Translate

2022/05/30

АУРАТА НА ЧОВЕКА ПЪРВА СЕ РАЗБОЛЯВА...

                                                 АУРАТА НА ЧОВЕКА ПЪРВА СЕ РАЗБОЛЯВА...


Очистване на аурата с огън и слънчева светлина
Борис Увайдов
Пътуването със самолет разрушава много биополето. След това две седмици са нужни, за да се възстанови аурата с огън и солена вода. А какво да кажем за стюардесите, които пътуват почти непрекъснато? Първо, това е звукова вибрация, второ – въздействие на вашия мозък, на съзнанието, от мислите на хората – това е концентрираната енергия – положителна и отрицателна, но повечето от нея е отрицателна.
Леонид Орр очиства аурата си като събира всички получени сметки и квитанции и ги изгаря на поднос – огънят гори, а неговото биополе се очиства. Когато огънят гори – той очиства. На времето имаше пионерски лагери – събирахме се около огъня, пеехме песни и се веселяхме – на 1,5-2 метра от огъня биополето на човека се очистваше. Трябва да знаете, че отънят и слънчевите лъчи са разумна субстанция – божествена субстанция. Древните народи посрещали изгрева и залеза на Слънцето. Те гледали Слънцето, получавали слънчева енергия – слънчевата искра пускала в действие всички хормони.
Всичко това е гениално просто и достъпно и безплатно за всеки човек. Колко много Бог ни обича, щом ни е дал всичко безплатно, за да бъдем здрави и щастливи и колко са ни зомбирали, за да харчим стотици хиляди долари за лечение на рака и всякакви други болести и да не разбираме, че тъпчем под краката си лекарствата, които Бог е създал. Дишаме божествения въздух – диханието също е много целебно. Самото Слънце може да излечи стотици заболявания – трябва само правилно да го използваме.
Огънят има такива вибрации – слънчеви вибрации, че може да лекува много болести чрез трансформация на тези лъчи посредством зеницата. С тази трансформация на слънчевата енергия вие се зареждате от това слънце, от тази слънчева енергия, на 95%. Когато слънчевите лъчи огряват водата, тя се зарежда със слънчева енергия. Когато стъпвате по Земята, вие черпите не само магнитната сила на Земята, магнетизма на Земята, но се всмуква и слънчевата енергия, която се е натрупала по време на излагането на въздействието на слънчевите лъчи върху земята. Там има не само земен, а и слънчев магнетизъм. Затова, зареждайки се от Слънцето, не само се възстановява биополето ви, но и приемате допълнителна слънчева енергия и така намалявате количеството на хранене, защото енергията ви е такава, че не ви се яде – клетките ви са директно наситенеи с тази енергия. Това е отлично средство и срещу затлъстяване. Слънцето е живо и разбира, с него можете да разговаряте. Трябване само да медитишрате и разговаряте със Слънцето – това не е идолопоклонство, а уважение към Бога, който е създал всичко. Аз виждам Бога чрез Слънцето, покланям се на Бога чрез Слънцето, обичам Бога чрез Слънцето и съм дете на Слънцето.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...