Translate

2023/01/25

МИЛИОНИ ИЗВЪНЗЕМНИ ЖИВЕЯТ НА ЛУНАТА

 


                                      Д. ЛИЪР ОТ ЦРУ: 

„МИЛИОНИ ИЗВЪНЗЕМНИ ЖИВЕЯТ НА ЛУНАТА. ЗЕМЯТА Е ПЛАНЕТАРЕН ЗАТВОР. ВСИЧКО СЕ ПРИКРИВА!“




Джон Лиър от ЦРУ: „Милиони извънземни живеят на Луната. Земята е планетарен затвор. Всичко се прикрива!“ …

Бившият пилот на ЦРУ Джон Лиър разкри съществуването и подробности за местоположението на милиони хуманоидни извънземни, живеещи на Луната.

Лиър притежава много доказателства, че тези същества са посещавали нашата планета и продължават да го правят. Те имат подземни градове под повърхността на Луната, в които се намират лаборатории за генетични експерименти.

Според бившия пилот на ЦРУ в тези подземни градове едни от извънземните са т. нар. Сиви.

Джон Лиър и четирима негови сътрудници организират набиране на хора с напреднало екстрасензорно възприятие. Има строг подбор от пет етапа, а при последния – да се назоват елементи, които са скрити в кутия. От 2800 души само двама успяват да го направят.

Не могат да разчитат на късмета, тъй като предметите са много специфични – пирамида от малахит, фигурка на куче, перце на райска птица, шепа тиквени семки и кичур вълна от койот.

Съгласете се …, невъзможно е да се отгатне такъв набор …, освен ако нямаш нужното възприятие …

Това не е прецедент, разбира се. В строго класифициран проект, проведен първо в изследователска лаборатория в Калифорния през 70-те години на миналия век, а по-късно в армейска база в Мериленд, ЦРУ, армията и разузнавателната агенция за отбрана наемат мъже и жени, твърдящи, че притежават способности за екстрасензорно възприятие, за да помагат за разкриването на военни тайни и тайни на вътрешното разузнаване. И много други …




Тестваните от Лиър са жителят на Колорадо – Марк Стивънсън и жителката на предградията на Вашингтон – Амелия Лийдс. Но Джон Лиър не завършва изследванията си с това, а преминава на следващия етап, който се състои от въпроси за майката на бившия офицер от ЦРУ.

Въпросите са следните: „Дата на смъртта й?“, „Причина за смъртта й?“, „Нейната професия?“, „Любимата й музикална група?“.

Изненадващо, и двамата участници изпадат в полусънно състояние и връщайки се от него, те дават правилните отговори. И двамата екстрасенси се справят със задачата.

Тази селекция е предназначена за по-нататъшен експеримент, който е проведен през 2012 г.

Задачата е: „хора, които имат способността да изпаднат в състояние, което разкрива отговорите на поставени въпроси, да разберат дали има цивилизация на Луната“.

Марк и Амелия не знаят нищо за това предварително. Проучването е проведено едновременно в две различни стаи, за да се изключи фалшификация.

Екстрасенсът Марк Стивънсън казва:

„Луната е обитавана преди повече от 100 хиляди години. Тогава в дълбините на земния спътник има океан, а около него са разположени големи градове.

Там живеят малки същества. Сред тях има сиви джуджета, бледи тънки хуманоиди, крилати миниатюрни същества – общо пет цивилизации. Тези същества съжителстват днес дълбоко под повърхността на Луната.

Четете още: Заснет е НЛО, който наблюдава земния марсиански роувър (видео)
Там има много по-малко вода, но засега е достатъчно. Джуджета от земния спътник са посещавали нашата планета повече от веднъж – в Южна Америка, Централна Азия, Сибир и Африка.“


Сивите са лунни жители
Другият екстрасенс Амелия Лийдс казва за мистериозните цивилизации на Луната:

„Около 110 хиляди години пр. н. е. на Луната се случва катастрофа, която унищожава атмосферата и прави повърхността на земния спътник необитаема.

Първоначалните жители на Луната са готови за това и се спускат в дълбоки скривалища. В същото време водата прониква дълбоко и изпълва кухината в центъра на космическото тяло. Там се образуват градовете на феите, гноми и джуджета.

Много от тях все още живеят и се развиват там. За съжаление, тези малки същества почти нямат условия за висок технически скок – изключително оскъдното разнообразие от вещества на Луната не позволява изграждането на голям брой космически кораби.

Те обаче успяват да създадат няколко и да дойдат до Земята. Сега някои от тях се заселват в земните кухини на нашата планета, а други живеят на Луната.

Понякога можете да видите как малки дисковидни обекти взимат вода с планктон от океана, за да развият подобен живот в дълбините на Луната. В допълнение към водата, лунните жители добиват метали тук.“


Двама души, без да знаят на практика един за друг, описват съществуването на цивилизации на Луната. Джон Лиър пише книга за това и твърди, че целият експеримент от началото до края е реален.

Що се отнася до съдбата на екстрасенсите – Марк Стивънсън умира от болест през 2019 г. Амелия Лийдс създава училище в Южна Корея, в което обучава хора да развият потенциала си и да се свързват с т. нар. информационни потоци.

Джон Лиър започва творческата си биография през 80-те и 90-те години на миналия век, когато започва да говори публично и да разкрива поверителна информация.

Едно от неговите изказвания:

„През 1953 г. извънземен кораб се разби и на него имаше извънземно. Нарекохме го EBE 3, който след това помогна на правителството на САЩ да построи космически кораб, използвайки извънземна технология.

През 1962 г. имахме превозни средства, които не можеха да пътуват по-бързо от скоростта на светлината, като извънземните превозни средства, но бяха достатъчно бързи, за да стигнат до Луната за 60 минути и да стигнат до Марс за няколко часа. Първият полет до Марс се осъществи през 1966 г.



През 70-те години, преди НАСА да започне да унищожава снимките, направени от Аполо 8, 10 и 11 и публикувани в книгата на НАСА „SB2-46“ от 1971 г., беше възможно да се види града, космическата база, тръби, пътища, растителност, осветление, минни съоръжения и ядрен реактор.

Това изискваше извънземно сътрудничество, тъй като много структури на Луната вече бяха там преди началото на операциите. Това се прави през последните 40 години.“

Трябва да отбележим, че бащата на Джон Лиър също е участвал в Програми за антигравитационни технологии в средата на 50-те години на миналия век, които сега са напълно секретна технология.

Според Лиър всичко, което знаем за Луната, е лъжа, измислена от правителството с конкретната цел да скрие нейните извънземни дейности и Програми и, че във Вселената има много обитаеми планети, като Земята, но фактите се крият от човечеството.

Той казава:

„Не мога да го докажа, иначе вече щях да съм мъртъв. В момента не мога да ви покажа снимки, въпреки, че съществуват. Но това са технологиите, които се появиха, след като правителството на САЩ инвестира милиарди или трилиони долари във всички изследвания на Тесла …“

Но най-поразително е твърдението на Лиър, че Земята е планетарен затвор и действа като изправително заведение, в което затворниците трябва да достигнат по-високо ниво на съзнание.




No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...