Translate

2021/05/11

                                        ДА ПИЕШ ТОПЛА ВОДА И ДА СЕ ЛЕКУВАШ..

Японски специалисти препоръчват лечение с топла вода за редица тежки заболявания

Методът на лечение с топла вода дава бързи резултати
Японски специалисти препоръчват лечение с топла вода за редица заболявания, сред които са рак, астма, бронхит и много други.
Простият метод на лечение с топла вода е известен на японците от векове. Те твърдят, че редица тежки заболявания реагират добре на този метод за лечение.
Единственото, което се изисква от вас е да изпиете топла вода сутрин на гладно.
Японските специалисти подчертават, че този метод подобрява всички функции на организма.
Последните научни изследвания също потвърждават, че метода с лечение с топла вода оказва положително въздействие върху организма.
Методът на лечение с топла вода дава бързи резултати
Методът на лечение с топла вода дава бързи резултати
Японската медицина посочва, че приемът на топла вода сутрин преди хранене помага при болки в тялото от различен произход, епилепсия, главоболие, артрит, бронхит, астма, бъбречни заболявания, менингит, гастрит, затлъстяване, диабет, запек, диария, менструални проблеми, всички видове болести на очите, ушите и гърлото, дори и рак.
Японците се славят из цял свят с леченията с алтернативна медицина.
Те препоръчват методът на лечение с топла вода веднага след събуждане като уточняват, че водата се приема преди да сме си измили зъбите дори.
Изпиват се четири чаши по 160 мл. топла вода, след това се измиват зъбите и не се приема нищо друго в следващите 45 минути.
След като закусите, не приемайте течности през следващите два часа. Това важи за всички хранения, тъй като е всеизвестен фактът, че пиенето на вода след приема на храна, разрежда соковете в храносмилателната система и затруднява сериозно работата на стомаха.
Ако мислите, че ще се затрудните да изпиете 4 чаши по 160 мл. топла вода, то бихте могли да започнете с по-малко количество.
Резултатите от чудодейното лечение с топла вода са повече от бързи.
Така например, ако страдате от високо кръвно или диабет, първите резултати ще са видими след един месец, а ако страдате от гастрит, резултатите ще са налице още по-бързо – след 10 дни.
Единственият страничен ефект на този метод е, че ще ви кара да ходите по-често до тоалетна.
Японските специалисти препоръчват преди да прибегнете към лечение с топла вода да се консултирате с личния си лекар

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...