Translate

2021/10/17

ЛЕК СРЕЩУ КОВИД

                                                              ЛЕК СРЕЩУ КОВИД

Естествен начин за ефективна защита и бързо възстановяване!
Препоръчвам на всички, които са преминали, боледуват или все още не са заразени от Ковид, този естествен, безвреден и евтин начин за вътрешно-клетъчно окислородяване на тялото, чрез който помогнах на много хора и мои близки през последната година.
Всички, които изпълниха и спазиха процедурата, описана по-долу, сега са живи, здрави и дейтелни, слава на Бога! Начинът е ефикасен, безвреден и естествен. Приложим за всеки човек и дете (профилактично го прилагах и на моите деца, които са на 5, 7 и 9 години!). Тази профилактика и респ. лечение не пречи и не противоречи на никакви медицински начини, "терапии", медикаменти за лечение на Ковид, които в общия случай са жестоки букети от широкоспектърни антибиотици, чийто ефект е унищожителен за тялото и няма решаваща сила за преодоляване на заразата, а по-скоро отслабват още повече кръвта и бактериалната микрофлора на тялото (което води до страшните и фатални последствия, особено за по-възрастните и болни хора).
Да, с това, което ви препоръчвам практически нямате нужда от "ваксинация"! А тя защо е?.. И срещу какво?... (като "вируса" непрекъснато "мутира"... всъщност страшния Ковид е група грипни вируси, които живеят и се разпространяват естествено сред хората по целия свят още от 1950-та година, но онова, което действа като Ковид убиец е дело на човешки генен инженеринг, което официално се потвърди и от американските учени тези дни...) Но най-вече - защо трябва човек да бъде зависим от непрекъснати "ваксини", които в своето натрупване в тялото, постепенно започват да променят неговите клетки?... Или защо са нужни свръх скъпи медикаменти и антибиотици след които човек едвам се възстановява и именно в този миг на крайна телесна слабост и душевно безсилие и най-простия вирус или вече усложнено налично заболяване може да убие човека?... Човек може да бъде жив, здрав, свободен и деятелен чрез естествени, безвредни и смешно евтини средства - едно от тях предлагам на вас, тук, което освен всичко може да подкрепи тялото и срещу още по-страшната болест на века - рака!

Вътрешно-клетъчното окислородяване с простия и евтин 3% разтвор на Водороден пероксид - кислородна вода - който струва левче и го има във всяка аптека е лек за намаляване на разпространението на вътрешните и външни тумори чрез постепенното прекратяване на тяхното "дишане" и респ. живот за сметка на здравите телесни клетки (а ако човек приема и по 1 ч.л. от известната на всички пречистена сода бикарбонат /натриев хидрогенкарбонат, също 1 лев в аптеката/ разтворена в 200 мл. топла вода сутрин на гладно "неизлечимата" болест ще отстъпи напълно).
Но нека ви споделя процедурата срещу Ковид, а всеки ще реши за себе си.
За лечение и бързо възстановяване на възрастни хора (не деца) болни от Ковид (каквито и да са модификациите на вируса):
10 капки - 3% Водороден пероксид/ Кислородна вода в 20 до 30 мл. вода сутрин, обед и вечер, 30-40 минути преди ядене и пиене и задължително приемане на витамин С (поне 1000мгр.) веднъж през денонощието. Приемайте това 10 дни. Направете почивка от 2-3 дни и продължете още 10 дни, като приемате по 10 капки само сутрин и вечер с витамин С веднъж в денонощието.
Направете отново почивка от 2-3 дни и намалете на 10 капки само сутрин, през деня не забравяйте Витамин С (нужен е, защото се извлича извънредно при повишения вътрешен метаболизъм). Не смесвайте с нищо друго кислородната вода, когато я приемате (просто няма да подейства). След като сте добре и са останали само отделни прокашляния (тях ще ги има като рефлекторика по-дълго време) може да взимате профилактично по 3-5 капки сутрин още седмица. За деца над 3 години дозировката на капките е НАПОЛОВИНА!!!
За профилактика срещу всички "видове" Ковид на възрастни хора, които не са заболели или естествено са преодолели вируса и възпаленията на белите дробове:
3-5 капки - 3% Водороден пероксид/ Кислородна вода в 20 до 30 мл. вода сутрин, 30-40 минути преди ядене и пиене и задължително приемане на витамин С (поне 1000мгр.) веднъж през денонощието. Така 10 дни. Направете почивка 10 дни и може да повторите, ако усетите далечно неразположение при дихание или ако около вас има болни, както и да го правите профилактично за 7 дни веднъж на месец.
За профилактика на деца над 3 години до 3 капки дневно!!!
Ако сте здрави не правете ударни дози от 10 капки в денонощие, още повече три пъти в денонощие, няма нужда. И не забравяйте, че не трябва да смесвате с нищо друго приема на кислородната вода, просто няма да подейства.
ВАЖНО ДОПЪЛНЕНИЕ!
Ако състоянието ви, причинено от Ковид вируса, е много тежко или тежко моля, заедно с кислородната вода приемайте ПАРАЦЕТАМОЛ съдържащи (панадол, парацетамакс) 3 пъти дневно през 8 часа като силно поддържащо противовъзпалително средство! Това сторвайте успоредно с приемането на кислородната вода, за да може тялото и най-вече белите дробове да се справят по-лесно с вируса - до излекуване. И след излекуване 5-7 дни поддържащо с по 1 таблета дневно. На децата давайте детския панадол!
Бъдете благословени! Можем да победим всяка болест - тя е само изпитание на Вярата, Надеждата и Любовта ни!
С почитания към всички Вас,
Иваил Франц

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...