите (бъбреци, сърце, стомах и дробове), като също така допринася за свалянето на килограми.Тайната на този метод се основава на безпрецедентната комбинация от полезна акупресура от древен Китай с най-новата биомагнитотерапия.
„Болкоуспокояващите средства са отрова, рехабилитацията изобщо не помага - това са пари, хвърлени на вятъра!“. Какви са причините за тези твърдения?
Това твърдение се потвърждава вече от над 14 000 удовлетворени потребители на новия метод за неинвазивно, биомагнитно облекчаване на болката, които спряха да се тровят с болкоуспокояващи. Ето защо решихме да разгледаме внимателно химическите лекарства и методите за рехабилитация. По-точно - да проверим какви са техните недостатъци и на какво са изложени хората, страдащи от хронична болка. Ето и заключенията:
Таблетките и физиотерапията имат краткотрайно действие
Болкоуспокояващите са с продължителност максимум 3 часа. За облекчаване на хроничната болка трябва да се пият няколко таблетки, а даже дузина дневно. Това е лесен начин за унищожаване не само на черния дроб и стомаха, но и на бъбреците и червата. Няма организъм, който да издържи на това. Рехабилитацията също не дава нищо, защото след няколко часа болката винаги се връща. Това е просто загуба на време и пари.
Таблетките тровят и унищожават организма
Приемът на химически медикаменти е действие, в разрез с природните закони. Това причинява образуването на един безкраен списък от странични ефекти като стомашни язви, нарушения на слуха или бъбречна дисфункция. Цели 35% от случаите на остра чернодробна недостатъчност са причинени от употребата на болкоуспокояващи. Много е вероятно да вземете таблетка, за да почувствате облекчение на болката, а вместо това да страдате сто пъти повече - това е абсурд и напълно се разминава с крайната цел.
Те упояват и приспиват
Повечето болкоуспокояващи премахват не само болката, но и бдителността. Те причиняват замаяност и неочаквана сънливост. Болкоуспокояващите са една от най-честите причини за инциденти - у дома и зад волана. Хората, които ги използват, е по-вероятно да станат жертва на кражби на улицата и ПТП.
Пристрастяват както наркотиците
Човешкото тяло бързо свиква с веществата, които му се доставят. Това означава, че организмът се имунизира срещу болкоуспокояващите, след като се използват няколко пъти. Ето защо, с течение на времето, за да се облекчи болката, е необходимо да му се осигурят нарастващи дози от тази вредна химия. За съжаление, това причинява реакции, подобни на пристрастяване към наркотиците - раздразнителност, спад в концентрацията, промени в настроението, дори пристъпи от гняв и агресия. Същото важи и за рехабилитацията, което прави тялото мързеливо и по-слабо при всяко следващо посещение.
Струват цяло състояние
Има ли някакъв смисъл да харчите трудно заработените си пари за химически вещества, които не само имат кратък и временен ефект, но също така тровят организма? Разбира се, че не.
Точно поради тази причина биомагнитният метод на проф. Терзиев представлява истинска революция в борбата с болката
Болкоуспокояващите носят само временно облекчение, унищожават храносмилателната система, тровят тялото, изтощават здравето и източват тежко заработените пари на хората. Същото важи и за рехабилитацията, от която тялото също става зависимо. От друга страна, биомагнитният метод на проф. Терзиев работи моментално и неинвазивно. Биомагнитният импулс светкавично прониква през тъканта, засегната от болката и моментално гази сигнала за болката. Болката бива моментално премахната и появата й се блокира веднъж завинаги- без посещения при лекари, стоене на опашки, търсене на помощ, предписания, рехабилитация и унижения.
Нещо повече - чрез натурално стимулиране на определени рецептори, клетките на организма се възстановяват автоматично. В резултат на това изчезват възпаленията, дегенерацията, болката, подуванията и отоците. Биомагнитният метод показа 98% ефикасност при хора с многогодишни ревматични и артритни болки, а дори и ишиас. Както се оказва от изследванията, методът помага за намаляването на холестерола с няколко единици, намалява кръвното налягане и нивото на кръвна захар. Противодейства също така на сериозни проблеми с черния дроб, бъбреците, сърцето или белите дробове.
Вече всеки ще премахне болката и ще възстанови здравето си веднъж завинаги
Биомагнитният метод на проф. Терзиев вече се предлага с продажба на дребно като продукт с наименованието Magneto 500 Plus. Продуктът е във формата на уникални биомагнитни стелки, които съчетават ефекта от благоприятната древно-китайска акупресура и съвременната биомагнитотерапия. Използването им е напълно безопасно за организма, както се вижда от изследванията на швейцарския изследователски център в Женева. Тези проучвания също показват, че лечението с биомагнитни стелки има ефективност над 98%. Благодарение на това, хората на възраст 23 - 93 години постигат забележителни ефекти в борбата с до 41 заболявания. Постигат това, независимо от възрастта или пола, причината и продължителността на появата на болка, дегенерация или възпаление.
Доказана ефикасност
След използването на стелките, всички тези хора веднага се освободиха от крампите, болката и умората в краката. 98% от анкетираните, в рамките на 8 минути, усетиха облекчение на ревматичните и артритни болки. След само няколко минути разходка с биомагнитните стелки, 94,9% от анкетираните престанаха да страдат от мигрена . Всеки от тях намали нивото на лошия холестерол с няколко единици, стабилизира сърдечната честота, кръвното налягане и се отърва от заболявания, свързани с бъбреците, черния дроб, стомаха, белите дробове и сърцето. Реакциите на всички изследвани бяха много емоционални. С облекчение признаваха, че постоянната болка в ставите, гръбначния стълб, мускулите, главата и вътрешните органи изчезна като на шега и това беше само началото.
В резултат на пречистването на токсините, интензивната оксигенация и подхранване на клетките, изследваните също така се отърваха от кожни алергии, подобриха храносмилането и метаболизма. В резултат на това, нивото им на енергия се увеличи 3 пъти, започнаха автоматично да изгарят ненужните мазнини и свалиха средно 4,2 килограма за 28 дни. След само един месец терапия, участниците премахнаха постоянната болка веднъж завинаги!
Документираните ефекти от 28-дневната терапия с биомагнитните стелки на проф. Терзиев говорят сами за себе си:
Премахване на 41 вида болка средно в рамките на 8 минути
Интензивна оксигенация и подхранване на клетките
Прочистване на организма от токсини
Безвъзвратно премахване на 41 вида болка
Първа седмица
Втора седмица
Трета седмица
Четвърта седмица
Първа седмица - премахване на 41 вида болка средно в рамките на 8 минути от прилагането на биомагнитните стелки, задействане на възстановителни процеси в тъканите на организма.
Втора седмица - интензивна оксигенация и подхранване на клетките, премахване на възпаленията, подуванията и отоците.
Трета седмица - прочистване на организма от токсините, подобряване на метаболизма, премахване на проблемите с храносмилането и кожните алергии.
Четвърта седмица - безвъзвратно премахване на 41 вида болки, намаляване на излишната мастна тъкан, 3 пъти повече енергия
Йоана Румева на 57 години, от София, е една от първите хора в България, които приложиха Magneto 500 Plus:
„Гръбнакът започна да ме боли още като навърших 50 години. Мислех, че е нормално - остарявам, така че вече ме боли това и онова. Но след няколко години болката се появи и в ставите. Чувствах се като немощна старица, а винаги съм била активна. Не можех да понеса, че гръбнакът и ставите ме боляха - болката беше непоносима! Не можех да вземам хапчета, защото имам язви. Ето защо, за различни лечения, масажи, рехабилитация давах половината от месечната си заплата, а болката се връщаше така или иначе. Лудост! С течение на времето разбрах за Magneto 500 Plus. Сега знам, че ако не бих използвала биомагнитния метод, щях да направя най-голямата грешка в живота си. Имаше дни, когато не можах да стана от леглото, а днес си работя в градината, навеждам се, пазарувам, карам колело, тичам! Не само, че забравих за болката в ставите и гръбначния стълб, но също така преборих мигрената и дюстабана. Аз съм повече от доволна - възхитена съм! Благодаря много.“
Защо да се тровите с вредна химия, след като болката може да бъде премахната моментално, по един безопасен и спестовен начин?
Ефикасността на Magneto 500 Plus е доказана без никакви съмнения от швейцарския изследователски център в Женева. Проф. Терзиев постоянно получава номинации за награди за своето научно откритие, при това номинация за Нобелова награда!
Добрата новина е, че може да получите Magneto 500 Plus за участие в клуба за отстъпки с допълнително финансиране - 43 лв по-евтино. Специалната оферта важи до края на до вторник 28.05.2019. Биомагнитните стелки на проф. Терзиев може да получите само чрез този сайт.
Натиснете тук, за да получите Magneto 500 Plus с допълнително финансиране и да се отървете от страданието, породено от болката >>
Специалната оферта важи до до вторник 28.05.2019
Специална оферта!
Вижте >>
Коментари
Четете коментарите към статията „Болката преминава в рамките на 8 минути! Революционно откритие на българин премахва...“
Тодор
петък 24.05.2019
а казват че българите нямали успехи по света. много добро постижение ,браво на нашия сънародник
боби
петък 24.05.2019
Възползвах се от тези стелки, записах се за участие в клуба за отстъпки, струват толкова малко пари и сложиха край на стомашните ми проблеми, главоболието и умората! Чувствам се като друг човек. Препоръчвам ги от сърце
Мартина
петък 24.05.2019
Направих същото, гръбнакът ми престана да ме боли и аз се се справих с една екзема. Не мислех, че някакви си стелки ще помогнат, но наистина работи. Трябва да покажа баба ми, втора младост я чака нея 
София
петък 24.05.2019
добре, толкова много неща поглъщаме , дори не го осъзнаваме, че таблетките вредят на тялото отвътре! И има естествени начини и те съществуват от векове, щастието, което открихме за нашата ера благодаря за тази статия
Йонко
петък 24.05.2019
Ще го кажа, защото страдах от болки в ставите и гръбнака почти 6 години. Години на работа във фабриката и след това по време на ремонтни дейности си оказват влияние. За медикаменти, гелове, мехлеми, инжекции, а след това за лечение с магьосници на чудодейни работници,съм дали хиляди левове и какво? Еми нищо не стана, на колко опашки съм чакал... Вече си мислех за живота си в инвалидна количка, когато дъщеря ми остави. и това така ме вдигна че съм плакал с облекчение. Не се уморявам вече. струва си да опитате
Андрей
петък 24.05.2019
Също така използвах биомагнитните вложки против болка. използвах ги само за две седмици, но коляното ми след травма спря веднага да ме боли . По-добре съм и със стомаха, спя по-добре и се чувствам добре. И накрая, мога да живея като нормален човек
Мария
петък 24.05.2019
като влизах на сайта, не очаквах такива чудеса да прочета. Просто търся начини да се справя с болката, защото съпругът ми си съсипваше стомаха заради язви от хапчета за болка. Страхотно, цялото семейство ще ползва този нов безопасен метод против болка!
Мери
петък 24.05.2019
Използвах стелките за една седмица и се чувствам страхотно, не мога да го опиша ... Нямам никакви странични ефекти или нещо такова ... така че това е най-хубавото нещо което съм ползвала... толкова много пари, които съм дала за различни масажи и лечения, Няма да опитам повече ...
Magda
петък 24.05.2019
възползвах се от този клуб за отстъпки, за да взема Magneto 500 Plus. Исках да се отърва от болката в гръбначния стълб, краката и ставите, защото имам важна задача пред мен и ще ставам баба, затова трябва да съм готова! Ефектите са феноменални за мен, болката спира веднага след ползването на стелките. И кожата ми се оправи, имат псориазис който облекчи
Aнa
петък 24.05.2019
Майка ми е стара вече, затова имам въпрос за вас - какво сте използвали, на колко сте години, има ли възрастни хора на 80 години или техните семейства / приятели? Искам да знам дали има шанс за мама. Тя едва се движи, има ревматични болки. Чувствам съжаление за нея и се притеснявам. Моля, отговорете. Ана
Димо
петък 24.05.2019
Ана, откакто разбрах за тези стелки, започнах да ходя с тях, помогна ми, така че ги подарих и на баща ми, който е на 93 години. По този начин така се оправи, че се качи на мотор и си кара  Така че аз ги препоръчвам и за майка ви
Aнa
петък 24.05.2019
Дамян , чудесно! Благодаря ви много за отговора. в такъв случай ще дам на майка ми да ги ползва
Веси
петък 24.05.2019
и аз съм ползвала, имах болки в таза , колената и кръста вече ги няма . и при това и главоболие нямам вече, отслабнах  поздрави, препоръчвам ги
Ива
петък 24.05.2019
искам веднага да го пробвам обаче имам опасения че може да не подейства. вече много пари съм дала за неефикасни неща
Ива
петък 24.05.2019
Тъкмо прочетох, че дават гаранция за тройно задоволство, така че ще ги взема. Най-добре сама да се убедя, дано да помогне 
Антон
петък 24.05.2019
Мой колега използва тези стелки и преди известно време ми ги препоръча. Присъединих се към този клуб и получих пратката в рамките на 3 дни (въпреки че не хванах тази отстъпка, жалко). Засега резултатите са невероятни - болките ми изчезват и се чувствам с всеки изминал ден по-добре! Не мога да дочакам 3-та и 4-та седмица.
Филчо
петък 24.05.2019
аз вече чакам да ми ги доставят , скоро ще пиша как е https://jollykit.com/…/e4a449cb86sd…/img2.jpgДокументираните ефекти от 28-дневната терапия с биомагнитните стелки на проф. Терзиев говорят сами за себе си:
Премахване на 41 вида болка средно в рамките на 8 минути
Интензивна оксигенация и подхранване на клетките
Прочистване на организма от токсини
Безвъзвратно премахване на 41 вида болка
Първа седмица
Втора седмица
Трета седмица
Четвърта седмица

2019/05/27

Отровната родителска любов създава хора без характер

Отровната родителска любов създава хора без характер

Осигурявайки всичко на детето, го превръщаме в консуматор

Събка Дякова-Чехович е завършила инженерна геология по примера на баща си. После следва психология във Великотърновския университет. Началния си професионален опит в работата с хора трупа в корпоративните отношения като мениджър и лидер на екипи. Минава поредица сериозни обучения у нас, сред които "Базисни терапевтични умения - психоаналитична перспектива", "Психодрама", "НЛП техники за работа с родители на трудни деца", "Техника за емоционална свобода - ТЕС". Във Варшава надгражда с тренинги за арт терапевтични техники, техники за преодоляване на негативни емоции, групи за личностно израстване.
От 2008 г. има свой психологичен кабинет. От 2011 г. е психотерапевт в програма „Виктория” - за жени с рак на гърдата. Автор е на книгите "Фитнес за женската душа" и "Любовта на разведената жена".
У всекиго от нас е заложено да иска най-доброто за детето си. Но най-доброто за кого и по какви стандарти? Ще започна оттам, че има два противоположни типа родителство - неглижиращо и родителството на преобгрижване. За неглижиращите родители няма да говоря, защото те няма да прочетат тази статия. Да поговорим за съвременния родител, който има себе си за отговорен, но всъщност отива в другата крайност.
Много е трудно в днешно време да си родител. Причината е, че хората престават да чуват своята ценностна система, своите инстинкти. А се поддават на социални влияния. Живеем в абсолютно консуматорска култура и родителят попада под това влияние. Не се допитва до себе си как смята той, че е добре, а влиза в общия поток -какво правят другите, какво купуват. Казва „Искам моето дете да има всичко. На мен ми е липсвало. На моето дете няма да му липсва нищо”.
Тук е огромната грешка - в стремежа на детето да не му липсва нищо.
Нашата психика не е устроена така. Нашето развитие като личности се стимулира от борбата, противопоставянето, липсата. За да се развиваме, за да изпитваме себе в различни ситуации и да градим различни качества, ни е нужна конфронтация, известна доза недостиг.
Когато детето е презадоволено, родителят казва, че то не обръща внимание на играчките и подаръците. Да, защото на него му се дава нещо готово и то няма стимул то да изследва. Телефоните и таблетите са точно такива предмети, които вече почти всяко дете има. И аргументът е именно този: „Защото всяко дете го има”. Но това не развива детската психика, не развива невроните в мозъка, така че детето да има по-широко съзнание, да развива логическо, абстрактно и творческо мислене. За съжаление, точно този тип възпитание с презадоволяването води до създаване на хора, които не знаят какво искат в живота, защото за нищо не са се борили. За нищо не са мечтали. Но да го мечтаят по такъв начин, че да го изстрадат като мечта, за да му се радват, когато го получат.
Така се създават хора, които са абсолютни консуматори. Хора, които искат да са като всички останали, нямат борбеност, амбиция, желание за развитие.
Какво правим, когато отменяме детето във всичко?
Детето се нуждае от дисциплина. Тя се изразява то да има свои отговорности, които му дават самочувствие на голям човек, самочувствие, че може. Ако кажем на детето „Ти трябва да си оправяш леглото”, това е заповед. Естествено е то да се съпротивлява. Но можем добре да го мотивираме: „Ти вече си достатъчно голям, умен си и можеш да си оправяш много добре стаята. Добре си подредил играчките”. Така го мотивираме и го утвърждаваме, че то може.
Много родители неглижират детските отговорности - чистене след храна и оправяне на леглото, с аргумента, че няма да го направи добре. Така на детето се внушава подсъзнателно, че то не може. И стигаме до момента, в който 18-годишен младеж не е в състояние да си приготви закуска, да си организира деня, да се погрижи за дрехите си. Това е вече провалена личност. Как ще се очаква от него да бъде самостоятелен, да постигне нещо, да се погрижи за някого?
В различните възрасти по различен начин. Детето минава през няколко етапа, всеки от които има свои предизвикателства. Още на 1 г. детето прохожда. То вече се чувства голямо, стои на собствените си крака и се втурва да изследва. Ходи навсякъде, пипа всичко, драска по стените, разлива чаши. Настава ад за родителите. Обикновено се започва: „Не ходи там, не пипай, ще се опариш, ще се удариш...”. Детето пада, те отиват да го вдигат. То има инстинкт да стане само. Вдигайки го, грижещият се родител му дава подсъзнателно послание: „Ти не можеш да станеш сам”. И при следващото падане детето вече не става само. То се разплаква и чака някой да дойде да го вдигне. Още на тази възраст се тренира поведението на заучената безпомощност. Внушено му е, че не може. Ако не се коригира, продължава през целия живот.
Всички ограничения носят на детето послание, че светът е едно страшно място, на което ще се нарани и в което бродят караконджули. Казваме му да не играе с Иванчо и Марийка, защото те са лоши деца. И в детската психика остава усещането, че светът е опасно място и хората не са добри - първичния страх, който блокира жизнената ни енергия и в по-късни години.
Постоянното сравняване с другите
е друг негативен модел на възпитание. Отново казваме на детето, че то е по-лошо от някого. Вменяваме му вина и чувство за малоценност, които после цял живот преработва. Градивната критика трябва да е: не критикуваме детето, а критикуваме постъпката! Без глобални обобщения: „Как можа да направиш това, ти си лошо дете!”. Напротив, трябва да му кажем: „Ти си добро дете, но това, което направи, не е добро”. Сега, в този момент, а не изобщо. Така даваме алтернатива как да реагира следващия път.
Принципът на сандвича
Как родителят да е подкрепящ, а не обсебващ? Основното е да работи със себе си, със своята лична проблематика. Защото обсебването на детето е лична проблематика на родителя. Той се опитва да проектира върху него собствената си амбиция, пренася върху него собствените си неуспехи, рани от своите родители.
Бих дала един много прост съвет как родителят да критикува не детето, а постъпката. Не можем да не даваме обратна връзка, но дозирано и по подходящ начин. Това е принципът на сандвича. Започваме винаги с позитивното, защото ако започнем с критиката, детето се затваря, чувства се нападнато, нищо не чува, изпада в стрес и реагира по схема защита-нападение. Започвайки с негативна обратна връзка, не достигаме до него. Развиващата обратна връзка е да започнем с похвала: „Много съм доволен от теб за еди-какво си, справяш се с еди-какво си, ти си добро и умно дете, но…”. Позитивното отваря детето, то вече се чувства важно и е готово да ни слуша. И ето тук е средата на сандвича: „…Но това, което направи, не е добро. Можеше да е различно”. Тогава детето мисли. И стига до следващата част на сандвича - как може да се постъпи по-добре. Завършваме пак с градивното.
Порасналото дете развива панически атаки и зависимости
В практиката си постоянно срещам хора, които са резултат от обсебващото родителство. Срещам порасналите деца на такива семейства. Разбиването на тази хищна структура е сложно, но когато човек търси начин, не е невъзможно.
Срещам и родители, които съзнават, че това, което правят, не е добре и за самия родител. Той самият стига за себе си до ниво на непоносима тревожност. И отново е въпрос на личен интелект всеки да усети, че нещо става с него, и да потърси помощ.
Хората, които са продукт на свръхобгрижване и обсебващо родителство, развиват много симптоматики. Една от тях е паническата атака. Това са хора с понижена самооценка, неразвили своя личностен потенциал. Много лесно можеш да познаеш такъв безхарактерен човек по вялото ръкостискане. Друг вариант е те да развиват агресивно компенсаторно поведение. Тук всички зависимости са налице. Една от много скрити зависимости в момента е дигиталната зависимост, невъзможността човек да осъществи реален контакт с реални хора. Има 3000 последователи във Фейсбук и нито един приятел в истинския живот. Другият тип скрита зависимост е хазартът. Всичко това са компенсаторни варианти, чрез които порасналото дете търси начин да компенсира вътрешното си усещане за празнота и начин да се заяви.


2019/05/16

И АНАЛГИНА БИЛ МНОГО ВРЕДЕН ЗА ЗДРАВЕТО...

И АНАЛГИНА БИЛ МНОГО ВРЕДЕН ЗА ЗДРАВЕТО...

No photo description available.
ВИЖТЕ С КАКВО ДА ГО ЗАМЕНИТЕ...
Време е да забравите за това лекарство: Analgin е забранен за употреба в много страни по света
Analgin – хапчето, което е популярен фаворит сред болкоуспокояващите. Евтино и винаги на разположение. Analgin е първото лекарство, което всеки от нас е ползвал при главоболие
analgin
Analgin е лекарството от групата на пиразолоните. Съдържа активно вещество, наречено метамизол. Действа бързо и е сравнително ефективен в борбата с болката. Независимо от това, съвременни изследвания доказват опасния ефект на това лекарство и неоправданите рискове при неговото често прилагане.
Analgin се бори с температурата, но вреди и на здравето! Вредите му са доказано повече от ползите. Като противовъзпалително средство е по-добре да не се използва, а и вече има достатъчно по-ефективни лекарства от клкасическия аналгин.
Аналгинът е не-наркотичен аналгетик. Той намалява синдрома на болката без да се засяга психиката. Неговата аналгетична способност е много по-ниска от тази на други съвременни лекарства. В случай на сериозни наранявания като изгаряния или след операции – аналгинът е неефективен. Препоръчва се аналгин да се използва само при болка със средна интензивност : дентална, ушна, менструална и др.
Фармацевтичната индустрия произвежда стотици болкоуспокояващи с това активно вещество. „Baralgin“, „Devalzhin“, „Spazdolzin“, „Toralgin“, „Nobol“, „Ilvagin“ – един малък списък от имена, чиято основна съставка е известния аналгин.
Лекарството се продава под формата на таблетки, инжекционни разтвори и ректални супозитории. Дозировка – от 50 до 500 милиграма активна съставка в една таблетка (супозитория). Преди да използвате аналгин, не забравяйте да прочетете инструкциите, особено там, където са описани нежеланите реакции.
Родителите често се питат дали е възможно да се дава аналгин на децата. Катигорично не! Световната здравна организация строго ограничава консумацията на аналгин. Забранена е употребата на лекарството за деца под 12 години и по време на бременност.
Analgin е забранен за употреба при направата на лекарствени препарати, както и за самостоятелна употреба в страни като Съединените американски щати, Франция и Австралия.

Дългосрочната употреба на аналгин е способна да причини ужасна болест на кръвта, наречена агранулоцитоза. При това заболяване нивото на специфичните левкоцити (белите кръвни клетки) намалява. По този начин организмът не ограничава разпространението на патогенни бактерии и гъбички. В резултат на това настъпва сериозна инфекциозна болест. Чести са алергичните реакции и анафилактичния шок, при употребата на аналгин. При постоянно използване на популярното болкоуспокояващо работата на черния дроб се влошава, а кръвното налягане спада.
Едновременната употреба на аналгин с някои други вещества води до увеличаване на тяхното действие
Популярни комбинирани препарати са Tempalgin, Spazmalgon, Sedalgin-neo и други.
Подобно на повечето медицински средства аналгинът не може да лекува. Оправдан е приема на лекарството само при спешни случаи, за симптоматична или еднократна употреба. Продължителната употреба „удавя“ симптомите на заболяването, усложнява диагнозата и провокира ново заболяване.
Честият прием на аналгин може да доведе до сериозни усложнения, като стомашно кървене и бъбречни проблеми. Той повишава риска от образуване на кръвни съсиреци, инфаркт или инсулт. Честите нежелани реакции при приема на аналгин са болка в корема, запек, диария, епигастриална болка, флатуленция, гадене, повръщане, нарушено храносмилане.
Редакционен съвет
Нужна ви е универсална препоръка при болка? Отидете на лекар!

ЕЛЕКСИРЪТ, КОЙТО БЪРЗО ПОДМЛАДЯВА...

ЕЛЕКСИРЪТ, КОЙТО БЪРЗО ПОДМЛАДЯВА...

Image may contain: one or more people and closeup

Бързо, лесно и евтино: Подмладете видимо кожата си с този домашен еликсир

Ще постигнете желания резултат много бързо
Със сигурност всяка една дама иска да има млада и перфектно изглеждаща кожа. Това е напълно възможно дори и в по-зряла възраст!

Нужно е само да си направите този еликсир и бързо ще забележите огромната разлика.


Сигурно ви е правело впечатление, че някои жени изглеждат поне с десетилетие по-млади – при това, без да са се подлагали на козметични процедури.

Оказва се, че в основата на свежия им вид стои точно този еликсир, който можете да си приготвите в домашни условия и при това няма да ви струва скъпо.

Резултатите са налице още след първите няколко приложения. Можете да се убедите и сами.

подмладете
Подмладете кожата си с домашен еликсир

Дамите, доверили се на този еликсир, твърдят, че кожата им става много по-гладка и еластична в сравнение с преди. Освен това можете да го използвате и за косата.

За да си приготвите този еликсир, имате нужда от следните продукти:


2 средни лимона
500 гр. мед
1 голяма глава чесън
100 мл. ленено масло

Изчистете и измийте хубаво чесъна. Измийте лимоните. Обелете единия от тях, а другият нека остане с кората. Сложете всичко това в блендер и го смелете. Накрая добавете меда и лененото масло. Отново разбъркайте добре до получаване на гладка смес.

Изсипете сместа в подходящ стъклен съд, който се затваря плътно и я съхранявайте в хладилника. Приемайте три пъти дневно по 1 с.л. от еликсира, 30 минути преди хранене.

Лененото масло е изключително богато на антиоксиданти, които прочистват черния дроб и жлъчните пътища.

Може би е излишно да споменаваме, че лимонът съдържа голямо количество витамин С. Той пък е изключително полезен за укрепване на имунната система, за прочистване на кръвта и за укрепване на кръвоносните съдове.

Съдържащите се в чесъна микроелементи пък регенерират и подмладяват цялото тяло.

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...