Translate

2023/12/07

Учен твърди, че е открил голяма тайна: Ето как да защитите напълно имунитета си

 

Учен твърди, че е открил голяма тайна: Ето как да защитите напълно имунитета си





Известно е, че някои хора имат силен имунитет. Начинът им на живот определено допринася за това. Къпането в ледена вода. допринася за това. Смята се, че ледената вода стимулира кръвообращението и има положителен ефект върху укрепването на имунитета.

Въпреки това едва ли някой се осмелява да го опита. Ето защо руският лекар Сергей Бубновски има по-проста и полезна техника за здравето на целия организъм.

Всичко, което трябва да направите, е да поставите краката си в леген, в 10 до 15 сантиметра напълно студена или ледена вода . Никога не добавяйте гореща вода, опитайте се да задържите.

След това влезте във ваната боси и потупайте краката си върху ледената вода . Това трябва да отнеме 20 секунди до максимум половин минута. След това подсушете краката си с груба кърпа и обуйте вълнени чорапи.

Лекарят твърди, че ако повтаряме това всяка вечер, ще има много положителен ефект върху здравето на целия организъм и укрепване на имунитета.

Въпреки че изглежда малко странно, лекарят уточнява, че не бива да се отказвате дори когато сте настинали – това е точно начинът, по който организмът се бори и укрепва имунитета.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...