Translate

2024/02/19

РАЗТЪКНЕТЕ ПОКАЗАТЕЛЯ СИ ЗА 50 СЕКУНДИ И ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ТЯЛОТО ВИ!

 РАЗТЪКНЕТЕ ПОКАЗАТЕЛЯ СИ ЗА 50 СЕКУНДИ И ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ТЯЛОТО ВИ!


Палецът е свързан с белите дробове и сърцето. Чрез разтриване на палеца можете незабавно да изчистите белите си дробове и да се отървете от задуха.

Безименен пръст – Този пръст е свързан със стомаха и храносмилателната система.
Помага при лечение на запек и други храносмилателни проблеми.

Показалец - Този пръст е пряко свързан с червата и стомаха. Разтриването на показалеца на дланта облекчава диарията.

Среден пръст - Страдате ли от лош сън? Разтриването на средния пръст може да ви помогне да се отървете от лошия сън. Осигурява облекчение при заболявания и проблеми, свързани с перикарда.

Малък пръст – Този пръст помага да се осигури правилен кръвен поток в тялото.
Много е полезен за лечение на мигрена, мускулни болки в областта на шията. Просто трябва да разтриете малкия си пръст, за да облекчите главоболието, причинено от мигрена. Пляскане с ръце - пляскането или триенето на ръцете ви помага да защитите физическото си здраве.

Дланите са свързани с различни нерви в тялото ни и по този начин ни помагат да сме здрави. Задната част на ръцете. Удивително е, че можете да излекувате проблеми с гърба просто като разтриете опакото на ръцете си.

Защото гърбът ви е свързан с гърба на ръцете ви. Този метод е много ефективен за облекчаване на болката. Тези малки упражнения за триене могат да ви помогнат да останете здрави.

Тези трикове са наистина невероятни и добри, за да се отървете от болката в тялото естествено и бързо.

Опитайте го днес! ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВСЯКО ЛЕКАРСТВО, МЕТОД ИЛИ МЕТОД НА ЛЕЧЕНИЕ, ВИНАГИ СЕ КОНСУЛТИРАЙТЕ С ВАШИЯ ЛЕКАР! 

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...