Translate

2024/02/19

Фън Фу

 Уникална точка на Фън Фу. Подмладяване с едно движение

Фън Фу е единствената точка на човешкото тяло, където мозъкът е достъпен за пряко, незабавно въздействие, тъй като тук няма нищо между него и кожата, мозъкът не е покрит с кост.
Чували ли сте някога за Feng Fu Point?
Техниката е следната: приложете кубче лед с размери 2,5 x 2,5 cm на тила директно към точката Фън Фу (много лесно се намира: дупката, където главата се свързва с врата).
Правете го редовно, с прекъсвания от 2-3 дни сутрин на гладно и вечер преди лягане. Първоначално може да изглежда, че е много студено, но буквално след 30-40 секунди има прилив на топлина. Когато кубчето се разтопи напълно, разтрийте тила си с кърпа. В първите дни може да възникне чувство на еуфория поради освобождаването на ендорфини в кръвта.
Уникална точка на Фън Фу. Подмладяване с едно движение
Какво дава това?
- Сънят се подобрява.
- Винаги в страхотно настроение.
— Повишава се общият жизнен тонус.
- Стомашно-чревният тракт работи по-добре.
- Ще забравите за настинките, можете да поставите лед дори когато имате температура.
— Облекчава главоболие, зъбобол, болки в ставите.
Значението на точката фън фу е просто уникално; такъв впечатляващ резултат не би бил възможен, ако не беше уникалната анатомия на това място. Тук преминават клоновете на големия тилен и субокципитален нерв, както и две от четирите главни артерии, захранващи мозъка. Но най-важното е, че точно под фън фу е продълговатия мозък.
Той е адаптер между гръбначния и главния мозък, съдържа центровете на дишане и кръвоснабдяване - така наречените "жизненоважни центрове", чието разстройство е фатално за хората.
No photo description available.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...