Translate

2021/08/08

Златни правила за изцеление

 

Златни правила за изцеление


Тези правила лекуват болестите на всеки стадий и са подходящи за всеки човек


Човек сам задейства лечебните процеси в организма си. Той има сили да се самолекува.

1. Изпивайте по половин литър вода наведнъж – сутрин, на обяд и вечерта, с мисълта, че сте здрави.
2. Променете дишането си. Издишвайте два-три пъти по-дълго от вдишването; дишайте бавно, равно и свободно, с чувството на вътрешна радост.
3. Съставете списък с лечебни думи, които си повтаряйте всеки ден: например – аз съм излекувам, лечебната енергия влиза в мене, тялото ми оздравява.
4. Правете самомасаж. Всякакви видове – разтривайте тялото си с ръце; наблягайте на стъпалата, ръцете, гърдите, шията и главата, както и областите на болните органи.
5. Направете леко вдишване. Затворете устата и носа си с дланта. След известно време ще се появят позиви за вдишване; съзнателно говорете, че искате да живеете; повтаряйте фразата много пъти; пуснете дланта си от устата и носа; подишайте и повтаряйте фразата, че искате да живеете. Това ще даде сигнална вашето тяло, на мозъка ви, че желаете да живеете, защото много често опасните болести идват на подсъзнателно нежелание да се живее.
6. Лягайте си в 22,00 часа; ставайте в пет часа. Преди сън си казвайте, че се потапяте в атмосферата на изцеление; един час на обяд почивайте.
7. Изключете всички канали, които бълват негативна информация; мислете за хубаво, гледайте комедии и стойностни хумористични предавания.
8. Слушайте спокойна отпускаща музика вечер; слушайте и радостна ритмична музика. Танцувайте просто за себе си.
9. Често ходете сред природата. Ако нямате възможност за това, гледайте през прозореца небето и облаците.
10. Никога не говорете, не мислете и не обсъждайте болестта си; просто я изхвърлете от главата си.
11. Водете спокойни, задушевни и необременителни разговори с хора, които са ви по сърце. Това е отлична обмяна на енергии, която ще нормализира състоянието ви.
12. Обливайте се със студена вода. Първо, няколко дни само стъпалата, след това постепенно обливайте горните части на тялото, включително и главата. По времето на процедурата мислете за нещо радостно и за изцелението.
13. Яжте малко, но често – 5-7 пъти на ден, но само домашна храна.
14. Правете зарядка до изпотяване – клякане, лицеви опори, леки гири, бягане.
15. Веднъж седмично гладувайте; ако можете, да е 24-36 часа.
16. Всеки ден за 5-10 минути сядайте удобно, успокоявайте се и повтаряйте мислено: „Нека всички да бъдат здрави; нека на всички всичко да им е наред.“
17. Всеки ден си представяйте как в бъдеще ще сте здрав човек.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...