Translate

2022/08/12

СИЛЕН ИМУНИТЕТ С АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА

         СИЛЕН ИМУНИТЕТ С АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА


Предлагаме ви няколко алтернативни средства за засилване на имунната система и предпазване от болести като настинки, грип... Ако ги прилагате всеки – болежките гарантирано ще избягат от вас:

Масло от ехинацея, баптиста и кипарис – когато се приемат комбинирано, увеличават броя на съпротивителните вещества и повишават тяхната ефективност.

Женшен – стабилизира имунната система и засилва съпротивителните сили на организма.

Чай от липа и бъз - действат винаги целебно при настинка и грип.

Повече сън - имунната система се нуждае от 4 до 5 часа сън, за да се възстанови напълно. Безсънните нощи намаляват съпротивителните ви сили!

Повече течности - за да държите настрана кожните дразнители и инфекции от епидермиса, кожата ви трябва да е влажна. Два литра вода на ден е минимумът. Пийте вода, дори да не чувствате жажда.

Свеж въздух и движение – сухият въздух в затворените помещения е особено пагубен за кожата и за вашето здраве като цяло. Скоро ще усетите дразнен в гърлото или очите, ще почувствате кожата ви ще започне да се лющи. Дори и малкото движение възвръща влажността на кожата ви. Затова колкото по-често се движите, толкова по-добре. Ако времето не позволява разходка навън, то проветрявайте стаята, в която работите или спите, по-често и поставяйте съд с вода върху отоплителните уреди.

Мед - истинският пчелен мед съдържа много калций, магнезий и натрий, както и желязо и мед. Той има изключително силно бактерицидно действие. Не забравяйте всеки ден да си похапнете поне две лъжички мед. Можете просто да го оставите да се разтопи в устата ви.

Чесън - съдържа действащото като антибиотик вещество алицин, което мобилизира клетките, убиващи микробите в организма.

Кисело мляко - в повечето случаи киселото мляко възстановява вътрешната флора в организма ви след продължителен прием на медикаменти.

Морска сол - съдържа много витамин C, който лесно се бори с микробите в организма. Освен това острият и вкус бързо се справя с хремата.

Солена вода - промивки на носа с топла солена вода отмиват нечистотиите и микробите. Ако носът е запушен, можете да пробвате лек вътрешен масаж с памучно тампонче, напоено със зехтин.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...