Translate

2019/07/15

Ясновидката Севинч Балъкчъ: Човек сам може да си помогне срещу магиите! (Излекувала и Ламбо-виж още)

Ясновидката Севинч Балъкчъ: Човек сам може да си помогне срещу магиите! (Излекувала и Ламбо-виж още)


Ясновидката Севинч Балъкчъ е сред най-известните ни екстрасенси

Ясновидката Севинч Балъкчъ е помогнала на хиляди хора. Севинч Балъкчъ от Нова махала е помогнала не само на обикновени хора, а и на много звезди.
Тя пази имената им в тайна, но нея лично я похвалил Стефан Данаилов. Ламбо твърди, че на нея, до известна степен, дължи успешната си битка с рака.
От години ясновидката живее в балканското селце. За нея комшиите казват, че има цял куп с феноменални способности. Тя виждала бъдещето, говори с мъртвите, лекува с билки и енергия.
Тя е сред малкото родни екстрасенси, които безпогрешно познават дали човек е болен или е пострадал от магия.
Според нея не всяко неразположение или поредица от неудачи или лош късмет е непременно магия. Но Севинч Балъкчъ е категорична, че магията съществува.
Ако човек е омагьосан, един от признаците е да чувства парене в областта на пъпа. Но признаците са комплексни. Те са слабост, обърканост, невъзможност да са справим с ежедневни проблеми и ситуации.
Тя казва и техниките, с които можем да се справим сами. За развалянето на магии се използват огън, вода и кристали. Но най-важен е мисловният и енергиен поток, съветва ясновидката.
Един от начините да разберем дали имаме направена чужда намеса е като използваме олио и светена вода.
Правим следното: пускаме три капки олио в съд със светена вода.Разтвори ли се само една, нямаме направена магия. Но размият ли се и трите, значи категорично имаме вредна намеса.
Севинч и други баячки ни съветват да носим в дрехите си забодена безопасна игла. Използва се срещу лоши очи.
Същото действие притежава и метла, която да сложим пред вратата на дома. Зли духове гоним от къщата си и с изгорени листа от коприва, както и с разпръснати зърна от анасон.
Кестенът и орехът също имат огромна сила срещу негативното влияние. Морската сол също се използва срещу магии.
Важното е да я заредим за една нощ на пълнолуние. После се поставя в ъглите на стаите и след няколко дни се изхвърля.
Друга техника, която можем да използваме в домашни условия е с планински кристал.Той се измива с течаща вода и се суши 3 часа на слънце.
После с него се описват 33 кръга над съда с вода в прозрачна купа и се нарича за какво се зарежда течността.С тази жива вода се пръска в стаите против магии.
Освен всичките тези техники ясновидката Севинч Балъкчъ препоръчва и молитвата.
Човек може да си помогне и със силата на водата, като се облива с нея или го прави мислено, за да се изчисти от всичко лошо.
Севинч Балъкчъ е помогнала на хиляди хора, сн. Фейсбук

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...