Translate

2023/10/17

Енергийно изчистване и трансформация

                   Енергийно изчистване и трансформация

"Искам да ви припомня и дебело, ама много дебело да подчертая неоспоримия факт, че не само тази война, която стартираха в събота, но и всяка друга, се води първо в астрала, и след това нейни проекции се реализират на физическо ниво. Ако на земно ниво участниците в който и да било конфликт, бил той между двама души, между група хора или между цели нации и региони, все пак е с някакви очертани параметри на участниците, то на фино ниво, в другите измерения, тези параметри биват мултиплицирани.

За да ме разберете ще използвам най-простият пример за за дву-, три-, четири-, пет- измерността на един и същ обект.
- Четиристенна пирамида, начертана на лист хартия;
- Триизмерен модел на четиристенна пирамида:
- Четириизмерният модел вече можете да "видите" само с помощта на въображението си;
- За петото измерение и как би изглеждала Голямата пирамида в Гиза в това измерение? Гледайте "Интерстелър", дано ви помогне 🙂
В обобщение:
Сами виждате, че виртуалното пространство е буквално задръстено с коментари и "актуална информация" какво се случва в близкия Изток, както и с прогнози, какво би могло да се случи в обозримо бъдеще.
Сега!
Прочетете няколко публикации по темата. Няколко, в които поддържат едната страна в конфликта.
След това няколко, в които поддържат другата страна.
След прочита им си дайте време да отчетете, ама напълно безпристрастно, промяната в емоционалното ви състояние. Ако имате възможност да измерите кръвното си налягане и пулса си преди и след теста, направете го.
Със сигурност измерването ще покаже повишаване и на двата параметъра. Освен ако не сте съумели да поставите под пълен контрол емоционалните си реакции.
Така!
За тези хрантутници, които от хилядолетия се хранят с нашата енергия, е важно тя да не секва. Иначе ги чака гладна смърт. И, ако имат разум и желание да я избегнат, пред тях има два основни начина да го постигнат.
** Първият е една работеща схема, която те прилагат от хилядолетия, и която пуснаха в обръщение за пореден път. А именно спретване на военен конфликт с масови жертви.
Тук му е мястото да поясня.
Сещаме се, че допреди няколко десетилетия информацията какво се случва по света се е разпространявала по-бавно. Поради напредналите технологии и Интернет в наше време узнаваме за всяко едно събитие, случило се на противоположния край на планетата за броени секунди.
Така че, ако едно време на тия, вечно гладните, им се е налагало да чакат известно време, за да получат порциите си емоционална енергия, сиреч - храна, то в наше време вече са минали на fast food методите.
Защо за пореден път отделям време и енергия да напиша тази публикация ли?
Защото този път тия, озверелите от глад, ще хвърлят всичките си сили, средства и методи, за да провокират хората да излъчат максимални дози емоционална енергия!
Разберете го!
Те са ненаситни!
Те са безмилостни!
Те имат хилядолетен опит как да ни принудят да се подчиним на командите им!
Те обаче не отчитат безспорния факт, че ние се пробудихме!
Е, вярно е, че това толкова чакано пробуждане, все още не е масово.
Но дори в инцидентната си форма вече им обърка сметките! Което е супер, ама мега, ама гига окуражаващо!"





Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...