Translate

2022/07/05

ИСТИНСКАТА МЕДИЦИНА Е ВЪТРЕ В НАС, НО НЕ ГО ОСЪЗНАВАМЕ

ИСТИНСКАТА МЕДИЦИНА Е ВЪТРЕ В НАС, НО НЕ ГО ОСЪЗНАВАМЕ

Истинското лечение на всяка една болест (биологични симптоми) е в нас самите, но дори не си даваме сметка за това и търсим лечения основно чрез лекарства и билки, които само отстраняват временно симптомите, но не и истинската причина (корена) за появата на болестта.
Абсолютно всички заболявания и трудни ситуации в живота си ги създаваме ние сами, чрез негативни мисли и емоции, породени от грешни вярвания, възприятия и убеждения.
Ние можем да се справим с тях, стига да Осъзнаем кои са негативните емоции, които са ни довели до това състояние и съответно да направим нужната промяна, за да се излекуваме.
Грешно сме научени, че болестта е нещо "случайно", че някой друг е "виновен" (отговорен) да се разболеем (някой или нещо вън от нас ни "заразява") или че Бог ни "наказва" за греховете ни, както ни учат в религиите.
А истината е, че болестта е важно съобщение от нас за нас, за да разберем къде точно бъркаме във възприятията и действията ни и съответно да ги променим. Нужно е да Осъзнаем, че всеки орган и заболяване се свързва с точно определени емоционални конфликти, които трябва да разрешим, за да живеем пълноценен и щастлив живот, изпълнен със здраве, хармония и изобилие.
Но Егото (Незнанието) на човека е така устроено, че винаги вижда нещата дуално (разделно), търси причините за проблемите вън от себе си и не позволява да търсим вътре в нас, както и да бъдем отговорни към самите себе си. То предпочита да бъде жертва и нещо или някой друг да е виновен (отговорен). Болестта винаги започва вътре и се манифестира отвън (в тялото), също както и живота. Точно поради тази причина хората вярват в заразни болести (вируси), иска им се някой или нещо друго да е виновно за това, което им се случва, като съответно да не поемат отговорност за това, което сами са си сътворили, защото така е по-лесно.
Ако цялата тази информация беше достъпна за всички хора и всички бяха наясно с нея, дали щяха да успеят да пробутат тази версия за "опасно заразен и смъртоносен" вирус, дали щяхме да разчитаме на традиционната медицина да ни "лекува"?
Една голяма част от човечеството беше "ударено" по слабото му място (неговото незнание за това как се формират болестите) и беше изплашено до смърт от нещо напълно невидимо, за да му се покаже, че истинския вирус е невидим за човешките очи.
Почти никой не разбра, че така наречените "вируси" са нисковибрационни мисли и емоции, на които по правило човека не обръща никакво внимание, тъй като никой, никога не го е запознал с Емоционалната Интелигентност.
Например - силните и постоянни емоции на ТЪГА и СТРАХ от смъртта (страх за живота), ВЯРАТА, че някой може да ни "зарази" с опасен вирус, в комбинация с лични токсични емоционални конфликти, водят до заболявания на белия дроб, защото това е органа, който отговаря за дишането, т.е. за живота (оцеляването).
Това, което медицината нарича зараза и епидемия (пандемия) е просто следствие на един и същ ОБЩ емоционален конфликт на силен СТРАХ за оцеляване, по едно и също време на множество хора, водещ до едни и същи симптоми. От там лесно човек може да бъде заблуден и манипулиран, че съществува заразяването, особено, когато това бъде поднесено като Ин-Формация (формиране отвътре) от някои "авторитетни учени", професори, доценти, експерти и т.н.
Хората сме единствените същества на Земята, способни да трансформираме нашата Биология и цялостен живот, чрез това, което мислим и чувстваме.
Нашите клетки постоянно наблюдават и приемат, чрез мембраната си информация, която им даваме (нашите мисли и емоции) като съответно се променят на базата на тази подадена информация.
Така сме устроени всички хора - ние сме приемници и излъчватели на информация и това, което приемаме и излъчваме зависи от честотата, на която вибрираме. Разликата между клетката и човешкото същество е, че човешкото същество има ум, който прави повечето пъти фалшиви интерпретации, а клетките четат директно командите му.
Депресията например срива имунната ни система, а спокойствието, радостта и хармоничната дейност ни поддържат здрави и удължават живота ни.
Споменът за негативна или тъжна ситуация освобождава в нас същите разрушителни хормони и биологични вещества, както при стреса.
Нашите клетки постоянно обработват всички наши преживявания и ги метаболизират според нашите възприятия.
Производството на невротрансмитери в тялото се изменя, нивата на производство на хормони също се променя, цикъла ни на сън се прекъсва, дори сълзите ни съдържат химически следи, различни от сълзите на щастие.
Целият този биохимичен профил ще бъде драстично променен, когато се почувстваме сПокоЙни и дори процеса на нашето стареене ще се неутрализира всеки ден.
Искате ли да знаете как е тялото ви ДНЕС?
Тогава си спомнете какво сте мислили и чувствали ВЧЕРА.
Искате ли да знаете как ще бъде тялото ви УТРЕ?
Наблюдавайте мислите и чувствата си ДНЕС!
Когато отворите сърцето и ума си, ще попречите на някой хирург да го направи вместо вас.
Запомнете - ние сме това, в което вярваме, честотата на която вибрираме, това което мислим и чувстваме, без ни най-малко да го Осъзнаваме.
No photo description available.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...