Translate

2024/03/18

СОКЪТ,КОЙТО СПАСЯВА ХОРАТА ОТ СМЪРТ

СОКЪТ,КОЙТО СПАСЯВА ХОРАТА ОТ СМЪРТ


Тази напитка е популярна от десетилетия и отнема само две минути за приготвяне!
Тази напитка си струва да опитате!
Този сок се препоръчва на хора, страдащи от рак, тъй като може да възстанови енергията, да засили имунитета и да подобри кръвната картина.
Сокът се приготвя доста лесно и има само един малък недостатък - не е особено вкусен за пиене. Въпреки това, след като видите резултатите, ще знаете, че си заслужава всяка глътка!
Сокът се състои от цвекло и моркови. Препоръчва се от десетилетия на хора, подложени на химиотерапия, тъй като е идеалното оръжие срещу ефектите от това модерно лечение на рак. И въпреки че повечето хора казват, че не е много вкусно, те все още не могат да спрат да го пият, защото носи фантастични резултати.
Ето защо хората често казват, че този сок „връща хората от мъртвите“. Това обаче не означава, че можете да го пиете само ако страдате от някакви заболявания!
Тези мъки на актрисата от Азия не притесняват никого
Всички пак ще работят по новата форма! Всичко, нещо не е наред и го насочи
Ако се чувствате уморени, без енергия или депресирани, тази напитка може да е точно това, от което се нуждаете.
съставки :
Цвекло (1 кг);
Лимон (1 бр.);
Моркови (1/2 кг);
Портокали (3 бр.);
Ябълки (3 бр.);
Мед (1 кг).
Подготовка :
Просто измийте всички съставки и ги хвърлете в блендера.
В крайна сметка ще получите червеникав сок, който трябва да се изсипе в няколко бутилки (или в идеалния случай буркани, тъй като пластмасата трябва да се избягва) и да се съхранява в хладилник.
Сокът дава най-добри резултати, ако пиете половин чаша сутрин на гладно.
Ако пиете този сок всеки ден, ще започнете да усещате невероятен прилив на енергия в рамките на 10 дни и настроението ви ще се подобри значително.
Може да бъде изображение с текст, който гласи 'cOK, который спасает людей от смерти: этот напиток ÐыÐ популярен десятилетиями, и для его приготовления необходимо всего две минуты!'

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...