Translate

2024/02/20

РЕПЕЙ

                                   Коренът от репей лекува всички болести: лекува рак, 

                                     диабет, ревматизъм, артрит, остеохондроза и др.





Веднъж изнасях лекция и казах: „Има един академик, който лекува всички болести. Един академичен репей седи в земята и чака някой да го вземе и да го лекува.”

Сега почти всички хора са болни. Ракът просто убива хора. А репеят лекува всички ракови заболявания. Лекува диабет, бронхит, синузит, ревматизъм, подагра, артрит, остеохондроза, фрактури на костите, между прешленни хернии, атеросклероза, ушни заболявания, хронична коронарна недостатъчност.

Репейът лекува хепатит! В Москва много хора, особено мъже, страдат от хепатит. Дори упорит хепатит С може да бъде излекуван без следа с репей. След два-три месеца лечение няма хепатит. Корен от репей лекува чернодробни тумори и дори цироза на черния дроб! Лекува холецистит, бъбречни заболявания, раздробява камъни в бъбреците и жлъчката.

Лекува всички кожни заболявания: изгаряния, рани от залежаване, екзема, трофични язви, косопад, гнойни рани, псориазис, лупус еритематозус и др. Никой кожен специалист не може да лекува всички кожни заболявания, но може!

По време на грипна епидемия хората тичат при лекари, които предписват антибиотици. А коренът от репей лекува грип и облекчава температурата.

През войната нямахме обувки. Вече е мразовито, а ние всички ходим боси. Понякога настивахме и температурата се вдигаше. Мама ще ни даде корен от репей и цвят от липа и ще ни завие на топло. Ние се потим и нямаме температура.

Корен от репей лекува парализа! Никой никога не е лекувал парализа. И той лекува.

От тези корени пекохме хляб, варихме каша и правехме дресинги.

Ще ви хареса и - Билки, които проникват в ставите и възстановяват хрущяла няколко пъти по-добре от химикалите!

От млади листа от репей се приготвят супи и салати. Самият корен се пържеше, печеше и се правеше на кафе. Когато някой ме почерпи с кафе, аз го пия и си мисля: това кафе ли е? Кафето трябва да се прави от корени от цикория, репей и метличина. Мама направи това кафе - беше просто несравнимо!

Имаше случай в моята практика: лекувах един свещеник в Сергиев Посад, който имаше голяма херния на гръбначния стълб. Той трябваше да бъде опериран от медицински светила в Москва. Казах му: „Нека твоите светила изчакат един месец.“ Той изпи тинктура от корени, месец по-късно го видях: той излезе свободно от колата до мен и каза: „Нямам никакви хернии!“

Правило за варене на корени
— Как се приготвя лекарство от корени?

Най-ценни са корените рано напролет, но могат да се изкопаят и през есента. Репеят е двугодишно растение. Трябва да изкопаете едногодишен репей, който има млади листа - този корен е много силен. Но репей със сухи листа и репей вече е безполезен, той е дал цялата си сила на цъфтежа. Можете да съберете тръпки от него, да го запарите и да изплакнете болните си зъби - това ще облекчи болката.

Изкопайте корените, измийте и подсушете. Коренът от репей е дебел, така че трябва да се реже. Залейте една супена лъжица сухи натрошени корени с две чаши вряща вода. Варете десет минути. Оставете за два часа. Прецежда се и се пие по половин чаша три пъти на ден 10-15 минути преди хранене. Когато пиете лечебна инфузия преди хранене, кръвта веднага я абсорбира и я разпределя в тялото. Можете да пиете колекция от корени от репей, житна трева и глухарче в равни пропорции или по един корен: седмица - репей, седмица - глухарче, седмица - житна трева. 

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...