Translate

2021/03/18

МАХАЛОТО „МЪДРОМЕР”

 НЕЗНАНИЕТО ПОРАЖДА НЕВЕЖЕСТВО

НЕВЕЖЕСТВОТО ПОРАЖДА МИСТИКА
ЗНАНИЕТО ПОРАЖДА НАУКА
НАУКАТА ПОРАЖДА ПРОГРЕСА
ПРОГРЕСА ДВИЖИ ЧОВЕЧЕСТВОТО
НАПРЕД.
МАХАЛОТО„МЪДРОМЕР”
Експертът по психотроника, доктора на медицинските науки, лекаря-
еколог, психоенергетик, академик на 5 академии в Русия, академик Тодор Дичев, живее от 20 г. В Русия и работи в супер секретен институт за паранормални явления, изобрети апарат с нестандартно предназнач-ение. След дълго потене и главоблъскане в тайните съветски лаборато-рии академика най-сетне успява да сглоби уреда „Мъдромер” и се закани, че ще погне да го пробва върху нашите политически мъже. По време на последната му кратка и обвита в пълен информационен мрак ваканция в България ЧУДЕСА.НЕТ-ов репортер открива”трудноотк-риваемия” академик и навива спеца по лептонните механизми да раз-голи схемата на „мъдромера”. За изданието академика приложи и пър
вата серия от портрети на елитни политически играчи у нас , „изплюта” от изобретеието. Имената не споменавам по понятни причини.
ЗА „МЪДРОМЕРА”НЯМА НИЩО СКРИТО-ПОКРИТО
Уреда представлява биологично активно махало/ БАМ/, бройкащо шансовете на всеки, който драпа към властта, а защо не и към болестта.
„Апарата е напълно безпристрастен”, уверява Тодор Дичев. Мандахерца-
Нията му зависели единствено от излъчването на всеки играч на полит-
ическата сцена. Съвремената японска техника била кръгла нула в сравнение с „мъдромера” на академика. Той прихващал енергетичните
резонанси в цели 20 измерения, докато спецовете от страната на изгряващото слънце не мръднали скалата на своите апарати на повече
от 4. Пред изобретението на Дичев падали всички информационни завеси в настоящото, бъдещето и миналото.
КОЙ БЕШЕ АКАДЕМИК ТОДОР ДИЧЕВ?
„...роден през 1943г. в сливенското село Ковачите, възпитаник на руска-
та научна школа.Завършва първи медицински институт”Сеченов”в Москва с отличие по специалност: „Вътрешни болести и токсикология”
По-късно става доктор на медицинските науки.В България завършва и философия в Софийския университет, като по-късно става и доктор на
Философските науки. Работил е в БАН, преподавал е в различни университети и институти у нас и в чужбина. В Москва той оглавява Рус-кия институт за радиестезия и психотронни технологии.Въпреки много
то изследвания и публикации за психотрониката и радиестезията все още много от технологиите остават скрити за човечеството.В Москва той е преподавател в Московския държавен петагогически университет в катедрата: „Медицина и съвременна екология”. Ръководи и курсове на тема:”Психоенергетика и дезомбиране на човека”.
Специализирал е по въпросите на човека и околната среда.Автор е на повече от 300 научни статии и повече от 10 книги по проблемите на психовлиянията,ционизма, зомбирането и дезомбирането.
Като академик доктор на медицинските науки,лекар-еколог психоенергетик, разполагащ с институт, оборудван с електронна техника, където изучават ефектът на махалото,той вярва в него, а Вие?
Не е задължително да вярвате, ако Вие повече от всички знаете всичко.
Из в-к: „Свръхестественото” и в-к: „Старозагорски новини”.
ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ:
„ . . .ДИПЛОМИРАШИТЕ СЕ МЕДИЦИ В НАЙ-ПРЕСТИЖНИЯ ФРЕНСКИ УНИВЕРСИТЕ ”СОРБОНАТА”-ПОЛАГАТ ИЗПИТ ПО РАДИЕСТЕЗИЯ.
ВСЕКИ ДЕН В ПАРИЖ НАД 200 ЛЕКАРИ ПРАВЯТ РАДИЕСТЕЗИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ С РАДИЕСТЕЗИЧЕН АПАРАТ/ВЪЛНОМЕР/ И МАХАЛО ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ДИАГНОСТИКА И ИНДИВИДУАЛЕН ПОДБОР НА ЛЕКАРСТВАТА ЗА ВСЕКИ ПАЦИЕНТ.
ЛЕКАРИТЕ ОТ АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ И ИТАЛИЯ СЧИТАТ РАДИЕСТЕЗИЧНОТО МАХАЛО ЗА ОБИКНОВЕН МЕДИЦИНСКИ УРЕД И ГО ПОЛЗВАТ ОТ ГОДИНИ ЗА ДИАГНОСТИКА НА БОЛЕСТИТЕ.
С ЕДИН ПРОСТ ИНСТРУМЕНТ КАТО МАХАЛОТО,ВСЕКИ ДОБРЕ ОБУЧЕН СПЕЦИАЛИСТ, МОЖЕ ДА ПОСТАВИ ТОЧНА ДИАГНОЗА, БЕЗ ТЕЖКИ ТРАВМИ ИЛИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ЗА ПАЦИЕНТА.
В ЕВРОПА ТОВА Е РЕДОВНА ПРАКТИКА...”
ИЗ ТЕКУЩИЯ АМЕРИКАНСКИ ПЕРИОДИЧЕН ПЕЧАТ.
Акад. д-р Тодор ДИЧЕВ, лекар-еколог,психоенергетик, д.м.н.
May be an image of 1 person
Dimo Kolev

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...