Translate

2021/03/11

НОБЕЛИСТЪТ, КОЙТО ОТКРИ ХИВ: АКО НЕ ВИ СЕ ЖИВЕЕ ПОВЕЧЕ, ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ СРЕЩУ КОВИД!

 

НОБЕЛИСТЪТ, КОЙТО ОТКРИ ХИВ: АКО НЕ ВИ СЕ ЖИВЕЕ ПОВЕЧЕ, ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ СРЕЩУ КОВИД!





Носителят на Нобеловата награда за медицина Люк Монтание е категоричен – няма да се ваксинира срещу Covid-19!

Той е открил вируса на ХИВ и е носител на най-престижната награда – Нобеловата награда за медицина. Той е Люк Монтание и е категоричен – няма да се ваксинира срещу Covid-19! Защото му се живее…

„Ако на някого не му се живее, нека да се имунизира с тази ваксина. Моля, да заповяда! Но това, което ще кажа и зад което заставам с името си е, че на този етап и с толкова много неизвестни, ваксината може да доведе до страшни последици.

Тя дори би могла да предизвика рак, а няма да има кой да понесе отговорността за това, за съсипаните съдби и животи.

Това днес не е нищо повече от една игра на вещици и хората са използвани като опитни мишки, но това е престъпно. Това не бива да се случва“, убеден е Люк Монтание.

Той заяви категорично, че има две лекарства, които помагат в лечението на коронавируса и това са Хидроксихлорохин и Цитромицин. Второто е приемано от самия него по време на грип. Ефикасни и никак не скъпи лекарства, според ученият.

Нобелистът заявява директно, че зад пускането на Ковид-19, защото вирусът твърдо е пуснат нарочно, стоят група хора – най-влиятелните на света, сред които Бил Гейтс, пише spisanie8.bg.

В заключение той отново повтаря, че така създадена, непроверена и на този етап, ваксината не само би нанесла чудовищни вреди на тези, които си я поставят, но може да навреди много и на бъдещите поколения.

„Не може да се допусне, престъпно е да се допусне да има починали заради ваксината. Това вече не е медицина, това е експеримент. Но с живота и здравето на хората не може да се експериментира“, казва Монтание.


No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...