Translate

2019/05/29

ПРОБЛЕМИ СЪС ЗАДСТОМАШНАТА ЖЛЕЗА...

ПРОБЛЕМИ СЪС ЗАДСТОМАШНАТА ЖЛЕЗА...
А.Т. Огулов

При патология на задстомашната жлеза се появява сухост, обилно пиене на течности, понякога даже повишена потливост и алергизация - появяват се различни алергии. Когато започнете да масажирате корема, се появява зачервяване на лицето и представителните зони стават по-ярки.

Ако вземем стерноклеидомастоидеус и ключицата, този ъгъл отдясно на шията е образуван и се явява представител на жлъчния мехур, а от лявата страна е представителството на задстомашната жлеза - ъгълът между лявата ключица и стерноклеидомастоидеус - тази мускулна област има отношение към задстомашната жлеза и ако задстомашната жлеза има някакво отслабване, до тази област не можете да се докоснете (толкова силно боли), а там излизат коренчетата, които управляват кръвоснабдяването на щитовидната жлеза, сърцето, раменете, ръцете. Този проблем причинява нарушения в нервните влакна и нарушения на кръвоснабдяването на тези участъци.
Руменината обикновено говори за проблеми с белите дробове, но може да се усилва от задстомашната жлеза. Обръщайте внимание и на устните - ако отвън устните са с нормален цвят, а от вътре - ярко червени, значи захарта на човека не е в норма, така става когато тя е повишена. Когато има патология на стомаха, това си личи от бялото по езика. Когато има проблеми със стомаха, това нарушава кръвоснабдяването на задстомашната жлеза и ако има такава разлика в цвета на устната, ние със 70-80% вероятност предполагаме проблеми в задстомашната жлеза.
Ако се появи ярка червена окраска на устните на пациента нека да направи някои упражнения, да насече или нацепи малко дърва, или да вземе стевия, или 20 грама спирт, за да дойде захарта му в норма.

При децата - въшливостта се появява само когато има проблеми с черния дроб. Такива животинки се появяват на нас, когато имаме дефицит на хитин. Когато работите с черния дроб, трябва да използвате хитиносъдържащи препарати. От какво можете да си набавите хитин? От скариди, но да ги ядете заедно с обвивката - вземете дребните, а не кралските, които не могат да се сдъвчат. Ако ядете от дребните, хитинът се усвоява добре от нашия организъм и се подобрява функцията на черния дроб. Като гледаме какво и къде ни се появява, можем да говорим за отслабване на функциите на даден орган. Когато започнем да работим с този орган, наблюдаваме обратно развитие на съответния признак. Бенките или намаляват, или се обезцветяват, или с тях става нещо друго в положителна посока. В центъра на челото (третото око) е представителството на тънките черва - ако там има пъпки, това показва ярко изразени застойни явления в червата, придружени и от дефицит на цинк. Ако на челото се появят пъпки, обикновено се появява и херпес на устните - дефицитът на цинк спомага херпеса да заема свои територии. Затова трябва да поддържате това ниво за сметка на консумацията на морски продукти, особено миди. За мъжете е полезно да ядат миди - при тях има и опасности от паразитите, които паразитират на тях, но трябва да избирате по-малката злина.

Какво представлява грипа? Той се появява тогава, когато сме готови да заболеем, когато в нас са се натрупали токсични вещества или продукти на метаболизма, които бактериите дояждат. Един от вариантите е да проведете очистителни мероприятия - например с микроклизми със собствената си урина. Както при птиците чрез урината става настройка на работата на черния дроб, бъбреците, задстомашната жлеза, така е и при човека. Когато работим с корема при сложни ситуации като захарен диабет, или кисти, удачно е да започнете да си правите микроклизми със собствената си урина - така се подобрява качеството на червата, започват да се премахват гъбичките, а често амонякът, който се съдържа в тази урина действа и глистогонно, тоест често излизат и паразитите и това ускорява процеса на възстановяването. Ние не караме всички да правят това - само който желае. Казват ми - „това са ми единствените пари - как да се излекувам с тях?”. Казвам: като правите каквото ви кажа. Такъв човек си прави микроклизми със собствената си урина по 3-4 пъти дневно и от него непрекъснато излизат гъбички. Обикновено казвам: докато не спрат да излизат пяна и бели отделения, не спирай микроклизмите. Щом спрат - спри и ти. Такива микроклизми се правят с по 150-200 милилитра. Въвеждате в правото черво това количество със спринцовка или с нещо друго. След 15 минути се получава позив - изхвърляте я. Ако нямате позив - значи се е всмукала и е била нужна на организма. Така всеки път като я правите вие забелязвате, че качеството на корема ви се променя. Дисбактериоза по този начин не може да се получи. От собствената си урина дисбактериоза не може да се получи. Няма да я варите - каквато е - такава я използвате. Имам пациенти, които правеха това по 2 седмици, или по 1 месец и тяхното състояние се подобри.

Често при пациента урината се отделя трудно.

Ако в червата има ярко изразена кандидоза, това се вижда и на езика - тогава е безполезно да го чистите само с механични средства - колкото и да стържете, - това е като да отрежете папилома на шията си - с това вие не решавате проблема с вируса - решавате само проблема с красотата, а причината си остава. Това важи и за езика. Да, по-добре да не е бял - при разговор, но трябва да ликвидирате причината - ако имате бял налеп на езика, изпийте чаена лъжичка карамфил и макар, че с това сте санирали само горната част - и тук сами си определете колко ви е нужно - дали да го вземате вечер, или през деня. За да решите проблема, понякога трябва организма ви да се адаптира - първата седмица пиете по 1 чаена лъжичка, а втората седмица - по 2 чаени лъжички. Ако сте имали склонност към диария - тя изчезва.

Обърнете внимание - при кастрация гласът на жената веднага се променя - същото е и когато има възпалителни процеси, когато има вътрешни изменения; ако е налице прекалена стимулация [в хода на лечението с висцерална терапия - масаж на вътрешните органи с ръце Б.пр.] - тя се възстановява отново чрез стимулация, но в по-щадящ режим - като направите всичко отново, но в по-щадящ режим, ще видите как всичко се възстановява. Затова, когато трябва да излизате на сцена, когато трябва да пеете, масажирайте долната страна на корема.

Колкото и да са ефикасни манипулациите и висцералната терапия, трябва да използвате и други средства при лечението, защото във всеки корем има и гъбички, и плесени и различни формирования. Нашата задача е да разберем от какво са формирани те и да я решим. Ако се формира нещо от гъбички, в никакъв случай не трябва да се прави биопсия, защото гъбичките отговарят с масово разпространение - щом направите убождане - те веднага започват да се делят. Организмът има начини да се бори с тях. Какво правим ние, когато дойде пациент с ярко изразен налеп на езика? Или когато натиснете корема, веднага започне да вони от устата - това показва, че там вече са дошли гъбички. Човешкото тяло мирише само от гъбички. В такъв случай е полезно да пиете по една чаша сода за хляб, угасена с гореща вода - след седмица спира да мирише.

Когато се появява рак на стомаха, той се появява на готова почва - едва когато коремът става вдървен, плътен, твърд, но човекът не чувства тази плътност. Стомахът спира да обработва хранителната купчинка и се превръща просто в място, където пада храната. Вашата задача е да го масажирате, а човекът да пие този соден разтвор и гъбичките изчезват, гъбичките си отиват и се появяват различни признаци, които ни говорят за изчезването на тези гъбички. Има ринг на здравето, а към него - пътища много. Ако не пиете сода, пийте чаена лъжичка разтворен прах от карамфил - той също притежава противопаразитни свойства.

Изследвано е количеството карамфил, което можете да изядене на ден, без да се отровите - можете да вземете максимум до три чаени лъжички на ден. Карамфилът можете да го смилате и с кафемелачка, но след това задължително трябва д ая почистите, защото той е толкова силен, че даже разтваря пластмаса. Може би с този карамфил помогнах на брат ми да се излекува от рак. Беше ял плесенясал хляб и оттам започна проблема му. Карамфилът е едно от средствата, които активно въздействат на стените на артериите - подобрява състоянието на артериалното русло. Когато има патология на артериите - например исхемия на коремната кухина, исхемия на сърцето, карамфилът помага на човека да излезе от това състояние. Практически цялата кардиология е в корема - това не го знае нито един кардиолог. А всичко това се управлява от мозъка, включително формирането на различни образувания, тумори, исхемията на аортата, хормоналното ниво - миоми, мастопатии - всичко това са нашите емоции, нашия стрес.

За да се преборите с хламидиите трябва много да вдигнете количеството на кислорода в кръвта.
[Хитин се съдържа в черупките на охлювите, мидите, твърдите части на твърдокрилите.Той е един от основните компоненти на клетъчните стени при гъбите, външния скелет при насекомите и другите членестоногии. Б.пр.]

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...