Translate

2020/11/05

Covid-19

 

Ваня Червенкова: Може да ме осъдят, но искам да кажа на хората с какво се излекувах от Covid-19 у дома!







Бизнесдамата Ваня Червенкова премина през вируса на Covid-19!

Бизнесдамата Ваня Червенкова е една от успелите да се преборят с бича на века Covid-19. Буквално преди минути тя обясни и точно как и с какво се е излекувала, при това без да влиза в болница. Била си е у дома няколко седмици.

Червенкова уточни, че това е нейният личен метод за оздравяване като не ангажира никого с него. И дори се опаси, че може да бъде осъдена от някои, че дава съвети. Тя обаче отново повтаря, че описва личния си случай и личната среща със заразата.

Ваня Червенкова съветва хората няколко неща. Ще започнем оттам, че трябва почти постоянно да проветряват помещението, в което стоят. Дори да е студено, да се проветрява по малко.

Потенето при вируса е сериозно и след всяко обилно потене трябва да се взима душ, както и да се сменят дрехите. Пие се много течност – вода или чай. А има и една специална напитка, която е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

Тя се прави без варене, без никаква термична обработка и включва вода три литра, в която има около три лъжици мед, седем изстискани лимона, лъжица куркума и настъргани джинджифил и хрян. Тази смес НЕ СЕ ВАРИ!

Тя престоява на открито в кухнята за около два часа, а после се прецежда и се пие от нея по 1 чаша на всеки два часа. На всеки ДВА ЧАСА, отново повтаря бизнесдамата. Това е особено важно!

Витамин В комплекс и много пресни плодове, зеленчуци, без меса и млечни продукти, съветва Червенкова. Както и да спите много, колкото можете, защото това лекува.

Като лекарства тя самата е приемала следните – Нурофен стопколд ако има температура, таблетки дексометазон, корвирал, имунофан и антибиотик Сумамед 500 в период от седем до девет дни.

„Не се отчайвайте! До десет дни след преболедуването ще започнете да изграждате антитела. А относно ваксината, в Русия ми казаха, че тя никога не бива да се поставя на хора, които вече са били заразени с коронавирус“, обясни Червенкова.




2020/11/03

Бактерии в стомаха: мощна смес от две съставки, която ги убива

 Бактерии в стомаха: мощна смес от две съставки, която ги убива


Бактерии в стомаха – направете си лечебна смес от само две съставки Голям брой хора страдат от бактерии в стомаха, което е много сериозно заболяване. Премахването на тези бактерии е доста трудно и това може да доведе до различни други заболявания. За щастие, ние имаме естествено и ефективно средство, което се състои от две прости съставки, които могат да ви помогнат да премахнете бактериите. Както казахме, имате нужда само от две съставки: смокини и зехтин!

Смокините са отличен източник на калций и се препоръчват за хора, които са алергични към млечни продукти. Смокините могат да имат слабително действие поради високото съдържание на диетични фибри.

Освен това допринасят за отслабването. В допълнение, смокините са пълни с калий, омега 3 и омега 6, които могат да помогнат за регулиране на кръвното налягане и предотвратяване на коронарните инфаркти. Смокините съдържат витамин С, който може да изсветли тена на кожата, както и антиоксиданти, които могат да подобрят състоянието на вашата кожа.

Основни съставки: 40 броя висококачествени сушени смокини зехтин Приготвяне: Поставете сушените смокини в буркан и изсипете зехтин към до върха на буркана. Оставете да престои 40 дни, за да може смокините да поемат много зехтин.

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...