Translate

2019/06/24

Нека положителната енергия завладее дома ви с тази лесна техника!

Нека положителната енергия завладее дома ви с тази лесна техника!



Домът е свещено място. Когато сме си вкъщи, ние се наслаждаваме както си искаме в безопасност и уединение като си почиваме, отпускаме след ежедневните си задължения, занимаваме се с любимото си хоби или просто нехаем. Но понякога у дома се чустваме депресирани и изпълнени с негативна енергия без да знаем защо. Тази негативна енергия има редица въздействия върху емоциите и здравето ни без значение дали го усещаме или не.

Макар че енергията е невидима за очите, човек със сигурност я усеща във въздуха и с тялото си, като тя се отразява осезаемо върху вътрешното емоционално състояние. Ако се лекувате от тежка болест или дори от настинка или просто се чувствате нещастни и напрегнати, тази лесна техника ще спомогне за излекуването ви и ще ви накара да се чувствате освободени и щастливи. Време е завинаги да прогоните тези негативни, тъжни и направо депресиращи вибрации преди те да нанесат драматично въздействие върху настроението и здравословното ви състояние. Опитайте тази лесна техника и прогонете всички тези негативни енергии от дома си!

Когато сме атакувани от негативна енергия, ние трябва да се отървем от нея и да подобрим атмосферата в дома и душата си. Ето как.
Представяме ви метод, който може да изтрие цялата негативна енергия, завладяла домовете ни и да се превърне в спокойствие и положителност. Ето какво трябва да направите:

Техника за премахване на негативната енергия от дома

Съставки
  • прозрачна стъклена чаша
  • бял оцет
  • морска сол
  • вода
Указания
  1. Налейте вода в чашата, добавете малко сол и оцет.
  2. Сложете чашата на земята в най-оживената част на дома си където идват и други хора и я оставете за 24 часа.
  3. След известно време проверете какво става с водата и солта – дали солта е изплувала на повърхността или водата покрива всичко.
  4. Когато времето изтече, проверете чашата и отново обърнете внимание на нивото на солта. Ако солта е изплувала над водата, измийте чашата обилно с вода и повторете процеса.
  5. Направете същото във всяка стая в дома си докато солта спре да изплува над водата, разтвори се в нея и течността остане напълно прозрачна.
  6. Не забравяйте, че чашата трябва да е скрита от поглед, защото е необходимо да абсорбира вредната енергия както трябва.
  7. След това повтаряйте процедурата когато считате това за необходимо.
Използвайте само стъклени прозрачни чаши с гранулирана сол и оцет и се отървете от негативните енергии, които ви заобикалят!


No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...