Translate

2021/08/20

ЕНЕРГИЕН ЩИТ

 

💫ЕНЕРГИЕН ЩИТ
"ВСЯКА СУТРИН ЗАПОЧВАЙТЕ ДЕНЯ СИ СЪС ЗАЩИТА:

Така ще се спасите от енергийни атаки, от лошите мисли и намерения на хората насочени към вас, от злобата и завистта им. Хората с по-ниска енергия от вашата, несъзнателно могат да започват да черпят от вашата и след това вие да се чувствате изморени и изтощени, да се появи главоболие и др. За това в началото на всеки ден си правете енергийна защита това ще ви отнеме не повече от 1-2 минути.
Много е важно да се защитите енергийно, когато влизате в допир с нискочестотни енергии, например на обществени места или сред болни или гневни хора. Това се отнася най-вече за чувствителните личности, които са склонни да поемат чужди енергии.
За да се защитите, достатъчно е ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ
/*визуализирате/, видите или почувствате, че сте ОБВИТИ от светлина в някакъв цвят.
Щитовете се износват, затова трябва да ги обновявате, да речем, на всеки 12 часа.
Ето някои цветове, които може да си изберете в зависимост от ситуацията:
• БЯЛА светлина: Добра защита срещу престъпници и физически нападения. Привлича още ангели към вас.
• РОЗОВА светлина: Розовия щит предпазва от негативни енергии. Полезен е в ситуации, когато се намирате сред отрицателно настроени хора, тъй като през него може да проникне единствено любовта. Обграждайки се с розова светлина, вие излъчвате любов към себе си и към всички, които са около вас.
• ЗЕЛЕНА светлина: Щит за физическо лечение. Използвайте го при болни или ранени хора. Обгръщането със зелен светлинен щит помага за пречистването ви с Божествена лечебна енергия, лекува и повишава физическите сили на вашето тяло по начин, по който то ще ви служи най-добре.
• ВИОЛЕТОВА светлина: Психична защита. Предпазва от енергини атаки и същности.Щитът от виолетова светлина носи енергията на Виолетовия пламък за промяна и трансформация. Виолетовата светлина предпазва от негативност, привлича към вас Божествено напътствие, като едновременно с това повишава вашите духовни вибрации. С щит от виолетова светлина около себе си, негативното около вас ще бъде трансформирано в светлина, а по-ниските вибрационни енергии, същества и негативността във всичките й форми, включително психическите атаки, ще бъдат отблъснати, а ако са твърде близо, ще се разтворят в светлината на Божественото.
• Щитът от СИНЯ светлина ще умиротвори и успокои енергията ви, ако се чувствате под напрежение или сте претоварени от енергиите или хората около вас. Той може също така да ви помогне да съберете мислите си и ясно да ви покаже истината. Тъй като синьото действа умиротворяващо и успокояващо, то е чудесен щит, с който можете да работите по време на сън или ако се чувствате тревожни, прекалено емоционални или разгорещени.
• Щитът от светлина с цветовете на ДЪГАТА ще ви обгърне с всички нюанси на Божествената светлина. Той помага за усилване на вашето изцеление и духовни способности, като същевременно запазва енергията ви невредима, любяща и защитена.
• СРЕБЪРНИЯТ щит от светлина е прекрасна защита за вас, когато отивате на оживено обществено място или предстои да бъдете сред много хора. Вътре в сребърната светлина вие ще се чувствате в безопасност, възвисени и закриляни, а цялата негативност, която ви заобикаля, ще бъде неутрализирана и без никакво усилие отпратена далеч. Сребърната светлина ще съдейства също така за усилването на вашата интуиция и ще излекува дисбалансите или нестабилностите във вашата енергия.
• Щитът от ЗЛАТНА светлина работи добре за повишаване на вашата увереност, креативност и духовно вдъхновение. Златното носи невероятно високи вибрации и този цвят на светлината създава чудесна външна обвивка, която може да се използва в комбинация с всеки от другите цветове светлинни щитове.
• Най-хубавото нещо при защитата ви със светлина е, че не е нужно да изберете само един цвят! Представете си многопластов щит на светлина около себе си, или както казахме по-рано, просто помолете Божественото и ангелите да ви обгърнат с този щит на светлина, от който се нуждаете най-много в конкретния момент.
• Огледална топка: Ако се чувствате уязвими или чакрите ви са чисти и отворени, а ви предстои да се сблъскате с груби енергии /например група непознати или напрегната делова среща/, вижте или почувствайте как влизате в огледална топка. Тя отразява всякакви негативни енергии.
• Оловен щит: Възможно най-мощната защита от негативни енергии, когато ви предстои битка или се чувствате прекалено отворени и уязвими. Вижте или почувствайте как отвсякъде ви обгръща тънък оловен слой, през който нищо не може да проникне.
• Троен щит: Подберете три или повече цвята и ги напластете върху себе си за цялостна защита."
Дорийн Върчу



No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...